^

Gezondheid

Alternatieve geneeskunde

Aloë gastritisbehandeling: hoe te nemen

Aloë wordt beschouwd als een van de meest populaire alternatieve geneeswijzen die veel ziekten kan verlichten. Als u bijvoorbeeld aloë gebruikt voor gastritis, kunt u de ontwikkeling van het ontstekingsproces snel stoppen, het slijmvlies herstellen en zelfs de immuunafweer versterken.

Hoe de temperatuur van alternatieve middelen en kruiden omlaag te brengen?

Wanneer de temperatuur stijgt naar 38-38,5-39-39,5, en thuis is er geen noodzakelijk medicijn of het is niet mogelijk om ze te gebruiken, is het zinvol om niet-medische methoden te gebruiken om koorts en koorts te bestrijden.

Een goede reiniging van het lichaam met haver: hoe te brouwen en drinken?

Milde en onschadelijke wordt beschouwd als de behandeling van intestinale haver. Het wordt in verschillende situaties aanbevolen, omdat het graan een hele reeks nuttige eigenschappen heeft: verstevigend, immunostimulerend, verjongend, adsorberend, kalmerend enzovoort.

Tibetaanse reiniging van het lichaam: recepten, contra-indicaties, beoordelingen

De methode om het lichaam van Tibetaanse monniken in de moderne wereld te zuiveren, is relevanter dan ooit. Te veel eten, alcoholisch drinken en roken, onnatuurlijk voedsel, zittende levensstijl, stress en overbelasting, milieuvervuiling - er zijn meer dan genoeg redenen om "uit vorm te zijn".

Hoe te verwijderen droge eelt op de tenen door alternatieve middelen?

Alternatieve geneeskunde is de ervaring van eerdere generaties in de strijd tegen ziekten die al meer dan tien jaar bestaan. Het probleem van de vorming van droge likdoorns is ook niet nieuw en in de loop van de jaren van zijn bestaan zijn er vele recepten verzameld om ermee om te gaan.

Chamomile douchen thuis

Het wassen van de vagina met medische oplossingen kan alleen in overleg met uw arts worden uitgevoerd. De arts doet aanbevelingen met betrekking tot de duur van de behandeling, het aantal procedures en technieken voor de uitvoering ervan.

Het lichaam reinigen met lijnzaad voor gewichtsverlies: gebruik, hoe te gebruiken

Dit is schoonheid, kracht, lichtheid in het lichaam, uitstekend welzijn en hoge prestaties. Iedereen streeft ernaar, maar niet iedereen weet hoe dit te bereiken.

Propolis tinctuur voor atrofische gastritis, verhoogde zuurgraad

Tegenwoordig worden verschillende niet-traditionele behandelmethoden steeds populairder: homeopathische middelen, alternatieve geneeswijzen, kruidengeneesmiddelen. Verschillende stoffen en componenten van dierlijke, plantaardige, natuurlijke oorsprong zijn effectief opgenomen in de samenstelling van verschillende farmaceutische preparaten die op grote schaal worden geproduceerd.

Alternatieve remedies voor het zweten van oksels

Denk niet dat onze voorouders in de afwezigheid van kennis op het gebied van de geneeskunde dus zeer beperkt in effectieve anti-transpirant zijn geweest. Hoeveel er is een probleem van toegenomen zweten, zoveel mensen proberen het op verschillende manieren op te lossen.

Alternatieve remedies voor diarree

Frequente verlangens voor ontlasting met zwelling en buikpijn zijn diarree. Alternatieve middelen voor diarree - dit is de meest eenvoudige en effectieve manier om met de stoornis om te gaan.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.