^

Informatie

Een van de meest gewilde en bekende specialisten van Israël op het gebied van interne en infectieziekten, AIDS. De professor Fransisk Shlefer is verantwoordelijk voor de gespecialiseerde afdeling in de Assuta-kliniek en is de toonaangevende specialist in infectieziekten. Raadpleegt infectieziekten van reizigers en zwangere vrouwen. Ontvangst, zowel volwassenen als patiënten van de leeftijd van kinderen.

Dr. Is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van infectieziekten:

  • HIV / AIDS
  • Hepatitis B en C
  • cytomegalovirus
  • Menselijk papillomavirus en andere gevaarlijke pathologieën.

De algemene klinische ervaring van de professor is ongeveer 40 jaar. Patiënten van over de hele wereld zoeken advies en behandeling voor terugkerende, chronische pathologieën. Meestal zijn dit mensen met chronische en infectieuze laesies van het skelet, systemische infecties van de huid en vele andere ziekten.

Fransisk Shlefer ontwikkelde diagnostische methoden gericht op het identificeren van problemen in het lichaam die moeilijk te bepalen zijn met behulp van klassieke technieken. De geïntegreerde aanpak geeft effectieve resultaten in het proces van diagnose en behandeling van ziekten van inwendige organen.

Naast de medische praktijk is de professor docent aan de medische faculteit van de universiteit. Ben-Gurion leidt toekomstige artsen op. Hij Fransisk Shlefer doet ook wetenschappelijke activiteiten, publiceert zijn werk in internationale professionele medische tijdschriften.

Onderwijs en werkervaring

  • Israel, University of Jerusalem School of Medicine.
  • Israel, Beer-Sheva, stage in het medisch centrum "Soroka".
  • VS, Hepatitis Stage.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.