^

Gezondheid

Ziekten van het maagdarmkanaal (gastro-enterologie)

Aholia

Een aandoening waarbij geen gal wordt geproduceerd of in de dunne darm terechtkomt, wordt gedefinieerd als acholia. In ICD-10 wordt deze overtreding geclassificeerd als een ziekte van de galblaas - met de code K82.8. 

Tenesmus: wat is het?

Tenesmus - dit concept kan uit het Grieks vertaald worden als "ondoelmatige drang". Dit symptoom kan al dan niet gepaard gaan met een pijnlijke reactie.

Leukoplakie van de slokdarm

Als de epitheellaag van het slijmvlies van het bovenste spijsverteringskanaal intens verhoornd begint te worden, praten ze over de ontwikkeling van slokdarmleukoplakie. In het beginstadium van de ziekte wordt een dichte plaque gevormd, die zich leent voor verwijdering en praktisch niet gepaard gaat met tekenen van een ontstekingsproces. 

Glijdende hernia van de slokdarm

Bij een diafragmatische hernia of hiatale hernia kan de diagnose worden geformuleerd als een glijdende hernia van de slokdarm. Het is duidelijk dat een vereenvoudigde naam die beschrijvend is, begrijpelijker is voor patiënten.

Behandeling van misselijkheid bij gastritis: pillen, alternatieve middelen, kruiden

Van misselijkheid voor gastritis, alle ontstekingsremmende medicijnen, alle anti-braakmiddelen, helpen goed. Je kunt hilak, hilak-vorm, ranititdin, maalox, fosfalugel, smect proberen.

Gastritis misselijkheid

Gastritis onder het oppervlak impliceert een acuut ontstekingsproces in de bovenste, slijmlaag van de maag. Vaak zijn in dit proces betrokken en submucosa, gelegen direct onder het slijmvlies. 

Maagzuur met gastritis

Veel mensen zijn bekend met het ongemakkelijke gevoel van irritatie, branden langs de slokdarm: het gaat over brandend maagzuur. Het probleem kan optreden bij het eten van gekruid of gefrituurd voedsel, fast food, na te veel eten en zelfs na overmatige fysieke activiteit. 

Waarom is kalf geel en wat moet ik doen?

Het is niet nodig om van tevoren zorgen te maken: het is mogelijk dat de informatie die door ons wordt verstrekt u helpt om uzelf te oriënteren op de symptomen en de aanwezigheid of afwezigheid van pathologie te bepalen.

Overeten noten

Waardevolle voedingsproducten die de werking van het cardiovasculaire systeem verbeteren, bijdragen tot gewichtsverlies, de ziekte van Alzheimer voorkomen en oncologische pathologieën zijn gek.

Overeten van groenten

Groenten zijn een bron van vitamines, minerale elementen, organische stoffen en polysacchariden. Hun regelmatige inname verzadigt het lichaam met calcium, kalium, magnesium en andere nuttige componenten.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.