^

Informatie

De bagage van de dokter heeft Galina Shenkerman diepgaande kennis en bijna 40 jaar medische praktijk bij het diagnosticeren en behandelen van diabetes, schildklieraandoeningen (waaronder goedaardige en kwaadaardige tumoren), endocriene aandoeningen die leiden tot de ontwikkeling van obesitas en metabole stoornissen.

De arts Shenkerman ontving haar hogere medische opleiding aan het Zaporozhye Medical Institute, ze begon specialisatie en stage in Israël - aan het Institute of Endocrinology (Tel Aviv University) en vooraanstaande medische centra.

De arts Shenkerman beheert de afdeling Endocrinologie van het centrum voor diabetes en obesitas in een van de grootste klinieken in Israël en behaalt met succes patiënten met endocriene ziekten op basis van moderne diagnostische en innovatieve therapeutische technieken. Hij geeft cursussen voor endocrinologen, consulteert Israëlische en buitenlandse specialisten, doet onderzoek naar de behandeling van erfelijke endocriene ziekten en publiceert wetenschappelijke artikelen in medische tijdschriften.

Hij is een actief lid van de Israel National Diabetes and Obesity Foundation, de Israel Endocrinological Association en de Association for the Treatment of Diabetes.

Hij spreekt Hebreeuws, Engels en Russisch.

Onderwijs en werkervaring

  • Zaporozhye State Medical Institute, Oekraïne
  • Specialisatie op het gebied van endocrinologie en behandeling van interne ziekten bij het Instituut voor Endocrinologie, Metabolisme en Hoge Bloeddruk aan de Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage in het Ichilov Medical Center, Tel Aviv, Israël
  • Specialisatie in de behandeling van inwendige ziekten in het medisch centrum "Meir", Kfar Saba, Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische medische vereniging
  • Israëlische endocrinologische vereniging
  • Israëlische vereniging voor de behandeling van diabetes
  • Israëlische vereniging voor overgewicht
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.