^

Informatie

Nir Vasserberg - dit is een ervaren en gekwalificeerde specialist praktiserend chirurg van colorectale richting. Hij is terecht een van de meest gerespecteerde internationale experts op het gebied van chirurgische proctologie.

De professor Vasserberg gebruikt in zijn werk de nieuwste methoden om metastatische processen te genezen, die het resultaat zijn van lang bestaande primaire tumorhaarden. De arts is een gevorderde specialist die individuele en gecombineerde therapieregimes kiest voor patiënten met oncologische pathologieën.

De werkervaring van de professor is meer dan twee decennia. In de loop der jaren zijn er duizenden chirurgische ingrepen uitgevoerd en worden patiënten van over de hele wereld vaak artsen.

Nir Vasserberg Hij neemt regelmatig deel aan gespecialiseerd onderzoek op het gebied van proctologie, studies over de vorming van tumor- en ontstekingsprocessen in de darm, evenals de ontwikkeling van kanker van de bekkenorganen, de dikke darm en het rectum.

De professor is de auteur van vijftig wetenschappelijke artikelen die op verschillende tijden in de medische pers in de wereld zijn gepubliceerd.

Naast de klinische praktijk, geeft de arts Vasserberg actief les in chirurgie en colorectale chirurgie aan studenten van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Tel Aviv, bekleedt zij de functie van senior klinisch leraar, heeft zij een doctoraat in de geneeskunde.

Onderwijs en werkervaring

  • Degree of Doctor of Medicine (MD) aan de Universiteit van Tel Aviv
  • Stage in een operatie in het ziekenhuis Beilinson MC hen. Rabin, Israël
  • Stage in colorectale chirurgie in de Verenigde Staten aan de universiteit van Miami in het Jackson Memorial Hospital als onderzoeker van de dunne darmtransplantatie
  • Stage in colorectale chirurgie in de Verenigde Staten aan de universiteit van Zuid-Californië, met een postdoctorale functie in colorectale chirurgie

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israelische Medische Vereniging (IMA)
  • Israeli Association of Surgeons (ISA)
  • Israëlische Vereniging voor Colon en Rectale Heelkunde (ASCRS)
  • Israëlische Raad voor Gastro-enterologie (ICG)
  • Europese vereniging van coloproctologie (ESCP)
  • American Association for Colon and Rectal Surgery (ASCRS)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.