^

Informatie

Biniamin Shalev Hij is een gerenommeerd oogarts-chirurg in Israël en de medische wereld. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling oogheelkunde van het Medical Center, gespecialiseerd in de behandeling van verschillende oculaire pathologieën.

De praktische ervaring van een arts is meer dan dertig jaar, en zowel kinderen als volwassenen worden zijn patiënten.

Biniamin Shalev - het is een ervaren en getalenteerde specialist, wiens werk betrekking heeft op twee moeilijke oogheelkundige richtingen - de behandeling van oogaandoeningen en chirurgische behandeling van scheelzien. Hij is een van de weinige artsen die met succes interventies uitvoeren met betrekking tot esthetische oogheelkunde. Operationele correctie en plastic van de arts worden Shalev gekenmerkt door een uitstekend esthetisch effect.

Shalev hij bekleedt de titel van doctor in de medische wetenschappen, hij is bezig met onderwijsactiviteiten, waarvan de loop wordt gekenmerkt door regelmatige workshops. Ook bekend om zijn actieve wetenschappelijke werk, dat succesvol wordt gecombineerd met de klinische praktijk. De arts geeft regelmatig lezingen, schrijft en publiceert wetenschappelijke artikelen, neemt deel aan oogheelkundige seminars en congressen - zowel in Israël als in andere landen.

Biniamin Shalev onderscheidt positieve menselijke kwaliteiten die hem helpen in zijn werk en communicatie met patiënten. Hij is altijd attent, verzameld, in staat om zijn acties onder controle te houden in elke situatie. Dankzij deze eigenschappen zijn de behandelings- en herstelperiode onder toezicht van een arts altijd succesvol.

Onderwijs en werkervaring

  • Medische faculteit van Ben-Gurion University, Beersheba, Israël
  • Faculteit Geneeskunde Universiteit van Tel Aviv, Israël
  • Stage bij Johns Hopkins University Hospital in Baltimore, Verenigde Staten
  • Specialisatie in chirurgie van oculaire pathologieën in de klinieken "Beilinson" en "Kaplan", Israël

Lidmaatschap van internationale organisaties

  • Israëlische Oogheelkundige Vereniging
  • Israëlische vereniging van pediatrische oogartsen
  • American Society of Ophthalmology
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.