^

Kleuters

Dit is de leeftijdscategorie van kinderen van 3 tot 7 jaar, dat wil zeggen, van de vroege kinderjaren tot het begin van het onderwijs. Voorschoolse ontwikkelingsperiode van kinderen is het belangrijkste vanuit het oogpunt van fysiologie en psychologie.

Op dit moment beginnen kinderen sneller te groeien, vooral de handen en voeten, en de jaarlijkse gewichtstoename is gemiddeld twee kilogram. Het immuunsysteem wordt sterker.

Tijdens deze jaren van het leven leren kleuters veel noodzakelijk voor levensvaardigheden, normen van ethiek en sociaal gedrag aannemen en consolideren. En de vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten worden gevormd in het proces van de hoofdactiviteiten van de kleuter - het spel en de creativiteit.

Lessen met een kind met alalia

Bij een kind met motorische alalia - een expressieve spraakstoornis - zijn logopedische lessen gericht op het activeren van de spraakfunctie en zijn bedoeld om geluiden te leren herkennen, adequaat te reproduceren en te gebruiken voor communicatie.

Tempereren van kleuters: principes, middelen, soorten, methoden

Verharden is een van de oudste methoden, maar zeer effectief.

Ouders en kinderen: hoe kunnen we wederzijds begrip bereiken?

Ouders en kinderen zijn vaak heel anders, vaak zijn er ruzie in het gezin, omdat sommigen anderen niet begrijpen. Hoe kan wederzijds begrip tussen ouders en kinderen worden bereikt?

Sportafdelingen voor kinderen: jongens - voetbal, meisjes - gymnastiek

Vaak weten ouders niet aan welke sportafdeling hun kind moet geven. We zullen je vertellen over de twee meest populaire van hen - voetbal en ritmische gymnastiek. De eerste is goed voor jongens, de tweede - voor meisjes.

Hoe leer je een kind tellen?

Leren om kinderen te tellen is een echte prestatie voor kinderen. Veel ouders vragen zich af hoe ze een kind moeten leren tellen. In dit geval is er een heel systeem waar ouders zich aan moeten houden zodat het leerproces snel en vreugdevol is.

Wat moet een kind in 4 jaar kunnen zijn?

Je kind groeit actief. En nu is hij 4 jaar oud. Is het je opgevallen dat je 4-jarige baby onafhankelijker en zelfverzekerder wordt? Zo niet, dan wensen we u dit volgend jaar. En wat moet er in vier jaar tijd voor een kind zijn?

Wat moet in 3 jaar een kind zijn?

Psychologen noemen de leeftijd van drie jaar en de volgende jaren "magische leeftijd" - deels omdat nu, als bij toverslag, uw kind eindelijk heeft geleerd om naar u te luisteren, en gedeeltelijk omdat dit de tijd is voor de snelste ontwikkeling van uw kind. Wat moet in 3 jaar een kind zijn?

Hoe kan uw kind zijn capaciteiten laten zien?

Zelfs als uw kind een kat in plaats van een paard trekt, kunt u hem niet de vreugde van creativiteit ontnemen. Opdat een kind zijn capaciteiten ten volle zou laten zien, is het noodzakelijk om hem tot creativiteit te stimuleren. In deze les gaat het vooral niet om de juistheid van de lijnen en de waarachtigheid van het beeld, maar om de vreugde van het kind ten opzichte van wat hij doet: tekenen, vormen, breien of schrijven.

10 manieren om de relaties met een kind na een scheiding te versterken

Als u recentelijk bent gescheiden en het kind is beledigd door u, dan mist hij de ouder, die nu afzonderlijk zal leven, uw communicatie met het kind kan gespannen worden. Als er een vervreemding is tussen jou, zijn er verschillende effectieve manieren om het te repareren. Je kunt je relatie met het kind zo versterken.

Hoe gedraag je je met een snel humeur?

Om te begrijpen, opgewonden tegen je kind of niet, kun je al als het 2 tot 2,5 jaar zal blijken te zijn. Op deze leeftijd begint hij zijn gevoelens en reacties verbaal weer te geven, dat wil zeggen woorden. En dan is het heel belangrijk om het kind te vertellen wat zijn reactie correct is en wat hem en anderen zal schaden. Waarom is een kind opvliegend en wat te doen?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.