^
A
A
A

Over het project

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 20.04.2023
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

12 March 2020, 18:49

Wie zijn wij?

De iLive "Ik leef! Ok! :)" portal is een informatiebron die gebruikers de meest nuttige informatie geeft over alle aspecten van het leven die belangrijk zijn voor een persoon, zoals gezondheid, familie en kinderen, schoonheid en mode, voeding en diëten, relaties, sport en natuurlijk het meest interessante nieuws!

Aangezien we een informatiebron zijn over de menselijke gezondheid en de gezonde levensstijl, begrijpen we het belang van dit kennisgebied en de mate van invloed op het leven en de gezondheid van mensen.

We streven ernaar een gezaghebbende bron te zijn op het gebied van geneeskunde, met een goede reputatie en gebruiksvriendelijke inhoud.

We worden aangeduid door vele gerenommeerde en onafhankelijke bronnen, waaronder Wikipedia.

Daarom, ondanks het feit dat de informatie die op de portal wordt gepubliceerd alleen bedoeld is als referentie en niet mag worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen, stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze inhoud. Alle iLive-inhoud wordt beoordeeld door medische experts om de grootst mogelijke nauwkeurigheid en consistentie met de feiten te garanderen.

We hebben strikte regels voor de keuze van informatiebronnen en we verwijzen alleen naar gerenommeerde websites, academische onderzoeksinstituten en, indien mogelijk, bewezen medisch onderzoek. Houd er rekening mee dat in het materiaal de getallen tussen haakjes ([1], [2], etc.) interactieve links naar dergelijke studies zijn.

Gedetailleerde informatie over de inhoudsvereisten en het redactionele beleid van de site is te vinden in onze  Regels en Policies.

 

Neem contact met ons op:

Ivan Petrov - Project Manager

Alexey Portnov - uitgevende redacteur, medisch expert

Adres: Oekraïne, Kiev, Mayakovsky Avenue 75, POB 104, 02232

Telefoon: +38 (094) 497-40-08

E-mail: contact@ilive.com.ua

U kunt ook contact met ons opnemen!

 

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.