^

Littekens van de huid

Zalven van littekens

Om het defect dat op de huid optreedt na genezing van de beschadiging (postoperatieve hechting, snijwond, brandwonden, enz.) Te verminderen, wordt een zalf aangebracht op het littekenweefsel met bindweefsel

Effectieve behandeling van littekens en littekens met behulp van gels en crèmes

Littekens en littekens zijn niet die ornamenten die een vrouw mooi en aantrekkelijk maken. Ja, echter, en voor mannen niet alle littekens in het gezicht. Maar wat de reden ook is die onesthetische tekens op het menselijk lichaam achterliet, het kan altijd zo worden gedaan dat ze minder opvallen of zelfs helemaal verdwijnen.

Zalven van keloïde littekens

Het zijn de zalven die de doseervorm zijn, waardoor u snel en effectief huidgebreken, waaronder littekens, kunt verwijderen.

Verwijdering van littekens door laser

Soms is het erg moeilijk om je lichaam te beschermen tegen allerlei soorten verwondingen, dus het verwijderen van de littekens met een laser is een vrij populaire procedure geworden, vooral voor vrouwen.

Zalven voor resorptie van littekens

Tot op heden doen experts in de farmacologische industrie er alles aan om mensen te helpen voor wie het probleem van littekens erg relevant is.

Dermaal equivalent. De geschiedenis en resultaten van klinische onderzoeken

Eind jaren tachtig werd een vloeibare vorm van rundercollageen ontwikkeld aan de Stanford University, die bij de lichaamstemperatuur werd omgezet in een zacht elastisch substraat.

Experimenteel werk aan de transplantatie van allogene keratinocyten op kunstmatig gecreëerde littekens van witte ratten

De wens om cellulair potentieel te gebruiken en de noodzaak om nieuwe effectieve methoden te zoeken om de esthetische uitstraling van littekens te verbeteren, leidde tot het idee om de mogelijkheid van keratinocyttransplantatie op littekens te onderzoeken.

Het gebruik van cellulaire technologieën om het uiterlijk van littekens te verbeteren

Moderne wetenschap wordt gekenmerkt door de snelle ontwikkeling van een aantal verwante disciplines, verenigd onder de algemene naam "biotechnologie." Deze sectie van de wetenschap, gebaseerd op de nieuwste prestaties op het gebied van biologie, cytologie, moleculaire genetica, genetische manipulatie, transplantologie, heeft als doel het enorme potentieel te gebruiken

Behandeling van keloïde littekens van oorlellen

De verscheidenheid aan klinische varianten van keloid-littekens leidt tot de noodzaak om verschillende manieren te ontwikkelen om het probleem te benaderen en verschillende behandelingsregimes te creëren.

Behandeling van keloïde littekens

Opgemerkt wordt dat een langdurige staat van septische wonden, chronische ontsteking bijdraagt aan het uiterlijk van wild vlees, maar dit is slechts het "topje van de ijsberg."

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.