^

Gezondheid

PCR (polymerasekettingreactie, PCR-diagnostiek)

Analyses voor het humaan papillomavirus: hoe over te geven, te ontcijferen

Het humaan papillomavirus vormt een serieus gevaar. Diagnose is nodig om de infectiebelasting en het risico van oncogeniteit te bepalen. Dergelijke informatie maakt het mogelijk om het meest geschikte en effectieve behandelplan te maken.

Chlamydia: de detectie van Chlamydia trachomatis

Diagnose van chlamydia met PCR is de meest gevoelige en specifieke methode die momenteel in laboratoria wordt gebruikt. De gevoeligheid van de methode is 95-97% en de specificiteit is 95-98%.

Mycoplasma-infectie: detectie van mycoplasma's

Mycoplasma's worden geclassificeerd als conditioneel pathogene micro-organismen. Ze blijven bestaan en parasiteren op membranen van epitheelcellen en kunnen zowel extra als intracellulair worden gelokaliseerd.

Gonorroe: de detectie van gonorroe

PCR maakt het mogelijk om de aanwezigheid van het DNA van gonokokken direct te bepalen en hun concentratie in het testmateriaal kwantitatief uit te drukken. Het onderzochte materiaal kan sputum zijn, lavage vloeistof, urine, punctata van verschillende organen en cysten, etc.

Helicobacter-infectie: detectie van Helicobacter pylori

De diagnostische gevoeligheid van PCR voor het detecteren van Helicobacter pylori in biopsiemonsters van het maagslijmvlies is 88-95,4%, specificiteit is 100%; in coprofiltraten - respectievelijk 61,4-93,7% en 100%.

Tuberculose: detectie van mycobacterium tuberculosis

Unlike serologische diagnostische werkwijzen tuberculosebesmetting die antilichamen tegen Mycobacterium tuberculosis, Mycobacterium tuberculosis kan PCR direct DNA te detecteren en kwantitatief te uiten hun concentratie in het materiaal.

Humaan papillomavirusinfectie: detectie van humaan papillomavirus

Humane papillomavirus (HPV) -virussen zijn kleine DNA-bevattende oncogene virussen die epitheliale cellen infecteren en proliferatieve laesies veroorzaken.

Herpes: detectie van herpes simplex-virustypes 1 en 2

Kort voor de diagnose van HSV infectie met behulp van DNA-identificatie van HSV 1 en 2 in het materiaal van de blaasjes en zweren van de huid of slijmvliezen (conjunctiva inclusief oog) door PCR (zeer gevoelige, specifieke en snelle diagnostische methode).

Cytomegalovirus-infectie: detectie van cytomegalovirus

Virus in het bloed van een patiënt met behulp van PCR wordt gebruikt om de cytomegalovirusinfectie te diagnosticeren en de effectiviteit van antivirale behandeling te regelen.

Hiv-infectie: detectie van humaan immunodeficiëntievirus (PCR vich)

Directe kwantificering van HIV-RNA door PCR maakt een meer nauwkeurige voorspelling van de snelheid van de ontwikkeling van ziekten bij mensen die met HIV zijn geïnfecteerd, nauwkeuriger dan het aantal CD4 + cellen mogelijk en beoordeelt daarom hun overleving nauwkeuriger. Het hoge gehalte aan virusdeeltjes correleert meestal met een uitgesproken verslechtering van de immuunstatus en een laag gehalte aan CD4 + -cellen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.