^

Informatie

Boris Zingerman - Een van de toonaangevende specialisten in nefrologie in Israël. Hij is de directeur van de kliniek voor pre-dialyse therapie op de nefrologie-afdeling van het Assuta Medisch Centrum.

Zingerman heeft een hogere medische opleiding, die hij ontving aan de Universiteit van Vilnius. Getraind in het medisch centrum voor hen. Yitzhak Rabin "Beilinson", Israël. Hier ontving hij de hoogste medische kwalificatie. Hij heeft een professionele opleiding in nefrologische ziekten bij vooraanstaande medische centra in Frankrijk en Australië. De ervaring van robots met artsen overschrijdt 25 jaar. Gespecialiseerd in de diagnose, behandeling en studie van nierziekten.

Elk jaar zoeken duizenden patiënten van over de hele wereld de hulp en het advies van Dr. Zingerman. Zijn patiënten zijn mensen met nefrologische pathologieën, ondergaan hemodialyse, bereiden zich voor op een transplantatie of na een niertransplantatie. Professionele aanpak en het gebruik van innovatieve methoden geven een positieve kijk, zelfs in de meest ernstige gevallen.

Naast medische praktijk, neemt zij Boris Zingerman deel aan professionele medische organisaties. Ze is docent nefrologie aan de Universiteit van Tel Aviv en adviseert ook toonaangevende medische instellingen in Israël.

Profiel op Researchgate

Onderwijs en werkervaring

  • Een afgestudeerde van de faculteit geneeskunde aan de Universiteit van Vilnius, Litouwen.
  • Gespecialiseerd op het gebied van nefrologie in het medisch centrum. Yitzhak Rabin, Petah Tikva, Israël.
  • Kreeg de hoogste medische kwalificatie in Israël.
  • Hij is gespecialiseerd op het gebied van nefrologie in klinieken in Frankrijk en Australië.

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israel Medical Association
  • Israel Association of Nephrology
  • European Nephrology Association
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.