Benen, bekken

Waarom zijn mijn tenen krampachtig en wat te doen?

Tegenwoordig is er misschien niet één persoon die, zelfs één keer in zijn leven, nog niet heeft ervaren wat spasme is. Momenteel treden convulsies niet alleen op bij oudere en volwassen mensen, maar ook bij jongeren, adolescenten en kinderen.

Pijn in het been achter de knie, dijen, kuiten: trekken, sterk

Pijn is een van de meest onaangename symptomen van een verscheidenheid aan ziekten. Hij is het die ons van rust berooft, het werkvermogen verergert, alles in sombere kleuren schildert.

Pijn na bevruchting

Pijn na bevruchting alarmeert vrouwen, vooral zij die zwanger willen worden en een gezonde baby willen verduren. Wat is het bewijs van pijn, wat is de oorzaak en waarom het lijkt. Laten we dit eens bekijken, maar ook hoe je het begin van pijn kunt voorkomen en hoe ermee om te gaan.

Erectiele pijn

Erectiele pijn is niet alleen ongemak tijdens geslachtsgemeenschap, het zijn ook psychologische stress en reproductieve gezondheidsstoornissen. Het is een schande om dit vooral op jonge leeftijd te realiseren.

Pijn in het perineum

Pijn in het perineum is typisch voor mensen, ongeacht hun leeftijd en seksuele kenmerken, omdat de aard ervan compleet anders kan zijn. Bovendien kunnen pijnsymptomen gepaard gaan met andere symptomen van een ziekte, bijvoorbeeld problemen met plassen.

Pijn in het scrotum

Met zo'n probleem als pijn in het scrotum, worden niet alleen volwassen mannen geconfronteerd, maar ook tieners. De vervelende pijn kan wijzen op ernstige ziekten die leiden tot impotentie en onvruchtbaarheid.

Pijn in de bekkenspieren

Pijn in de bekkenspieren kan verschillende oorzaken hebben, dit komt door de complexe structuur en variëteit van de spieren in het bekken. Sommigen van hen beginnen direct vanaf de wervelkolom en zijn direct verbonden met de bekkenbotten, zodat de spiersyndromen zowel wervel als bekken kunnen zijn.

Pijn in de gluteusspier

De pijn in de gluteusspier wordt meestal gevoeld in m. Gluteus maximus (grote spier), maar kan ook worden gelokaliseerd in m. Piriformis - peervormige spier en andere structurele bestanddelen van de bil.

Pijn in de rechter eierstok

Pijn in de rechter eierstok kan geen vals signaal zijn. Soms wordt het veroorzaakt door een milde aandoening, die zelf kan worden geëlimineerd, en soms is het een "schreeuw" voor de hulp van het lichaam.

Menstruatiepijn

Sommige bronnen beweren dat 56% van de vrouwen gematigde tot matige menstruatiepijn ervaart die niet interfereert met hun dagelijkse activiteiten. Tegelijkertijd ervaart ongeveer 35% van de vrouwen tijdens kritieke dagen zulke ernstige menstruatiepijn dat niet alleen de lichaamstemperatuur verandert, rillingen verschijnen, maar ook het bewustzijn verloren gaat.

Het iLive-portaal biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling.
De informatie die op de portal wordt gepubliceerd, is alleen ter referentie en mag niet worden gebruikt zonder een specialist te raadplegen.
Lees aandachtig de regels en beleidsregels van de site. U kunt ook contact met ons opnemen!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Alle rechten voorbehouden.