^

Zwangerschap en medicijnen

In de meeste gevallen zijn de concepten zwangerschap en medicijnen onverenigbaar. Vrijwel alle geneesmiddelen hebben - op enkele uitzonderingen na - contra-indicaties voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Vaak geven de instructies aan de drugs aan dat het uitsluitend op recept van de arts moet zijn om ze tijdens de zwangerschap in te nemen. Soms bevat de formulering een aanbeveling aan de arts: weeg zorgvuldig het verwachte voordeel voor de moeder en de potentiële risico's voor de foetus.

Siropen tijdens de zwangerschap: wat kan en wat niet?

Meestal betreft de vraag - welke siropen tijdens de zwangerschap kunnen worden gebruikt - hoestmiddelen. Het is algemeen aanvaard dat, aangezien de meeste van deze siropen extracten van geneeskrachtige kruiden bevatten

Immunoglobuline tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zal de introductie van immunoglobuline helpen de foetus te behouden en onderbreking van het zwangerschapsproces te voorkomen.

Rinofluimucil tijdens de zwangerschap

Geneesmiddelen tijdens de zwangerschap - zelfs voor de behandeling van verkoudheid - moeten worden voorgeschreven door de behandelende arts en, zoals geformuleerd in de instructies, de verhouding tussen de verwachte voordelen voor de zwangere vrouw en het mogelijke risico voor het ongeboren kind beoordelen.

Barnsteenzuur tijdens de zwangerschap: mag ik drinken, hoe te nemen?

Barnsteenzuur is een witte, zout-bittere kristallen in smaak. Het vond zijn toepassing voornamelijk in de productie van gewassen, zoals bevordert plantengroei, verhoogt hun productiviteit.

Jodium tijdens de zwangerschap

Een zwangere vrouw heeft een verhoogd jodiumgehalte nodig, omdat de foetus tot de geboorte neemt dit element uit het lichaam van de moeder. En de vrouw zelf vanwege de toename van hormonale activiteit heeft meer volume nodig.

Betadine tijdens zwangerschap in 1, 2 en 3 trimester

Een effectieve lokale bereiding op basis van jodium met een breed scala aan antiseptische activiteit Betadine, juist vanwege de werkzame stof, is niet het meest wenselijke hulpmiddel voor zwangere vrouwen.

Paracetamol bij borstvoeding: dosering

Paracetamol is een zeer populair geneesmiddel dat niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen wordt gebruikt en dat in bijna elke familie in de medicijnkist verkrijgbaar is. Zelden, de behandeling van verkoudheid zonder.

Sorbifer durules tijdens de zwangerschap: hoe te nemen?

Met de deelname van ijzer vinden alle belangrijke processen in het menselijk leven plaats: DNA-synthese, enzymen, eiwitten, redoxreacties van weefsels en de bloedsomloop, ademhaling, energiemetabolisme.

Dexamethason tijdens de zwangerschap: voor wat is voorgeschreven?

Zwangerschap is een periode waarin u uiterst selectief moet zijn in het nemen van medicijnen. Immers, zelfs het meest "onschadelijke" medicijn kan onherstelbare schade toebrengen aan de zich ontwikkelende foetus, en ook het hele proces van de zwangerschap nadelig beïnvloeden.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.