^

Hoe om aan te komen: veelgestelde vragen

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 16.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Het is noodzakelijk om te erkennen dat dit nogal paradoxaal klinkt, maar de vraag "hoe kom je aan?" Is voor sommigen even urgent als de vraag om af te vallen voor anderen. Overmatige magerheid is hetzelfde probleem als obesitas.

We zijn er allemaal aan gewend dat zoveel mensen worstelen met overgewicht. Het kost trouwens veel moeite. Besteed uren aan aanhoudende training in de sportschool, zit op slopende diëten - en dit alles om maar een paar kilo te gooien. Zulke mensen kunnen zich nauwelijks voorstellen dat sommigen, in tegenstelling tot hen, er gewoon van dromen om te herstellen. 

trusted-source[1], [2]

Hoe je aankomt en wat hiervoor nodig is

Een slank figuur is erg mooi. Dat is wat de meeste mensen denken. En in werkelijkheid hebben ze in de meeste gevallen gelijk. Maar wat voor soort dreiging is beladen met overmatige magerheid. Veel vrouwen proberen bij het najagen van schoonheid af te vallen, maar ze vermoeden niet welke valstrikken zich in deze rivier bevinden en vloeien naar het altaar van het vrouwelijke ideaal. Een laag gewicht is een bedreiging voor de gezondheid. Artsen hebben er herhaaldelijk op gewezen dat te dunne vrouwen de reproductieve functie gedeeltelijk of volledig kunnen verliezen, die veel moeilijker te herstellen zal zijn dan afvallen. Wat moet je doen als je te veel afvalt? Het allerbelangrijkste is om de eetlust te stimuleren, omdat het organisme, dat gewend is aan kleine porties voedsel, niet bepaald vereist dat voedsel er vaak "in wordt gegooid". Drink veel vocht: sappen, nectar, water, je kunt zelfs een goed niet-alcoholisch bier drinken. Er is vaak behoefte - vijf of zelfs zes keer per dag. Maar, en dit is heel belangrijk, eet niet te veel, want het is schadelijk en je zult het lichaam meer kwaad dan goed doen. Porties moeten matig zijn en geen overmatig vet voedsel bevatten.

Als je zelfs de gemakkelijkste honger voelt, moet je iets eten. Stel het eerder uitgeputte organisme niet bloot aan extra spanningen. Zorg na het eten voor rust. Richt je dieet op koolhydraat-eiwit voedsel. Probeer ervoor te zorgen dat ten minste 50 procent van uw maaltijden eieren, kip, vis en ander vlees zijn. Zeer nuttig, maar ook heerlijk zijn kaasproducten en eiwitcocktails.

Als u goed eet, kunt u de vraag "Hoe kunt u aankomen" permanent verwijderen?

Hoe om aan te komen: een speciaal dieet

Goed eten is een geweldige manier om aan te komen. Maar het is belangrijk om het niet te overdrijven. Het heeft geen zin beter te worden met het doel van verdere obesitas. Daarom is het belangrijk om het juiste dieet te volgen, waardoor je lichaam niet alleen gezond, maar ook mooi is.

Voor het ontbijt moet je per se iets kaas eten, plus iets voedzaams en lichts tegelijkertijd. Voor dit doel is havermout ideaal, waarvan de frisheid kan worden gezoet met honing of noten kan worden toegevoegd voor een helder palet van smaak. Voor de lunch is een groentesoep, evenals een salade, geschikt. Het is raadzaam om wat vlees te eten. Toegestaan en pasta of aardappelen (bij voorkeur aardappelpuree). Tijdens een snack kun je een hapje eten met wat yoghurt met een hoog vetgehalte, zodat de maag niet leeg blijft. Voor het avondeten is een omelet met een kleine hoeveelheid vlees ideaal. Het is ook raadzaam om het menu met fruit en groenten (tomaten, appels, peren en dergelijke) aan te vullen.

Voor te dunne mensen is het handig om regelmatig in de sportschool te werken. Het enige complex van oefeningen moet alleen gericht zijn op het versterken van de spiermassa - dit is ook een geweldige manier om aan te komen. Voordat je naar de sportschool gaat, moet je een expert raadplegen die je zal helpen een speciale reeks oefeningen te ontwikkelen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.