^

Opvoeding en zorg voor een kind jonger dan 3 jaar

Aanpassing van het kind in de kleuterklas

Ouders besteden weinig aandacht aan het probleem van de aanpassing aan de kleuterklas, helaas, dit klopt. Waarom heeft het kind vaak verkoudheden, aandoeningen aan de luchtwegen, een slecht humeur en luid, lang huilend, hysterisch voordat het naar de kleuterschool gaat?

Hoe leer je een kind in een pot?

Hoe een kind een pot te leren - deze vraag wordt door veel ouders gesteld. En weet niet altijd hoe het correct moet worden beantwoord. Ondertussen is voor elk kind de gewenning aan de pot strikt individueel en naar leeftijd, en door stemming, en door ontwikkeling.

Hoe een kind te ontzeggen om een vinger te zuigen?

Je bent niet blij met het feit dat je kind een vinger aan het zuigen is, hoewel hij al 5 jaar oud is? En je hebt nagedacht over hoe je een kind kunt afleiden om een vinger te zuigen? Natuurlijk is deze gewoonte soms nuttig als daad van zelfbeschikking, het is gebleven sinds het moment dat het kind in de buik van de moeder was. Maar als een peuter een vinger 5-6 jaar zuigt, kan het een voorwerp van medelijden en spot worden.

Hoe kun je een kind spenen om nagels te bijten?

"Hoe kun je een kind spenen om zijn nagels te bijten?" - veel ouders stellen zichzelf deze vraag... En kunnen er geen antwoord op vinden.

Kinderkamer voor de jongen: hoe vergis je je niet in het ontwerp?

Hoe een kinderkamer voor een jongen regelen? Er zijn veel opties, vooral omdat er nu veel speciaal speelgoed wordt geproduceerd, wat een decoratie van de kinderkamer kan zijn. Maar het belangrijkste is dat deze kamer - de kamer van de toekomstige man - niet alleen mooi ontworpen, maar ook functioneel en milieuvriendelijk was.

Babykamer voor een meisje: hoe transformeer je de kleinste kamer?

Hoe een kinderkamer voor een meisje te rangschikken om een maximale smaak te laten zien en dat het kind zich in deze kamer op zijn gemak voelde?

Hoe leer je een kind in zijn wieg te slapen?

Om een kind te leren slapen in zijn wieg, heb je een geleidelijkheid nodig. Het is onmogelijk om de baby onmiddellijk naar een andere kamer te brengen en te sturen. Het zal huilen, stresshormonen zullen neuronen vernietigen - hersencellen, en de baby zal groeien en erger worden.

Hoe een kind van slechte gewoonten te ontheffen?

Laten we eerlijk zijn: de kinderen hebben veel slechte gewoonten, van het kiezen van hun neus tot de gewoonte om hun nagels te knagen. Er is misschien iets primitief in elk van deze evenementen, maar ze zijn absoluut niet hygiënisch en sociaal niet welkom. Dat is de reden waarom hoe vroeger je je kinderen van slechte gewoonten ontdoet, hoe beter het voor hen en voor iedereen in de buurt zal zijn.

Hoe een kind uit een fles te spenen?

Je kunt het kind niet op een dag uit de fles halen. Dit kost tijd. Naast het spenen van het kind uit een tepel of fopspeen, moet dit proces een beetje worden opgerekt, zodat het kind niet gestrest raakt. Als een kind vaak een flesje gebruikt terwijl het op kunstmatige voeding is, neem dan onmiddellijk van hem weg dit bekende en geliefde ding zal gewoon onmenselijk zijn. We hebben een geleidelijkheid nodig.

Hoe een kind uit een pop te spenen?

Zodra je baby zijn eerste hysterie in de supermarkt regelt, omdat zijn favoriete pop thuis is gebleven, wil je waarschijnlijk de baby voor altijd spenen uit de dummy. Maar hoe kan dit worden gedaan? Hoe een kind uit een pop te spenen?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.