^

Studenten

Schoolkinderen van 7 tot 17 jaar oud, zowel artsen als leraren, zijn onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: junior, midden en senior schoolleeftijd. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, die de ouders bekend moeten zijn.

Wat zijn de meest voorkomende schoolkinderen? Welke fysiologische processen vinden plaats in de pubertijd? Welke problemen kunnen ontstaan wanneer schoolkinderen slecht eten, weinig bewegen en de regels voor persoonlijke hygiëne verwaarlozen? Hoe verhouden we ons tot de mogelijke psychologische kenmerken van schoolkinderen en problemen met hun fysieke en psycho-emotionele gezondheid?

Gezond eten voor schoolkinderen van 6 tot 17 jaar oud

Lees meer over de geschatte dagelijkse set van producten en het aantal porties voor kinderen en adolescenten in de leerplichtige leeftijd.

Hoe leer je een kind te schrijven?

Een kind leren schrijven is het probleem van veel jonge ouders. Kinderen leren veel sneller te lezen dan te schrijven, en er is niets aan te doen. Dus hoe kun je een kind leren schrijven en competent en mooi?

Tekenen van stress bij een kind

De meesten van ons hebben de neiging om terug te blikken naar de kindertijd, zoals in de gemakkelijkste tijd van ons leven, vooral in vergelijking met de volwassenheid. Maar dit maakt de stress van je eigen kind niet minder echt. We zijn geneigd te vergeten dat onze kinderen veel stress kunnen krijgen, en daar zijn vele redenen voor. Maar soms begrijpen we dit niet.

De eerste dagen van het kind op school: 9 nuttige tips voor ouders

De eerste dagen van het kind op school zijn niet alleen opwindend voor hem, maar ook voor de ouders.

Een kind in groep 1: hoe kan hij hem helpen zich aan te passen?

Een kind in de eerste klas kan snel ziek worden. Dit betekent dat het zich aanpast aan ongewone omstandigheden: verhoogde stress, een nieuw kindercollectief, leraren, een nieuw regime van de dag. Daarom moet de eerste-klasser heel voorzichtig, maar beslist worden behandeld - hij moet tenslotte helpen een nieuw levensritme voor hem te betreden.

Hoe leer je een kind om gelukkig te zijn?

Om een kind te leren gelukkig te zijn, moet je dit gevoel zelf ervaren. Tot 7 jaar oud is het kind emotioneel gehecht aan de moeder met 90%, tot de leeftijd van 14 blijft hij deze connectie voelen met 40%. Maar hoe dan ook, het kind probeert de gevoelens en het gedrag van de ouders te kopiëren. Daarom moet je een paar eenvoudige waarheden leren over hoe je gelukkig kunt zijn.

Hoe correct om de schooljongen te voeden?

Successen in de studies van de schooljongen hangen grotendeels af van wat het kind eet. Maar veel ouders zijn te druk om hun kind rationele voeding te geven, rijk aan voedingsstoffen. Ze krijgen het kind te weinig en geven hem alleen groenten en fruit, of overvoederd, in een poging om een bord met zoon of dochter meer vlees te geven. Hoe correct om de schooljongen te voeden?

Schoolmeisje: hoe te slapen om te slapen?

Vaak kan een kind erger worden en slechter voelen als elementair ... Niet genoeg slaap krijgt. Zelfs als je je student precies om 22.00 uur naar bed brengt, kan hij nog steeds niet goed slapen. De redenen voor de slechte nachtrust van een schoolkind kunnen verschillen: een verkeerd geplaatst kussen, een onvoldoende geventileerde ruimte, het appartement is te warm of te koud ...

Hoe de stress van de eerste schoolmaanden verminderen?

Het begin van het nieuwe schooljaar kan een radicale invloed hebben op de kwetsbare kinderpsyche, stress kan de effectiviteit van het kind in de samenleving en het leren verminderen. De eerste maanden van studie kunnen uiterst moeilijk zijn voor zowel kinderen als ouders. Zelfs kinderen die echt naar school willen, zullen zich moeten aanpassen aan een hoger niveau van activiteit en stress, onvermijdelijk in verband met het schoolleven.

Acht eenvoudige tips tegen obesitas bij kinderen

Het aantal kinderen met obesitas of overgewicht groeit in een alarmerend tempo. Extra kilo's verhogen het risico op ernstige gezondheidsproblemen, zoals diabetes, hartaandoeningen en astma. Obesitas van het kind verhoogt ook de emotionele stress op de fragiele psyche van het kind. Vanwege overgewicht wordt het kind vaak geplaagd en wil niet met hem spelen, en dit kan leiden tot een laag zelfbeeld en depressie. Maar u kunt uw kind helpen gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.