^

Gezondheid

Ziekten van het zenuwstelsel (neurologie)

Diffuse veranderingen in de hersenen bij een kind

Diffuse veranderingen in de hersenen die de bio-elektrische geleidbaarheid beïnvloeden, kunnen op elke leeftijd worden gedetecteerd. De oorzaken die ze veroorzaken, kunnen echter enigszins verschillen.

Diffuse veranderingen in de hersenen: wat betekent het?

Zowel lokale als diffuse veranderingen in de hersenschors hebben een aanzienlijke invloed op het welzijn van een persoon, zijn cognitieve vaardigheden.

Cyste van het transparante septum van de hersenen

Onder de abnormale cerebrale formaties van goedaardige aard - aangeboren of verworven - is ook een cyste van het transparante septum van de hersenen.

Chronische meningitis

Chronische meningitis is een ontstekingsziekte die zich, in tegenstelling tot de acute vorm, geleidelijk over meerdere weken (soms meer dan een maand) ontwikkelt. 

Olfactorische stoornis

Geurstoornis is een heel ernstig probleem, omdat we tegelijkertijd het vermogen verliezen om de kwaliteit van voedselproducten te bepalen, de aanwezigheid van vreemde stoffen (bijvoorbeeld gas) in de lucht.

Reactieve meningitis

Volgens de etiologie kan ontsteking van de zachte en spinachtige membranen van de hersenen (leptomeninges) - meningitis - bacterieel, viraal, parasitair of schimmel zijn. Of het kan een niet-infectieuze of reactieve meningitis zijn.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.