^

Ziekten tijdens de zwangerschap

Intra-uteriene foetale hypoxie

Zwangerschap is zowel vreugde als constante angst voor de toestand en ontwikkeling van de ongeboren baby. Een van de redenen tot bezorgdheid is vaak de diagnose "intra-uteriene hypoxie": veel zwangere vrouwen horen over deze aandoening van een arts, maar ze weten niet allemaal waar het over gaat.

Externe aambeien tijdens de zwangerschap

De vorming van aambeien rond het rectum wordt aambeien genoemd, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen inwendig en uitwendig. Dit laatste omvat pathologische veranderingen in de vorm van aderexpansie van de externe rectale plexus, die zich rond de anus bevindt.

Waarom krampen in de benen tijdens de zwangerschap en wat te doen?

Artsen zeggen: krampen in de benen tijdens de zwangerschap verschijnen op elk moment. Soms hebben ze geen duidelijke oorzaak en zijn ze direct gerelateerd aan een "interessante" situatie, maar in sommige gevallen kunnen ze een teken zijn van een ziekte die onmiddellijke tussenkomst van een medisch specialist vereist. 

Bacteriën in urine tijdens zwangerschap

Een algemeen urineonderzoek is een standaard, veelvoorkomend onderzoek van waaruit de diagnostiek bij zwangere vrouwen begint. Een dergelijke analyse zal de aanwezigheid van problemen met het urinestelsel aangeven, zal helpen bij het beoordelen van de toestand van de water- en elektrolytenbalans. 

Foetale bradycardie tijdens de vroege en late zwangerschap

De standaard verloskundige bepaling van de foetus van bradycardie hield een FHR <110 slagen per minuut gedurende ten minste 10 minuten aan. 

Obstipatie tijdens de vroege zwangerschap

Bij het analyseren van klinische gevallen merken praktiserende gynaecologen op dat bij veel vrouwen het vroegste teken van zwangerschap niet eens een vertraagde menstruatiecyclus is, maar constipatie. 

Gevolgen en complicaties van bruine afscheidingen tijdens de zwangerschap

De succesvolle oplossing van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een blaren steunbalk laat een vrouw een kans om in de toekomst moeder te worden, hoewel dit ten minste zes maanden zal moeten wachten voordat het lichaam hersteld is. 

 

Bruine afscheiding tijdens de zwangerschap na verschillende manipulaties

Het verschijnen van bruine afscheiding tijdens de zwangerschap, die niet gepaard gaat met andere verdachte symptomen, hoeft niet te worden geassocieerd met fysiologische processen in het lichaam. 

Bruine afscheiding tijdens zwangerschap in verschillende perioden

Symptomen van bruine afscheiding tijdens de zwangerschap in de afgelopen tijd zijn niet zo zeldzaam. En als we bedenken dat dit symptoom in de meeste gevallen een min of meer ernstige pathologie aangeeft, is het belangrijk om de problemen niet over het hoofd te zien en op tijd om hulp te vragen.

Bruine afscheiding tijdens de zwangerschap als teken van ziekte

Veel van de ziekten van het vrouwelijke voortplantingssysteem kunnen latent nog vóór de zwangerschap plaatsvinden, maar onder invloed van hormonale aanpassing en verzwakking tegen deze achtergrond van de afweer van het lichaam krijgen ze een nieuwe, actieve vorm. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.