^

Informatie

Fredi Aviv - Geavanceerde Israëlische oncoloog en hematoloog, heeft de hoogste kwalificaties en internationale bekendheid. Praktische ervaring - 30 jaar. De basisspecialisatie van de arts is de diagnose en behandeling van een breed scala van hematologische pathologieën.

De arts Aviv is een erkende werelddeskundige op het gebied van transplantatie en behoort tot de groep geavanceerde specialisten die betrokken zijn bij de transplantatie van bloedcellen en beenmerg.

Fredi Aviv toont alleen positieve menselijke kwaliteiten: hij is altijd kalm, positief ingesteld en verzameld. Hij slaagt erin om de klinische praktijk en wetenschappelijk onderzoek gemakkelijk te combineren. Hij merkte op dat hij regelmatig deelneemt aan wereldwijde onderzoekscampagnes waarin kwesties met betrekking tot stamceltransplantatie aan de orde worden gesteld. De arts publiceert zijn werken in de prestigieuze medische tijdschriften, leest verslagen voor op congressen en symposia van lokale en internationale schaal.

De arts Aviv accepteert patiënten op medische centra op staatsniveau, voert privépraktijken, werkt als hematologieleraar aan de Universiteit van Tel Aviv en houdt toezicht op een training bij het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Hij geeft regelmatig lezingen aan Israëlische, Oostenrijkse en Britse studenten - toekomstige hematologen, hematologen en transplantologen.

Onderwijs en werkervaring

  • Azerbaijan Medical University, Doctor in de geneeskunde (MD)
  • Klinische stage en stage in interne geneeskunde, hematologie en oncohematologie aan de Universiteit van Tel Aviv, Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israelische Medische Vereniging (IMA)
  • Israeli Society of Internal Medicine (ISID)
  • Israeli Hematology Association (IHA)
  • American Hematology Association (AHA)
  • European Hematology Association (EHA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.