^

Gezondheid

Ziekten van kinderen (kindergeneeskunde)

Hoesten en koorts bij een kind

Hoesten en koorts bij een kind zijn misschien wel de eerste tekenen van kinkhoest, omdat ze kenmerkend zijn voor de catarrale periode

Bacteriën in de urine van een kind

Een van de indicatoren van de aanwezigheid van een infectie of pathologische processen in het lichaam zijn bacteriën in de urine. Overweeg de oorzaken van dit fenomeen, soorten, behandelingsmethoden.

Behandeling van jeukende huid bij kinderen

Om jeuk bij een kind te elimineren, is het belangrijk om eerst de oorsprong ervan te bepalen. Als dit niet gebeurt, is het bijna onmogelijk om van het ongeluk af te komen, omdat het symptoom onmiddellijk na voltooiing van het gebruik van een bepaald medicijn zal optreden.

Behandeling van heesheid bij een kind

Behandelingsmethoden voor stemstoornissen zijn individueel voor elke patiënt en zijn afhankelijk van de oorzaak van de pathologische aandoening.

Trigonocephalie

Een aangeboren afwijking in de vorm van een misvorming van de schedel, waarbij het hoofd van baby's een onregelmatige vorm heeft en de schedel er driehoekig uitziet, wordt gedefinieerd als trigonocephalie.

Siropen voor heesheid bij een kind

Bij heesheid bij een kind, die wordt veroorzaakt door keelontsteking, hoesten of andere verkoudheid, worden twee soorten siropen gebruikt

Heesheid van de stem bij een kind

Bij kinderen komt heesheid van de stem veel vaker voor dan bij volwassenen. Overweeg de belangrijkste oorzaken van dit symptoom, soorten en vormen, behandelingsmethoden, preventie.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.