^

7 manieren om zich te ontdoen van stijfheid in seks

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Waarschijnlijk kan een klein aantal dingen een persoon kwetsbaarder maken dan een gebrek aan kleding wanneer er niets is om te verbergen en niets om achter te verbergen. Emotionele kwetsbaarheid kan relaties beschadigen en zelfs leiden tot afscheid van je geliefde. Iemand die onzeker en verlegen van zijn lichaam is en met afschuw over de drempel van de slaapkamer stapt, kan zelfs uit de onschuldige opmerkingen van de partner hysterisch worden. Ilive heeft 7 tips opgesteld om u te helpen omgaan met twijfels over uzelf, relaties te onderhouden en uw interne problemen te overwinnen.

Loop naakt

Loop naakt

Op de meest intieme momenten concentreren de meeste mensen zich op hun geliefde persoon en hun gevoelens. Maar er zijn er ook die hun naaktheid niet kunnen vergeten. Om je op je gemak te voelen bij een partner, moet je eerst rust in jezelf vinden, dus thuis naar huis gaan. Beschouw jezelf goed in de spiegel en begrijp voor eens en voor altijd dat je lichaam absoluut symmetrisch en evenredig is, dus er is niets om je voor te schamen en het is tijd om de gewoonte af te raken het licht in de slaapkamer tijdens seks uit te doen.

Bestudeer je lichaam

Masturbatie is een normale manier om je eigen gewaarwordingen en lichaam te kennen. Veel mensen doen dit vanuit hun tienerjaren. Met de hulp van zelfvoldoening kan een persoon begrijpen wat en hoe hij moet doen om het hele scala aan sensaties te voelen.

Bezoek aan de dokter

Bezoek aan de dokter

Als je pijn voelt tijdens seks, is het beter om het bezoek aan een specialist niet uit te stellen, omdat dit een ernstig probleem kan zijn. Aarzel niet om de dokter te vragen wat je dwars zit, hij zal zeker een goed advies geven, omdat hij voor de eerste keer met soortgelijke problemen te maken heeft gehad.

Doe wat je wilt

Als je graag praat tijdens seks, hoef je jezelf niet te bedwingen, maar als je wilt dat de partner heel gedetailleerd praat over wat je lichaam gaat doen, vraag het hem dan. Hetzelfde geldt voor je seksuele verlangens - je moet ze uitspreken, anders kom je nooit van stijfheid en onzekerheid af.

Praktijk

Als je je schaamt dat je niet allemaal naar bed gaat, is daar niets mis mee. Het belangrijkste is tijd en oefening, net als bij de eerste kus - hoe meer ervaring, hoe beter de vaardigheid.

Mededeling

Maak er geen gewoonte van om problemen te stoppen. Als je niet zegt dat iets niet bevalt en ongemak veroorzaakt, zal het alleen maar leiden tot het feit dat de problemen en ontevredenheid zich zullen ophopen en uiteindelijk gewoon de relatie zullen vernietigen.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Genoegen

Seks - is niet alleen een manier om het gezin voort te zetten, maar ook een manier om tevredenheid en plezier te ontvangen. Als de intieme relatie u geen plezier brengt, moet u er zeker achter komen waarom dit gebeurt. Als de partner je onzekerheden versterkt door brandstof toe te voegen aan het vuur, dan is dit niet de persoon die het echt ondersteunt en begrijpt, dus denk, is het je aandacht en tijd waard? Helaas is het leven niet zo lang en het is niet de moeite waard om het uit te geven aan het luisteren naar grappen over cellulitis of andere stomme opmerkingen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.