^

Gezondheid

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Behandeling van ziekten

Nierreiniging

De nieren zijn een orgaan zonder welke het lichaam niet kan bestaan, omdat. Ze zijn ontworpen om afvalproducten te verwijderen: overtollig water, zouten, gifstoffen en andere schadelijke stoffen. Het orgel is een soort filter waarop zand (fijn poeder) neerslaat.

Behandeling van krampen in de benen bij volwassenen en kinderen

De behandeling van krampen in de benen kan variëren. Afzonderlijke gevallen vereisen meestal geen behandeling en regelmatige convulsies, vooral nachtelijke, kunnen een symptoom zijn van een pathologisch proces.

Huidige en opkomende behandelingen voor COVID-19-patiënten

De pandemische verspreiding van de COVID-19-infectie heeft de activiteiten van het wereldwijde gezondheidszorgsysteem sterk beïnvloed. Veel experts werden gedwongen om een aantal lopende onderzoeken op te schorten ten gunste van het ontwikkelen en testen van nieuwe medicijnen voor de behandeling van coronaviruspatiënten.

Behandeling van stafylokokken zonder antibiotica

We moeten meteen bepalen dat het niet om alle bekende antibiotica gaat, maar om geneesmiddelen. Het is onmogelijk om een bacteriële infectie zonder antimicrobiële middelen te behandelen.

Wat te doen bij acute cystitis?

Een van de effectieve methoden voor de behandeling van acute cystitis is etiotrope therapie. Het is een antimicrobiële en antibacteriële behandeling met speciale geneesmiddelen die de oorzaak van ontsteking elimineren - bacteriën. In combinatie met andere methoden bevordert etiotropium een snel herstel.

Wat te doen en hoe multifolliculaire eierstokken te behandelen?

Het syndroom wordt behandeld door een gynaecoloog-endocrinoloog en een aantal verwante specialisten. Het is de taak van de arts om de hormonale onbalans te elimineren en de verstoring ervan in de toekomst te voorkomen, evenals om de reproductieve vermogens van de patiënt te herstellen.

Behandeling van hypermobiliteit

Om een positief en duurzaam resultaat te bereiken, wordt aanbevolen om een complexe behandeling uit te voeren. Meestal wordt het vertegenwoordigd door verschillende medicijnen, evenals fysiotherapeutische procedures.

Pieken in de longen: wat te doen, hoe te behandelen?

Zuurstoftherapie wordt gebruikt om kortademigheid en andere tekenen van ademhalingsfalen te verlichten. Bij meerdere shvarts worden procedures van plasmaferese en hemosorptie getoond.

Behandeling van ischemische neuropathie

Ischemische neuropathie is een speciaal soort pathologie van het zenuwstelsel, wanneer alles de tijd beslist. Schending van de bloedsomloop raakt zeer snel de zenuwcellen, die praktisch niet worden hersteld.

Effectieve behandeling van erysipelas

Erysipelas, of erysipelas - een anthroponotic infectie veroorzaakt door hemolytische streptokokken groep A. Deze ziekte kan hard genoeg worden genezen, wordt vaak chronisch - vooral in gevallen waarin de patiënt niet naar de dokter onmiddellijk na de eerste symptomen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.