^

Informatie

Zijn specialisatie Shmuel Levit omvat endocriene problemen in verband met het functioneren van de endocriene klieren, zoals de schildklier en de bijschildklier, hypofyse, bijnieren, testikels en eierstokken, evenals problemen van algemeen metabolisme en osteoporose - een schending van metabolische processen in botweefsel.

Specialist besteedt speciale aandacht aan diabetes mellitus van beide typen, waarvoor zij regelingen voor de behandeling ervan heeft ontwikkeld.

Dokter Levit - afgestudeerd aan de St. Petersburg Medical University, opgeleid tot endocrinoloog in Israël, waar hij al twee decennia werkt.

In de loop der jaren is de arts Levit een van de toonaangevende specialisten op het gebied van diabeteszorg geworden; leidt het Instituut voor Endocrinologie en Diabetologie in het Assuta Medisch Centrum; richtte verschillende medische centra op voor de behandeling van diabetes in heel Israël; ze houdt zich bezig met onderzoek, neemt deel aan professionele conferenties, voert gespecialiseerde cursussen in diabetesbehandeling voor artsen in Israël en in het buitenland.

De professor Shmuel Levit is lid van de Israeli Endocrinological Association, de Israeli Association for the Treatment of Diabetes, de European Society of Endocrinology (ESE).

Communiceert met patiënten in het Hebreeuws, Russisch en Engels.

Onderwijs en werkervaring

  • State Medical University in St. Petersburg, Rusland
  • Stage op het gebied van endocrinologie aan het Instituut voor Endocrinologie in Beilinson MC, Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische artsenbond
  • Israëlische endocrinologische vereniging
  • Israëlische vereniging voor de behandeling van diabetes
  • European Endocrinological Society
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.