^

Informatie

Ofer Shpilberg - Een beroemde Israëlische specialist in hematologie en oncohematologie. Hij oefent met succes de behandeling van hematologische en hematologische pathologieën uit bij patiënten van elke leeftijd. De hoofdactiviteit van de professor is de behandeling van acute en chronische vormen van leukemie, bloedziekten, anemieën van verschillende etiologieën, evenals lymfomen, myelomen, myeloïde leukemie.

De arts is Shpilberg goed opgeleid, zijn studies vonden plaats aan universiteiten in Israël en de Verenigde Staten. Hij leidt momenteel de afdeling hematologie en hemato-oncologie van het medisch centrum. Hij is een professor in de medische faculteit aan de Ben-Gurion University en een professor aan de Universiteit van Pittsburgh.

Ofer Shpilberg - een professional in zijn vakgebied, is een erkende internationale expert. Zijn naam is te vinden in de lijst van vooraanstaande deskundigen die de behandeling van leukemie, bloedarmoede, myeloom en lymfatische leukemie uitvoeren.

Naast de reguliere medische praktijk, neemt de arts Shpilberg deel aan door de staat gesponsord onderzoek, verbetert de behandeling van myeloom en lymfoom. Hij heeft al meer dan 140 artikelen gepubliceerd in gespecialiseerde oncologische, hematologische en andere medische publicaties.

Onderwijs en werkervaring

  • Faculteit Geneeskunde Universiteit. Ben Gurion, Israël
  • Master of Medicine in interne geneeskunde aan de universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Master of Medicine in Public Health aan de universiteit van Pittsburgh, VS.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.