^

Gezondheid

Hematologische onderzoeken

Analyse van bloed en urine op het niveau van vitamine D: de norm, waarom geven ze op

Vitamine D is een vitamine, behorende tot een groep van biologisch actieve stoffen, waarvan de synthese in de huid wordt uitgevoerd onder invloed van ultraviolette stralen.

atypische mononuklearы

Overweeg de kenmerken van atypische cellen, de oorzaken van hun uiterlijk, diagnostische methoden en analyses voor mononucleaire cellen.

Verhoogd hemoglobinegehalte in het bloed

Verhoogde niveaus van hemoglobine in het bloed zijn te vinden bij elke derde persoon. Laten we eens kijken naar de oorzaken van een verhoogd hemoglobine, de methoden van de normalisatie en mogelijke gevolgen voor het lichaam.

Bloedonderzoek

Een bloedtest is de meest gebruikelijke onderzoeksmethode, zonder welke moderne diagnostiek niet mogelijk is. Verschillende soorten en methoden van analytisch bloedonderzoek helpen de moderne geneeskunde om honderdduizenden kwalen snel en nauwkeurig te identificeren.

Verhoogde witte bloedcellen

Verhoogde leukocyten zijn een duidelijk signaal van invasie van het menselijk lichaam door vreemde elementen, aangezien deze cellen de belangrijkste beschermers zijn van organen, systemen tegen allerlei ziekten en onmiddellijk reageren op de aanval van virussen en bacteriën.

Leukocyten: normaal

De leukocytennorm is een indicator van de gezondheid van alle menselijke systemen en organen. Hun belangrijkste taak is om een beschermende functie te bieden, om infecties, virussen en andere kwaadwillende middelen te weerstaan.

Leukocyten in het bloed

Leukocyten in het bloed zijn een van de belangrijkste elementen van bloed, wit, zoals ze worden genoemd, bloedcellen zijn eigenlijk kleurloos. Ze zijn zeer divers van structuur en hebben veel soorten en ondersoorten.

Wanneer worden leukocyten verlaagd?

"Leukocyten zijn verlaagd" - deze zin veroorzaakt zeker alarm. Elke afwijking in de analyse van de samenstelling van het bloed kan duiden op een chronische of acute ziekte.

Immunofenotypering van hemoblastoses

Aanzienlijke vooruitgang in hematologische studies geassocieerd in de afgelopen jaren met het gebruik van moderne immunologische methoden en geautomatiseerde hulpmiddelen voor het analyseren en sorteren van cellen van het perifere bloed en beenmerg - flowcytometers.

Foliumzuur in het bloed

Foliumzuur verwijst naar de in water oplosbare vitamines van groep B en is een derivaat van pteridine. Het menselijk lichaam wordt voorzien van foliumzuur vanwege de endogene synthese van de darmmicroflora en consumptie met voedsel.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.