^

Gezondheid

Medische manipulaties

Tracheale extubatie

Anesthesiologen gebruiken vaak begrippen als intubatie en extubatie. De eerste term - intubatie - betekent eigenlijk de introductie van een speciale buis in de luchtpijp, die nodig is om de doorgankelijkheid van de luchtwegen van de patiënt te waarborgen.

Oren wassen van zwavelpluggen

De noodzaak van een procedure zoals het wassen van de oren ontstaat wanneer het teveel aan beschermende wassubstantie - cerument (oorsmeer) - niet op natuurlijke wijze wordt uitgescheiden, maar zich ophoopt in de gehoorgang.

Presacraal blok

De medische anesthetische procedure die wordt gebruikt in proctologie en chirurgie is presacraal blok. Overweeg de indicaties voor de implementatie, techniek, complicaties.

Kamille douchen: hoe doe je dat goed?

Kamille - een plant met uitgesproken geneeskrachtige eigenschappen en een breed scala aan toepassingen. Overweeg de indicaties voor het douchen van gras en het therapeutische effect ervan.

De ogen van kinderen wassen

Kinderen zijn meer vatbaar voor traumatisering en oogirritatie. De wasprocedure is de eenvoudigste en tegelijkertijd effectieve methode om het probleem op te lossen.

Oogdouche: indicaties, voorbereiding, regels voor het uitvoeren van de procedure

Een effectieve methode voor het elimineren van vermoeidheid en oogirritatie is wassen. Overweeg populaire oftalmische oplossingen en de regels voor het gebruik ervan.

Prostaatmassage: techniek, typen

Mannen, wier gezondheid niet alleen afhankelijk is van hun welzijn, maar ook van het gezin, zijn erg jaloers op hun seksuele verantwoordelijkheden. Problemen in bed veranderen immers geleidelijk in ernstige conflicten buiten de deur en veroorzaken soms zelfs dat voorheen liefhebbende mensen niet langer samen willen zijn.

Punctie van de pleuraholte

Onder pleuraal punctuur wordt verstaan een procedure waarbij een laceratie van de pleurale holte wordt uitgevoerd om een diagnose te stellen of een therapeutische manipulatie uit te voeren die het leven van een persoon kan redden.

lumbaalpunctie

Haar gegevens vullen het klinische beeld aan en bevestigen de diagnose voor polyneuropathieën, multiple sclerose en neiroleukemia.

Novocain blokkade: lumbale wervelkolom, gewrichten, zenuw, oor

Om acute en chronische pijn in de klinische geneeskunde van de hand te doen, worden lokaal gerichte injecties van novocaïne (een amino-ester voor lokale anesthesie) - novocaïneblokkade - gebruikt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.