^

Luxe cosmetica

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.11.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Elite-cosmetica, wat is het voordeel ten opzichte van conventionele cosmetica. Waarom is elite-cosmetica zo duur en is het echt gemaakt van natuurlijke ingrediënten? Laten we eens kijken naar de kenmerken van elite-cosmetica, wat voor make-up is het en wat is het beste cosmeticamerk?

Wat voor soort cosmetica heet de elite, het is gewoon duur, of natuurlijk en kwaliteit? Elk meisje en elke vrouw heeft zijn eigen ideeën over hoogwaardige cosmetica, die perfect zorgt voor het lichaam en het haar. Vaak elite cosmetica, genaamd luxe cosmetica. En dat is niet verwonderlijk, want de middelen voor eliteklaszorg worden verkocht in gespecialiseerde winkels en boetieks, in tegenstelling tot massamarktcosmetica.

Luxe cosmetica zijn prachtige flessen en potten, in tegenstelling tot gewone cosmetica. Cosmetica voor elitarisme ontvangt in het geval dat het componenten bevat als: 

 • Cosmetisch merk.
 • Cosmetica worden ontwikkeld in speciale laboratoria en ondergaan een reeks onderzoeken.
 • Alle producten hebben een prachtige verpakking en een stijlvol ontwerp.
 • In cosmetica zijn er selectieve lijnen.

Alle merken elite-cosmetica hebben een licentie voor hun producten, evenals een breed scala aan producten. Elke vrouw kan het cosmetische product kiezen dat geschikt is voor haar en bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Luxueuze gezichtsmake-up

De meest gevraagde cosmetica is elite cosmetica voor het gezicht. En dit is niet verrassend, omdat de huid van het gezicht speciale zorgvuldige zorg vereist. Luxe cosmetica is een professionele tool die de huid kan voorzien van alle noodzakelijke vitamines en voedingsstoffen.

Alle bedrijven die luxe cosmetica produceren en verkopen, houden zich aan het basisprincipe - het creëert geen unieke tool die alle huidproblemen helpt oplossen, maar een hele reeks cosmetica vrijgeeft. Bijvoorbeeld, voedende gezichtscrème, dag- en nachtcrème, oogcrème en nog veel meer. Maar er zit hier een voordeel in, omdat elk middel alleen op een bepaald gebied werkt en een therapeutisch-profylactisch of verjongend effect heeft.

Bij het kiezen van een elite cosmetica voor het gezicht, moet u uw huidtype bepalen. Omdat cosmetica speciaal is ontworpen voor een bepaald type huid, waardoor u betere resultaten kunt behalen.

Individuele kenmerken van de keuze van gezichtsverzorgingsproducten

De individuele kenmerken van de keuze voor gezichtsverzorgingsproducten bestaan uit het feit dat elke remedie moet worden gekozen voor een bepaald type huid en afhankelijk van het gewenste resultaat. Elite-cosmetica, dit is goede cosmetica, dat wil zeggen kwaliteit, die volledig voldoet aan de vereisten en principes van huideigenschappen. Bijna alle luxe cosmeticamerken gebruiken dit werkprincipe als basis.

Als je een gezichts- of handcrème, gezichtsmasker en / of tonic voor het wassen ging kiezen, is je huidtype het eerste dat je moet weten. Het is ook noodzakelijk om te weten welke cosmetische ingrediënten u een allergische reactie kunnen veroorzaken. Bovendien is elke cosmetica ontworpen voor de huid van een bepaalde leeftijd. Er is cosmetica voor volwassen, vervaging en voor een jonge huid. Daarom, om een goede cosmetica op te halen, moet je naar de dermatoloog gaan om je huidtype te ontdekken. Ook zal een dermatoloog u helpen te achterhalen welke van de cosmetische ingrediënten u allergieën kunnen veroorzaken.

Luxe cosmetica verschilt van eenvoudig met zijn samenstelling. Zo bevatten professionele cosmetische producten in hun samenstelling:

 • Plantaardige en essentiële oliën.
 • Natuurlijke emulgatoren zijn eiwitten en fosfolipiden.
 • Antimicrobiële middelen.
 • Hyaluurzuur, dat werkt als een natuurlijk polymeer.

Om alle charme en kwaliteit van luxe cosmetica te voelen is het minstens één keer waard om te proberen. Na het eerste gebruik zult u merken dat uw huid of haar, afhankelijk van het gekozen middel, beter en gezonder is.

Luxe cosmetica voor haar

Luxe cosmetica voor haar is een enorme lijst met producten. Dit zijn shampoos, conditioners, balsems, maskers, modelleergels, mousses, vernissen en nog veel meer. De kosten van elite haarcosmetica liggen een stuk hoger dan die van cosmetica die in elke supermarkt wordt verkocht.

En dit is niet verrassend, omdat de samenstelling van een professioneel cosmetisch product veel beter en beter is dan een tube eenvoudige shampoo of haarbalsem. Hoge kosten worden gerechtvaardigd door het feit dat in de luxe cosmetica alleen natuurlijke en veilige componenten zijn die geen allergische reactie op de hoofdhuid veroorzaken, roos, jeuk of haaruitval.

Professionele elite cosmetica

Professionele elite-cosmetica zijn parfumerieën en cosmetische producten van hoge kwaliteit en niet minder hoge kosten. Professionele elite-cosmetica zijn de producten die worden gebruikt in gespecialiseerde salons voor huidverzorging en verschillende cosmetische procedures. Met dergelijke cosmetica kunt u snel en effectief uitstekende resultaten behalen.

Met professionele cosmetica kunt u de resultaten van het gebruik binnen enkele uren na toepassing zien. Een dergelijk snel en effectief resultaat wordt bereikt dankzij de actieve ingrediënten waaruit de make-up bestaat. Regelmatig gebruik van professionele elite cosmetica en parfums verbetert de huidconditie aanzienlijk en verhoogt de vitaliteit. Tot op heden worden professionele cosmetica van luxeklasse in een breed scala gepresenteerd. U kunt elke cosmetica kiezen, voor elk type huid of haar. Dit alles maakt elite een middel voor de verzorging van het lichaam en het haar, dat veel gevraagd is in de wereld van de cosmetologie.

Beoordeling van elite cosmetica

Rating elite cosmetics stelt u in staat om erachter te komen welke fabrikant van cosmetica beter is en door consumenten meer vertrouwd wordt. Laten we eens kijken naar de meest populaire en gewilde merken in de cosmetica-industrie.

 1. Het beroemde Amerikaanse bedrijf Revlon. Het bedrijf produceert al sinds 1932 cosmetica. Cosmetica van dit merk wordt terecht verwezen naar professionele luxe faciliteiten.
 2. Een ander Amerikaans bedrijf voor de productie en verkoop van cosmetica, dat wereldwijd bekend staat als "Avon". Het bedrijf werd opgericht in 1886 en positioneerde zich als een parfummerk.
 3. "Pupa" - een cosmetisch merk uit Italië, dat in de jaren 70 verscheen. Het belangrijkste voordeel van deze cosmetica is dat deze is gemaakt van biocompatibele deeltjes. Dit ingrediënt verraadt de duurzaamheid, delicate structuur en stralend effect op de huid.
 4. "Yves Rocher" is het Franse cosmeticamerk. De hoofdregel van dit cosmetische merk is natuurlijkheid. Het bedrijf vertegenwoordigt meer dan 1000 soorten cosmetische producten, die zijn gemaakt op basis van vegetatieve natuurlijke componenten.
 5. "Maybelline" is een cosmetisch merk dat is gebaseerd op een apotheker. Het was dit handelsmerk dat voor het eerst mascara maakte op basis van stof, vaseline en steenkool. Tot op heden heeft het bedrijf vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen.

Luxe cosmetica voor mannen

Elite-cosmetica voor mannen is niet minder populair dan damescosmetica. Het assortiment herencosmetica is geweldig, er is alles, schuim voor het scheren, lotions voor verschillende huidtypes, crèmes, maskers, shampoos en nog veel meer. De eigenaardigheid van elite-cosmetica voor mannen is dat de belangrijkste nadruk fabrikanten op de lijn van cosmetica maken voor en na het scheren, zoals alle mannen scheren. Cosmetica voor het scheren is een verscheidenheid aan crèmes voor en na het scheren, lotions, hydraterende, verzachtende, verfrissende gels en schuimen.

Wanneer u luxe cosmetica voor heren kiest, moet u letten op de ingrediënten waaruit de cosmetica bestaat. Correct geselecteerde herencosmetica zal in elke situatie helpen. Verwijder indien nodig irritatie van de huid na het scheren, hydrateer een droge huid of verwijder vette glans. Maar het belangrijkste is dat alle elite herencosmetica bestaat uit hoogwaardige en voor het grootste deel natuurlijke ingrediënten.

Merken van elite cosmetica

Merken van elite-cosmetica zijn net zo divers als het assortiment cosmetica zelf. Een groot aantal cosmeticamerken puzzelt soms, omdat het noodzakelijk is om één merk te kiezen. Bovendien beweren alle fabrikanten van dit product dat het hun producten zijn die natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten bevatten die zorgvuldig voor de huid zorgen

Om niet te verdwalen tussen de merken elite-cosmetica zijn er gespecialiseerde catalogi met producten. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar melk om te wassen voor de huid die vatbaar is voor uitdroging, dan vindt u in de catalogus alle merken en merken producten die dergelijke cosmetica produceren. Waar je ook voor kiest, onthoud dat elite-cosmetica je geen problemen zal bezorgen, maar liever met het effectieve resultaat. Sinds fabrikanten van cosmetische merken met een wereldnaam ervoor zorgen dat hun producten voldoen aan de behoeften van elke koper.

De populairste merken van elite-cosmetica voor vandaag zijn:

 • Leonor Greyl.
 • Valmont.
 • Obagi Medical.
 • Karin Duke
 • Christina en anderen.

Elk merk luxe cosmetica biedt professionele producten en complexen die een complete huidverzorging voor het lichaam en gezicht bieden, evenals haar. Sommige cosmeticamerken maken kopers blij met natuurlijke ingrediënten in hun producten. Dit feit maakt dergelijke producten ideaal voor de verzorging van elk type huid en haar. En dat is niet verrassend, omdat professionele dermatologen werken aan het creëren van professionele elite-cosmetica, die elk monster testen voordat het product in de handen van de eindconsument valt.

Het merk van elite decoratieve cosmetica Chanel heeft bijvoorbeeld in haar producten benadrukt dat schoonheid gezondheid is en is. Daarom zijn alle merkcosmetica hypoallergeen en perfect geschikt voor de meest gevoelige huid. Als u op zoek bent naar een bepaald cosmetisch product van een of ander merk van elite cosmetica, dan moet u contact opnemen met gespecialiseerde winkels en salons die gespecialiseerd zijn in de verkoop van professionele cosmetica.

Luxe Franse cosmetica

Luxe Franse cosmetica zijn over de hele wereld bekend. Cosmetica heeft zichzelf uitstekende kwaliteit en een breed scala aan geraffineerde producten bewezen, in stijlvolle verpakkingen met een helder en uniek ontwerp. Het populairste merk Franse luxe cosmetica is Vichy. Dit merk verkoopt zijn producten alleen via speciale winkels of apotheekketens.

Luxe Franse cosmetica wordt gemaakt op basis van thermaal water en bevat in zijn samenstelling actieve componenten van hoge kwaliteit. De fabrikant heeft octrooien voor de vervaardiging van cosmetica, dat wil zeggen, het is een garantie dat het merk een uniek product levert. Evenals in andere cosmetica omvat de Franse samenstelling plantaardige componenten, essentiële oliën, vitaminen en mineralen die de huid voeden, verjongen, elastischer en malser maken.

Luxe Japanse cosmetica

Japanse cosmetica van Elite zijn populair bij kopers in alle hoeken van de wereld. Alle cosmetische productie in Japan is een eerbetoon aan de tradities die al eeuwen aan de gang zijn. Alle producten worden vervaardigd volgens strikte veiligheid en hoge kwaliteitsnormen. Als onderdeel van cosmetica alleen ecologische, natuurlijke, vegetatieve componenten. Dankzij dit voldoen Japanse topcosmetica aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.

Bij de productie van cosmetica in Japan worden unieke technieken en innovatieve technologieën gebruikt die de middelen voor de verzorging van het lichaam, de huid en het haar echt elite maken. Met een breed scala aan producten kunt u elk product kiezen. Alle Japanse cosmeticafabrikanten gebruiken een effectieve combinatie van actieve ingrediënten en originele natuurlijke ingrediënten in hun producten.

Luxe Duitse cosmetica

Elite Duitse cosmetica, veroverde Europese consumenten met hun kwaliteit en relatief lage kosten. Net als andere luxe cosmetica hebben deze producten een aparte lijn voor mannen en vrouwen. Dat wil zeggen, iedereen kan zelf een geschikt cosmetisch huidverzorgingsproduct kiezen.

De schoonheid van Duitse cosmetica in onberispelijke kwaliteit. De populairste merken Duitse elite-cosmetica zijn dus wereldberoemde merken als: Schwarzkopf & Henkel, Wella en Londa, NIVEA. Het basisprincipe van het werk van Duitse cosmeticafabrikanten is een individuele aanpak voor het oplossen van cosmetische problemen en alleen natuurlijke ingrediënten.

Koreaanse elite cosmetica

Koreaanse elite-cosmetica is een echte ontdekking geworden op de Europese markt van cosmetische producten. Sindsdien heeft de Aziatische wereld van schoonheid altijd de status van wetgever en maker van kwaliteitsgereedschappen behouden voor de volwaardige verzorging van de huid, het lichaam en het haar. Koreaanse cosmetica worden geëxporteerd naar alle landen van de wereld en hebben erkenning gekregen bij meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Het meest populaire Koreaanse merk luxe cosmetica is het merk SHANGPREE.

De eigenaardigheid van deze cosmetica is dat cosmetica zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Dat wil zeggen, Koreaanse cosmetica zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat uw huid jong, zacht, strak en voldoende gehydrateerd blijft. Trouwens, het is dit cosmeticamerk dat steeds vaker in schoonheidssalons en in het retailnetwerk verschijnt, dat wil zeggen in winkels met professionele cosmetica.

Chinese elite cosmetica

Chinese elite-cosmetica is de snelstgroeiende markt ter wereld. In hun cosmetica gebruiken Chinese fabrikanten een combinatie van tradities, natuurlijke rijkdom en moderne technologie. Dat is de reden waarom veel Chinese cosmeticamerken op gelijke voet staan met fabrikanten uit Europa. Het is niet voor niets dat Chinese luxe cosmetica de schat en het eigendom van de Chinese geneeskunde wordt genoemd. Alle middelen voor hoogwaardige cosmetica uit China worden geproduceerd onder de strikte controle van dermatologen, die de producten zorgvuldig testen.

Als u geïnteresseerd bent in cosmetica uit China, moet u de aanschaf van een nieuw zorgproduct niet staken. Sinds Chinese cosmetica - dit is geen product van goedkope grondstoffen, die allergieën veroorzaken en een hoop problemen met zich meebrengen. Integendeel, het is een kwaliteitsproduct dat aan alle eisen voldoet, om effectieve zorg voor het lichaam, de huid en het haar te bieden.

Thaise elite cosmetica

Thaise vrouwen, hun goed verzorgde en altijd jonge pasvorm zien er geweldig uit. Dus wat is het geheim van hun schoonheid? Het gaat allemaal om Thaise elite cosmetica, die wordt gebruikt door alle meisjes en vrouwen die geven om het uiterlijk, de conditie van de huid en het haar. Thaise luxe cosmetica worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dat wil zeggen biologische producten. De samenstelling van cosmetica omvat kruiden, fruit, groenten en andere plantaardige componenten die in tropische gebieden worden gekweekt. En dat is niet verwonderlijk, omdat alle Thaise elite-cosmetica zijn doordrenkt met de geuren van het Oosten: munt, bergamot, mango, kokosolie.

Thaise cosmetische producten bevatten veel antioxidanten, die erg belangrijk zijn voor een volwaardige huidverzorging. Deze stoffen maken de huid zacht, zacht, zijdeachtig en bevorderen de genezing van wonden, snijwonden en krassen. In cosmetica worden verschillende medicinale oliën gebruikt, die geen contra-indicaties hebben, dat wil zeggen die geen allergische reactie veroorzaken. Dit alles maakt Thaise elite-cosmetica erg gewild in alle landen van de wereld en erg duur.

Zwitserse luxe cosmetica

De eigenaardigheid van Zwitserse elite cosmetica is van hoge kwaliteit. Veel cosmeticamerken uit andere landen hebben onderzoekslaboratoria in Zwitserland, omdat hier de meest professionele cosmetologen, dermatologen en specialisten in de productie van elite en professionele cosmetica werken. Alle Zwitserse cosmetica ondergaat veel laboratoriumtests en langetermijnstudies.

Veel kenners van elite cosmetica weten of op een pot met een cosmetisch middel het is geschreven "made in Switzerland", dan zijn de goederen 100% kwaliteit, effectief en natuurlijk. Houd er rekening mee dat Zwitserland geen cosmetica uit de middenklasse of goedkope consumptiegoederen produceert, alleen natuurlijke, hoogwaardige luxe cosmetica wordt hier geproduceerd.

Luxueuze natuurlijke cosmetica

Elite natuurlijke cosmetica - dit is een ideaal hulpmiddel voor effectieve verzorging van het lichaam, het haar en alle soorten huid. Het belangrijkste voordeel van natuurlijke cosmetica is dat het geen conserveermiddelen bevat. Dergelijke cosmetica zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ondanks aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere lijnen van cosmetica, is natuurlijke cosmetica een jonge en nog niet volledig ontwikkelde richting in de cosmetologie. Maar zelfs nu combineren dergelijke cosmetica de unieke voordelen van wetenschappelijke prestaties en helende eigenschappen van natuurlijke componenten.

Als ingrediënten voor de productie van natuurlijke cosmetica gebruikt u natuurlijke aromatische en plantaardige oliën, vruchtensappen, bijenwas, kruiden- en bloemenextracten en nog veel meer. Cosmetica kunnen alleen natuurlijk worden genoemd als het ten minste 70% van de natuurlijke medicinale componenten bevat.

Alle natuurlijke cosmetica zijn onderverdeeld in twee groepen: cosmetische producten van plantaardige en dierlijke oorsprong. Soms worden elite natuurlijke cosmetica thuis bereid. Er zijn veel verschillende recepten voor natuurlijke, zelfgemaakte cosmetica. Het belangrijkste is om die componenten en ingrediënten te kiezen die perfect bij jouw huidtype passen. Maar de meeste vrouwen lopen niet het risico natuurlijke cosmetica van thuisproductie te gebruiken. Daarom ligt de nadruk van voorkeuren op de lijn van gespecialiseerde elite natuurlijke cosmetica. En dat is geen verrassing, want professionele productie en controle van specialisten maken cosmetica niet alleen effectief, maar ook veilig.

Luxe anti-aging cosmetica

Elite anti-aging cosmetica zijn producten die componenten bevatten die de huid helpen verjongen en corrigeren. Actieve componenten werken op de opperhuid en lanceren een reeks kettingreacties, waardoor de reducerende bestanddelen de diepe lagen van de huid binnendringen. Dientengevolge wordt de celactiviteit gestimuleerd en neemt het niveau van elastine en collageen dat veroudering tegengaat toe.

Elite anti-aging cosmetica heeft in zijn samenstelling collageen en placenta componenten, die snel en zeer effectief op de huid inwerken. In de regel is het een crème en masker voor gezicht en handen, oogzone, decollete-zone. Deze cosmetische producten zijn speciaal ontworpen voor elk type huid, omdat dit het proces van celherstel versnelt en de veroudering vertraagt.

Anti-aging cosmetica is niet alleen ontworpen voor mensen die al ouder zijn dan dertig jaar. Dus, er zijn collageenmaskers, die meisjes kunnen gebruiken, hun schoonheid en jeugd bekijken in 20-25 jaar. Hierdoor kunt u vooraf de benodigde hoeveelheid collageen aanmaken, waardoor de huid jong blijft en niet oud wordt. Het enige nadeel van elite anti-aging cosmetica is de korte gebruiksperiode, in de regel is dit niet langer dan 2-3 maanden. Daarna bevelen veel schoonheidsspecialisten en dermatologen sterk aan om terug te keren naar de eerste door natuurlijke cosmetica te gebruiken voor lichaams- en gezichtsverzorging.

Recensies over elite-cosmetica

Recensies over elite-cosmetica laten u meer te weten komen over de effectiviteit van een bepaald cosmetisch product. In de beoordelingen vindt u aanbevelingen en adviezen waarmee u het beste cosmetische product kunt kiezen en ervoor kunt zorgen dat het een zeer effectief resultaat oplevert. Laten we een paar reviews over elite-cosmetica bekijken.

Rita, 47 jaar oud

Leeftijd vereist dat je de huid zorgvuldig in de gaten houdt en verzorgt, en dat één voedzame crème hier niet genoeg is. Onlangs kocht ik mezelf een reeks hoogwaardige anti-aging cosmetica voor gezichts- en decolleté-huidverzorging van Vichy. Cosmetica is niet alleen verheugd over de resultaten, maar ook over het uiterlijk, zoals alles in kleine, nette, kleine potjes, stijlvol verpakt. Wat betreft het resultaat van het geld, na een maand van gebruik, werden de rimpels "kraaienpootjes" gladgestreken, het gezicht werd meer fit en fris. Decollete-zone ziet er ook jonger uit. Ik adviseer alle vrouwen die 40 jaar lang anti-aging cosmetica gebruiken, omdat dit een geweldige kans is om de jeugd te verlengen.

Alesya, 52 jaar oud

Ik gebruik luxe cosmetica van L'Oreal. Ik koop anti-aging crèmes en crèmes voor intensieve huidverjonging. De remedies maken de huid echt beter. Het enige verschil tussen deze dure cosmetica en goedkope analogen is een snel en effectief resultaat.

Marichka, 29 jaar oud

Als ik cosmetica koop, probeer ik geen elite-producten te redden en te kopen voor huid- en haarverzorging, soms maak ik natuurlijke cosmetica thuis. Ik ben dol op haarmaskers van EVELINE, ze voeden perfect het haar, maken ze zacht, glanzend en behouden vooral hun structuur en beschermen tegen de bezochte tips. Zelf maak ik natuurlijke gezichtsmaskers, het gaat goedkoper dan in de winkel van professionele cosmetica, maar het resultaat behaagt evenals het kopen van een eliteproduct.

Elite-cosmetica is een garantie dat u een echt effectieve en betrouwbare tool krijgt die cosmetische problemen helpt oplossen. Ondanks de hoge kosten van elite-cosmetica neemt de populariteit elk jaar toe en willen meer vrouwen en mannen het effect voelen van professionele producten voor huidverzorging, haar, lichaam en handen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.