^

Gezondheid

Virussen

HPV 68 - genitaal humaan papillomavirus

Van de momenteel bekende stammen van het genomische humaan papillomavirus (HPV), is het geslacht van alfa-papillomavirus (Alphapapillomavirus) het meest bestudeerd. Dit geslacht omvat virussen met een hoog oncogeen risico.

HPV type 2 bij vrouwen en mannen

Een van de honderden geïdentificeerde stammen van humaan papillomavirus is HPV type 2, dat samen met HPV type 27 huidinfecties veroorzaakt in de vorm van gewone wratten (verruca vulgaris).

Coronavirus COVID 19

Eind 2019 was de wereld geschokt door een weinig bestudeerde virale infectie - het zogenaamde "Chinese virus" of het coronavirus COVID-19. Dit is een acute virale pathologie, die wordt gekenmerkt door een overheersende laesie van het ademhalingssysteem en, in mindere mate, het spijsverteringskanaal.

HPV type 58 bij vrouwen, mannen en kinderen

Humaan papillomavirus (HPV) is de meest voorkomende seksueel overdraagbare infectie in de Verenigde Staten. De prevalentie van humaan papillomavirus (HPV) bij volwassenen van 18-69 jaar is 7,3%; Hoog risico HPV - 4,0%.

HPV type 33: symptomen, behandeling

Het humaan papillomavirus (HPV) 33, onderdeel van de alpha-9-groep, komt wereldwijd voor bij ongeveer 5% van de gevallen van baarmoederhalskanker.

Menselijke papillomavirus type 35 bij vrouwen en mannen

Humaan papillomavirus (HPV-afkorting) wordt het meest gehoord in ons lichaam als gevolg van de vorming van wratten op het lichaam. In feite heeft het veel variëteiten (momenteel zijn er meer dan 600 stammen bekend), waaronder er zowel onschadelijke als kankerverwekkende soorten zijn. HPV 35 is een virus met hoog oncogeen risico.

HPV type 6

Humaan papillomavirus (HPV) wordt geassocieerd met een breed scala aan ziekten: van huidwratten tot levensbedreigende kankers. HPV type 6 verwijst naar niet-oncogene virussen, dat wil zeggen, kanker veroorzaakt niet.

HPV 56 type

Het papillomavirus (HPV) heeft meer dan 100 soorten (volgens sommige informatie ongeveer 600) en is ondanks zijn kleine omvang niet zo onschuldig als op het eerste gezicht lijkt.

Alternatieve remedies voor humaan papillomavirus

Voor de behandeling van papilloma's en condyloma's kunnen etherische oliën worden gebruikt. Ze hebben een uitgesproken antiviraal en immunostimulerend effect, verhogen de bescherming van de huid tegen verschillende pathogenen.

HPV 52 type: wat is het, hoe te behandelen?

De afkorting voor HPV is momenteel bekend, waarschijnlijk door iedereen. Het staat voor humaan papillomavirus. Er zijn al veel verschillende stammen van dit virus gevonden, ongeveer tweehonderd.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.