^

Informatie

Eran Hadad is een van de meest gerespecteerde Israëlische plastisch chirurgen. De ervaring van zijn werk is dertig jaar. Op dit moment heeft hij een medische opleiding en is hij senior arts op de afdeling plastische chirurgie van het medisch centrum.

Eran Hadad - Een afgestudeerde van de Sackler School aan de Universiteit van Tel Aviv. Geslaagd voor een specialisatie in het Israëlische medische centrum Assaf-a-Rofe.

De arts is een erkend getalenteerd chirurg, waardoor er al meer dan duizenden interventies van esthetische, plastische en reconstructieve aard zijn. Een van zijn meest voorkomende operaties is het verwijderen van littekens en littekens, neuscorrectie, blepharoplastie, het opheffen van het cervicale gebied en het gezicht, het herstellen van de schoonheid van de huid na brandwonden en traumatische letsels. Daarnaast voert de chirurg borstoperaties uit (ook voor mannen), algemene figuurcorrectie.

Bijkomende specialisatie Eran Hadad is het verwijderen van tumorformaties en andere defecten in het gezicht en andere delen van het lichaam met behulp van de innovatieve technologie van MOHS. Deze methode omvat niet alleen de specifieke verwijdering van een probleemneoplasma, maar ook het gelijktijdige microscopische onderzoek van zijn grenzen. De operatie is vereist bij patiënten met gediagnosticeerde huidkanker.

Eran Hadad publiceerde meer dan 35 eigen artikelen in medische tijdschriften. Zijn actieve deelname aan internationale symposia, regelmatige lezingen over de meest interessante kwesties op het gebied van plastische chirurgie worden genoteerd. De arts is een klinische instructeur die studenten van de medische faculteit lesgeeft. Sackler (Universiteit van Tel Aviv).

De activiteit Eran Hadad is herhaaldelijk gemarkeerd met prijzen en prijzen die aantonen dat het een belangrijke bijdrage levert aan de verbetering van plastische chirurgie.

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde School. Sackler, Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage in het medisch centrum "HaGalil HaMaaravi", Nahariya, Israël
  • Dienen in de Israel Defense Defense als een militaire arts
  • Specialisatie op het gebied van plastische chirurgie in de afdeling plastische chirurgie van het medisch centrum "Asaf-a-Rofe", Beer Yaakov, Israël
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.