^

Informatie

Pnina Langevitch - is een bekende specialist op het gebied van reumatologie, een medisch hoogleraar met een wereldwijde reputatie en meer dan veertig jaar ervaring in de klinische praktijk. Het heeft een aanzienlijk arsenaal aan eigen veelbelovende ontwikkelingen gericht op het optimaliseren van de diagnose en behandeling van aandoeningen van de menselijke immuniteitsfunctie.

Tegenwoordig worden veel immunopathologieën als ongeneeslijk beschouwd. Een competente therapeutische aanpak kan echter helpen de ontwikkeling van de ziekte te stoppen en terugval te voorkomen. Pnina Langevitch geeft gekwalificeerde en effectieve hulp in deze kwestie, waardoor duizenden mensen terugkeren naar een volwaardige levensstijl.

De arts houdt zich ook bezig met onderzoeksactiviteiten en werkt aan het creëren van nieuwe, effectieve methoden voor de behandeling van reumatologische pathologieën. Pnina Langevitch Patiënten komen uit vrijwel alle delen van de wereld om te raadplegen.

Twaalf jaar lang was de arts vicepresident van de International Association of Rheumatology. Hij is de hoofdredacteur van het bekende medische tijdschrift Lupus, waarvan de materialen zijn gewijd aan de studie en behandeling van systemische lupus erythematosus.

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage in reumatologie in de kliniek "Assuta", Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische medische vereniging
  • Internationale vereniging van reumatologie
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.