Buik

Buikpijn verminderen bij vrouwen, mannen en kinderen

In de categorie van symptomen die ziektes van het spijsverteringsstelsel en andere organen van de buikholte manifesteren, vindt abdominale pijn, die bijna de gehele retroperitoneale ruimte bedekt, plaats in de acute buik.

Krampen in de buik: onder, bij de navel, links en rechts

De ICD-10 pijn die in de buikstreek, toegewezen aan de klasse XVIII - symptomen, tekenen en afwijkingen van de norm, en pijn geassocieerd met spijsvertering en de buikholte worden gecodeerd R10-R19.

Scherpe pijn in de buik: onder, in de zijkanten naar rechts en links, met aanvallen

Pijn in de buik: dit symptoom is voor iedereen bekend - zowel een volwassene als een baby. Dit kunnen trauma's zijn, ontstekingsprocessen, spasmen, spijsverteringsstoornissen, vergiftiging, enz.

Buikpijn met diarree bij een kind

Wanneer er pijnlijke gevoelens en ongemakken in de buik zijn, waardoor het vaak nodig is om naar het toilet te gaan, wordt zelfs een volwassene gealarmeerd.

Buikpijn en diarree als symptoom van de ziekte

Het optreden van buikpijn en diarree is een zeer onaangename situatie. Vooral als je bedenkt dat deze combinatie van symptomen niet alleen kan worden waargenomen bij maagaandoeningen en vergiftiging, maar ook bij veel andere pathologieën.

Buikpijn met koorts

Zelfs als dit de enige klachten van de patiënt zijn, kunnen ze symptomen zijn van zeer gevaarlijke omstandigheden die dringend medisch ingrijpen vereisen, vaak snel.

Wat zijn de pijnen voor cystitis?

Het raakt zijn relevantie niet kwijt vanwege het feit dat het de oorzaak is van ziekenhuisopname, verlies van efficiëntie, invaliditeit. En veroorzaakt gewoon ongemak voor patiënten, met ernstige aanvallen tot gevolg.

Pijnlijke, trekkende, doffe pijn in de onderbuik, rechts en links

Pijn in de buik is een veel voorkomend symptoom. Ze kan waarschuwen voor kleine schendingen of de ontwikkeling van ernstige ziekten.

Tekenen van pijn in de onderbuik: oorzaken, tekenen

Tekenen van pijn in de onderbuik - vandaag een vrij algemeen verschijnsel, dat vooral vrouwen zorgen baart. Ook zijn er speciale omstandigheden waarin pijn zich kan laten voelen, en dit is de norm.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.