^

Healing Diet

Low carb dieet voor type 1 en type 2 diabetes

Veel diabetespatiënten vinden dat het eten van voedsel met een lage glycemische index een positief effect heeft en hun toestand aanzienlijk verbetert.

Mediterraans diëet

Het mediterrane dieet werd voor het eerst gedefinieerd door Ancel Keys als een dieet met weinig verzadigd vet en veel plantaardige oliën, waargenomen in Griekenland en Zuid-Italië in de jaren zestig.

Dieet voor 1 dag

Een 1-daags dieet kan een goed begin zijn voor andere, langere en effectievere strategieën voor gewichtsverlies.

Detoxdieet: menu, recepten

Dankzij advertenties is een detox- of detoxdieet op korte termijn populair geworden, waarvan verschillende versies, zoals de aanhangers beloven, het lichaam helpen te reinigen van opgehoopte schadelijke stoffen - gifstoffen.

Zemelen op dieet om gewicht te verliezen

Op de vraag: "Is het mogelijk om te zemelen op dieet?" - het is onmogelijk om eenduidig te antwoorden. Het hangt af van wat voor soort dieet. Als het medisch is, moeten de acties worden overeengekomen met de arts.

Dieet met astrocytoom

Moderne studies hebben aangetoond dat sommige kenmerken van de voeding van de patiënt het positieve resultaat van de behandeling kunnen verbeteren. Een uitgebalanceerd dieet, waarin het vet 4 keer meer moet zijn dan koolhydraten, helpt de groei van de tumor te vertragen.

Gastritis brood: zwart, rogge, volkorenzemelen

Bij acute of chronische ontsteking van het maagslijmvlies - gastritis - is het noodzakelijk om het dieet te stroomlijnen en een bepaald dieet te volgen. En patiënten stellen vaak de vraag of het mogelijk is om brood met gastritis te eten en, zo ja, welke.

Gastritis soeprecepten

Het bereiden van de eerste cursus vereist geen speciale culinaire vaardigheden en vaardigheden. Het belangrijkste is om met liefde te koken en de soep zo gezond en smakelijk mogelijk te maken. Dan zal het gerecht niet alleen worden gegeten door mensen met bepaalde maagproblemen, maar ook door de rest - gezonde familieleden.

Gastritis-soepen

De voordelen van soepen met gastritis zijn al lang bekend. Zelfs een paar eeuwen geleden begonnen onze voorouders bouillon te koken bij de eerste tekenen van ziekte in het gezin: het hielp sneller herstellen, gaf kracht en energie om de ziekte te bestrijden.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.