^

Ziekten tijdens de zwangerschap

Foetale bradycardie tijdens de vroege en late zwangerschap

De standaard verloskundige bepaling van de foetus van bradycardie hield een FHR <110 slagen per minuut gedurende ten minste 10 minuten aan. 

Obstipatie tijdens de vroege zwangerschap

Bij het analyseren van klinische gevallen merken praktiserende gynaecologen op dat bij veel vrouwen het vroegste teken van zwangerschap niet eens een vertraagde menstruatiecyclus is, maar constipatie. 

Gevolgen en complicaties van bruine afscheidingen tijdens de zwangerschap

De succesvolle oplossing van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een blaren steunbalk laat een vrouw een kans om in de toekomst moeder te worden, hoewel dit ten minste zes maanden zal moeten wachten voordat het lichaam hersteld is. 

 

Bruine afscheiding tijdens de zwangerschap na verschillende manipulaties

Het verschijnen van bruine afscheiding tijdens de zwangerschap, die niet gepaard gaat met andere verdachte symptomen, hoeft niet te worden geassocieerd met fysiologische processen in het lichaam. 

Bruine afscheiding tijdens zwangerschap in verschillende perioden

Symptomen van bruine afscheiding tijdens de zwangerschap in de afgelopen tijd zijn niet zo zeldzaam. En als we bedenken dat dit symptoom in de meeste gevallen een min of meer ernstige pathologie aangeeft, is het belangrijk om de problemen niet over het hoofd te zien en op tijd om hulp te vragen.

Bruine afscheiding tijdens de zwangerschap als teken van ziekte

Veel van de ziekten van het vrouwelijke voortplantingssysteem kunnen latent nog vóór de zwangerschap plaatsvinden, maar onder invloed van hormonale aanpassing en verzwakking tegen deze achtergrond van de afweer van het lichaam krijgen ze een nieuwe, actieve vorm. 

Rijping van de placenta: later prematuur

Het is noodzakelijk om te begrijpen hoe de placenta onder normale omstandigheden rijpt en wat zijn functies zijn om te weten wat pathologische veranderingen en hun tekenen kunnen zijn.

Gevoel van zwaartekracht tijdens de zwangerschap: waarom en waar gebeurt het?

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat het gevoel van zwaarte tijdens de zwangerschap voornamelijk te wijten is aan de onvermijdelijke fysiologische veranderingen en verschuivingen in het algemene metabolisme die optreden in het lichaam van vrouwen gedurende de gehele periode van de zwangerschap.

Haarverlies bij vrouwen tijdens de zwangerschap na de bevalling

Het probleem dat veel zwangere vrouwen tegenkomen, is haarverlies. Alopecia in de periode van de dracht is geassocieerd met dergelijke factoren

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.