^

Gezondheid

Ziekten van de huid en het onderhuidse weefsel (dermatologie)

Grijs haar bij kinderen

Kan een kind grijs haar hebben? Ja, dat kunnen ze. Waarom verschijnen ze en wat betekent het? Dit betekent dat in de haarzakjes het niveau van melaninepigment, dat het haar kleurt, verminderd of volledig afwezig is.

Scheuren in de nagels van de handen en voeten

Nagels moeten, net als een kapsel, altijd onberispelijk zijn - en dit is niet alleen een indicator voor verzorging, maar ook voor de algemene gezondheid van een vrouw. Maar wat als er onvoorziene problemen optreden - bijvoorbeeld een barst in de nagel? Bovendien, wat als geen enkele thuismethode helpt om met het ongeluk om te gaan?

Jeuk in de benen - als een symptoom van de ziekte

Jeuk aan de huid brengt niet alleen fysieke kwelling met zich mee. Vaak veroorzaakt het psychisch ongemak. Het symptoom zelf verdwijnt immers niet, waardoor een persoon wordt gedwongen vast te houden aan gedachten over het verwijderen van onaangename gewaarwordingen (het is niet altijd en niet altijd comfortabel om dit overal te doen) en waardoor ze kunnen worden veroorzaakt.

Jeuk in de benen: behandeling

Een effectieve behandeling van jeuk aan de benen is onmogelijk zonder een nauwkeurige diagnose. De behandeling van insectenbeten is immers fundamenteel anders dan de behandeling van huidziekten, inwendige organen

Grijs haar op jonge leeftijd: oorzaken, behandeling

De aanwezigheid van grijs haar wordt ook geassocieerd met nerveuze overbelasting en negatieve stressfactoren, en hoewel frequente adrenalinestoten een schadelijk effect hebben op melanocyten, wordt het vermogen om onmiddellijk grijs te worden van verdriet niet ondersteund door het onderzoek.

Jeuk en schilfering van de huid

Jeuk en schilfering van het hoofd - treedt op tegen de achtergrond van seborrheic dermatitis als gevolg van ondervoeding, hormonale onbalans, slechte gewoonten, psoriasis, eczeem of ringworm.

Wond na verwijderen wrat

Na welke periode moet de wond genezen na verwijdering? Hoe kunt u uzelf beschermen tegen mogelijke onaangename gevolgen?

Virale wrat: oorzaken, behandeling

Goedaardige neoplasmata in de vorm van kleine afgeronde gezwellen met een plat oppervlak, knobbeltjes op de benen of met een scherpe punt, vleeskleurig, die op de huid of het slijmvlies verschijnen, worden anders genoemd, afhankelijk van het uiterlijk, wratten, papillomen, condylomen.

Jeukende hoofdhuid en roos: oorzaken, behandeling

Wanneer artsen praten over jeuk en diffuse afschilfering van de huid op de hoofdhuid, betekent dit dat de patiënt jeuk en roos heeft. En deze niet-besmettelijke, maar uiterst onaangename symptomen worden heel vaak waargenomen en verschijnen om verschillende redenen.

Puistjes na gezichtsreiniging

Wanneer we voor cosmetische gezichtsreiniging gaan, verwachten we dat we ons ontdoen van onnodige elementen en formaties, waaronder verschillende soorten huiduitslag. In de regel rechtvaardigt het resultaat onze verwachtingen. Maar andersom gebeurt het ook: acne na het reinigen van het gezicht vormt zich in grotere aantallen dan voor een bezoek aan de salon. Waarom gebeurt dit en hoe vermijd je een onaangenaam lot?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.