^

Alles over plastische chirurgie

"De creatie van de natuur is altijd perfecter dan enige kunstmatige creatie", zei Cicero vele eeuwen geleden, maar een moderne vrouw heeft een ander gezichtspunt op dit punt en plastische chirurgie komt haar te hulp.

Laser tillen

Miljoenen mensen over de hele wereld maken zich zorgen over het behoud van jeugd en een mooi uiterlijk. Op deze natuurlijke, maar soms onrealistische aspiraties worden hele zakenimperiums met torenhoge cash-omzet gebouwd.

Neuscorrectie

Met deze procedure kunt u omgaan met een aantal problemen die mensen ongemak bezorgen. Verkort de neus, verwijder de bult, verander de vorm van de neus en geef het een natuurlijke vorm nadat de vervorming nu eenvoudig is.

Intieme contour kunststof

De redenen voor het gebruik van een dergelijke procedure kunnen te maken hebben met verschillende problemen, maar meestal is het gewoon de wens van een vrouw of man om haar lichaam in een staat te brengen die dicht bij het zogenaamde ideaal ligt, dat elke persoon heeft, het zijne.

Geslacht veranderen

Het is noodzakelijk om onderzocht te worden om de gezondheidstoestand te beoordelen. Zo'n lange voorbereiding is nodig omdat er niets aan gedaan kan worden als iemand er na de operatie plotseling spijt van heeft.

Cosmetische chirurgie: mythen en feiten

Gebieden van esthetische geneeskunde zijn overwoekerd met veel mythen en het is soms moeilijk te begrijpen welke uitspraken waar kunnen zijn en wat alleen maar fictie is.

Esthetische lipchirurgie

Cosmetisch chirurgen kunnen nu de lippen vergroten, verkleinen, verlengen, inkorten en verlengen in overeenstemming met de verzoeken van de patiënt. Dit artikel bespreekt de embryologie, anatomie, esthetiek en doelen van lipchirurgie. Tot slot worden veel moderne operaties op de lippen beschreven.

Otoplastie: chirurgische correctie van de hangoor

Otoplastiek is een chirurgische correctie van de hangoor. Analoog aan rhinoplastie begint in dit geval de weg naar het optimale resultaat met een driedimensionale analyse van deformatie.

Kwalificatie van de arts: wie moet plastische chirurgie uitvoeren?

Veel hangt af van de kwalificaties die chirurgen moeten krijgen voordat ze het recht krijgen om zichzelf 'plastisch chirurgen' te noemen en operaties uitvoeren die worden gedefinieerd als 'plastische chirurgie'.

Lasers in plastische chirurgie

Lasers zenden lichtenergie uit, die beweegt in de vorm van golven die lijken op gewoon licht. De golflengte is de afstand tussen twee aangrenzende golfhoogten.

Anesthesie bij esthetische (plastische) chirurgie

Operaties in esthetische chirurgie worden geclassificeerd als eenvoudig of complex. De duur van de bewerkingen kan aanzienlijk variëren: van enkele minuten tot meerdere (7-8) uur.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.