^

Gezondheid

A
A
A

Allergieën bij kinderen

 
, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 17.10.2021
 
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Allergie bij kinderen ontwikkelt zich volgens hetzelfde mechanisme als bij volwassenen, en de oorzaken van het voorkomen ervan zijn hetzelfde.

Het begin van de twintigste eeuw was vol met ontdekkingen op verschillende gebieden van wetenschap en technologie. Geneeskunde is niet weggelaten. Ooit voerde de Oostenrijkse kinderarts een unieke observatie uit, waaruit bleek dat dezelfde stoffen bij de meeste mensen een heftige reactie geven. Dus er was een hele groep genaamd "allergenen" en de term die de reactie van het lichaam op de werking van allergenen aanduidde - een allergie. De naam van de kinderarts die het begin gaf aan de hele medische richting - allergologie, - Kliment Von Pirket.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Wat veroorzaakt allergieën bij kinderen?

De meningen van wetenschappers hebben tot nu toe grote verschillen met betrekking tot de echte oorzaken van allergieën in het algemeen en kinderen in het bijzonder. Er zijn verschillende mechanismen voor de ontwikkeling van allergische reacties, die worden geassocieerd met stoornissen in individuele lichaamssystemen. Ze omvatten:

 • immuunstoornissen;
 • onbalans van darmmicroflora;
 • verhoogd aantal allergenen in de contactzone.

Allergie bij kinderen wordt vaak geassocieerd met alle drie de oorzaken, begint consequent te handelen of, met andere woorden, een reden wordt een platform om lid te worden van een andere. Onevenwichtigheid van de darmmicroflora leidt dus tot de ontwikkeling van dysbiose en hij raakt op zijn beurt het immuunsysteem. Het immuunsysteem, verzwakt, is niet opgewassen tegen de ontvangst uit de omgeving van schadelijke allergenen van chemische of biologische aard. Het kind wordt omringd door huisdieren, harde smaken, inclusief parfums van ouders, die ook die zeer diepere oorzaak kunnen worden. De constante blootstelling aan een niet-gedetecteerd allergeen leidt tot pijnlijke manifestaties. De darm is niet bestand tegen voedselallergenen en de medicinale allergenen vernietigen de toch al zwakke darmflora.

We krijgen dus een vicieuze cirkel, die alleen kan worden doorbroken door zorgvuldige detectie van het allergeen en een gefaseerde selectie van de juiste therapeutische methoden.

Allergische aandoeningen van verschillende ernst (op huidreacties tot anafylactische shock) en lokalisatie ontwikkeld door contact met exogeen allergenen (atopische dermatitis, conjunctivitis, rhinitis, astma, enz.) - genetisch vreemde stoffen. Bij primaire ingenomen zij ontwikkeling van overgevoeligheid veroorzaken (vaak met hyper IgE-specifieke antilichamen zijn bevestigd aan mestcellen). De bulk allergenen - eiwitten (in het algemeen molecuulgewicht allergenen 10000-20000), maar ze kunnen haptenen en zijn - laagmoleculaire stoffen die pas na het vormen van een complex met weefsel of plasma dragereiwitten immunogeen zijn.

De hoofdgroepen van exogene allergenen

 1. Aeroallergens - zitten in de lucht in een aanzienlijke hoeveelheid allergenen:
  • pollen allergenen (bomen, grassen, onkruid);
  • allergenen van huisstof (een complex van huisstofallergenen, huisstofmijtallergenen, kakkerlakallergenen);
  • allergenen van schimmels (out-of-home, intramusculair);
  • epithelium en andere dierlijke allergenen.
 2. Voedselallergenen.
 3. Medicinale allergenen.
 4. Allergenen van gif stekende insecten.
 5. Industriële chemische en biologische stoffen.

Een meer gedetailleerde beschrijving van allergenen wordt gegeven in de secties van individuele nosologische vormen van allergische ziekten.

De classificatie van R. Jell en P. Coombs (RRA Gell en P G. N. Coombs) impliceert de verdeling van allergische reacties in 4 types. Er moet worden benadrukt dat een dergelijke indeling in soorten allergieën is gebaseerd op de heersende vorm van de immuunrespons. In werkelijkheid bestaat er een nauwe relatie tussen hen en vaak een combinatie.

De Duitse school voor immunologie biedt een allergieselectie van het V-type, waarbij antilichamen tegen cellulaire receptoren (bijvoorbeeld hormonen) stimulerende of blokkerende effecten op de functie van deze doelwitcellen uitoefenen. Ze stelden ook afzonderlijk voor om type VI (of IIa) te overwegen, waarbij cytolyse uitgevoerd met de deelname van specifieke antilichamen (niet activerend complement), wordt gemedieerd door FcR van niet-specifieke killercellen. Deze zogenaamde ADCC - antilichaamafhankelijke cellulaire cytotoxiciteit, waarbij het lichaam wordt vrijgemaakt uit de met virus geïnfecteerde cellen en bacteriële middelen niet verloren binnen fagocyt (bijvoorbeeld Gram-negatieve kokken).

Pathogenese van allergieën bij kinderen

Het allergische proces doorloopt consequent de fasen:

 1. immunologische: de interactie van antigen met IgE antilichaamklassen gomotsitotropnymi of IgG4, gefixeerd op de mestcel (I type - reacties onmiddellijke overgevoeligheidsreacties); specifieke plaats van het antilichaam met het antigeen van het doelcelmembraan (type II - cytotoxische schade); specifieke CEC fixatie op een cel met FcR en C3R (type III - ziekte immuuncomplex vasculitis) of specifieke T-celreceptor-killer cel met een antigen van het target celmembraan (IV m en n - vertraagde hypersensitiviteit - DTH). De betrokkenheid van de cel is dus een algemeen kenmerk van de allergische vorm van de immuunrespons:
 2. pathochemical - bevrijding en synthese van chemische bemiddelaars van allergie;
 3. pathofysiologische - klinische manifestaties.

De "vroege fase" van anafylaxie. In de pathochemische fase wordt het stadium van bevrijding en vorming van primaire bemiddelaars en secundaire bemiddelaars uitgekozen.

Het belangrijkste mechanisme van lokale en algemene manifestaties van Type I-allergie is de degranulatie van mestcellen met de afgifte van voorgevormde primaire mediatoren die door deze cel worden getransporteerd en gesynthetiseerd. Van de bemiddelaars, histamine, de plaatjesactiveringsfactor (FAT), de eosinophil chemotaxis-factor (FHE), wordt prostaglandine D eerst in de tijd vrijgemaakt (al bij de derde minuut).

Verdere staan half uur leukotriënen (langzaam reagerende stof van anafylaxe - SRS-A), tromboxaan A2, endoperoxyden en actieve vormen kininen activerende factor XII bloedstolling, namelijk stollingscascade ... Tegelijkertijd worden een hele reeks enzymen, evenals cytokinen, uit de mestcellen afgegeven. Dit is de zogenaamde 'vroege fase' van anafylaxie.

"Late fase" waargenomen na 6-12 uur (alleen bij hoge concentraties antigeen) en heeft ontstekingsbestanddeel bemiddeld door mediators van geactiveerde eosinofielen, polymorfonucleaire granulocyten, bloedplaatjes en macrofagen uitgesproken. In deze fase is er een toename van vasculaire permeabiliteit, migratie van leukocyten endotheeloppervlak ( "Rolling effect") vanwege hun interacties met adhesiemoleculen op endotheel celbindende op de plaats van vasculaire respons en celmigratie in het weefsel. Op de huid worden in dit geval erythemateuze infiltraten gevormd, in de longen - obstructie veroorzaakt door veranderingen in de bronchiale mucosa.

Startkoppel ontsteking bij allergische II (antiteloposredovanny cytotoxisch) en type III (immuuncomplexafhankelijke type Arthus "immuuncomplexziekte") - activeren van het complementsysteem. De componenten van het complementsysteem in deze gevallen de klassieke route activeren, hebben een reeks effecten: chemotactische, anafilatoksicheskim C3d, C1a (nespetseficheskaya degranulatie van mestcellen), opsoniserende C1b, activerende afgifte korrels neutrofiel - C5a cytolytische - "membraan-aanvallende complex" - C6, C7, C9. Morfologische kenmerken van complementafzettingen voor II-, III-typen zijn verschillend.

De primaire mediatoren IV-type allergie - lymfokinen (cytokines) onderscheiden van het specifieke T-lymfocyten, en hebben de volgende effecten: de chemotactische, blasttransformiruyuschim en cytolytische en regulatoren.

Secundaire bemiddelaars van allergieën voor alle soorten allergische reacties komen vaak voor. Zoals hierboven aangegeven, deze ontstekingsmediatoren, hemostase, bloed biologisch actieve stoffen bloedleukocyten, bloedplaatjes, endotheelcellen; plasma geactiveerde proteolytische cascadesystemen (stollingssysteem, plasmine, kinine, complement), metabolieten van arachidonzuur, reactieve zuurstofspecies, NO, pro-inflammatoire cytokines, chemoattractant, groeifactoren, neuropeptiden (zoals substantie P). Men moet niet vergeten dat bij de activering van plasmacascadebron systemen, de vorming van nieuwe biologisch actieve stoffen C3a, C5a anafylatoxine, waardoor directe degranulatie van mestcellen; Bradykinine - vasoactief peptide actieve proteasen die vasculaire permeabiliteit, en vele anderen verhogen.

Klinische manifestaties van allergische ziekten zijn een integrerend resultaat van de werking van primaire en secundaire mediatoren waarbij individuele groepen stoffen overheersen, afhankelijk van het type allergie. Bij de regulatie van allergische ontstekingen neemt het neuroendocriene systeem deel via een systeem van zenders, neuropeptiden en weefselhormonen. Homeostatische controle wordt uitgevoerd met de deelname van adrenerge, cholinerge en niet-adrenerge-niet-cholinerge zenuwstelsel.

Allergenen induceren IgE-gemedieerde allergische reacties thymus-afhankelijke, dwz. E. Vereisen verplichte deelname van T-helpercellen om een immuunrespons te induceren. In dit type II helper (Th2) door IL4 stimuleren B-lymfocyten voor specifieke IgE-antilichamen te synthetiseren; via IL-3 zorgen voor rijping en betrokkenheid bij ontsteking van mestcellen; via IL-4, -5 - eosinofielen en via de koloniestimulerende factor - macrofagen. Aldus T-helper type II, mestcellen en eosinofielen door cytokinen (IL-4, -5, -13) en membraangebonden moleculen (gr39) met IgE-antilichamen een netwerk vzaimonapravlennyh positieve signalen (vicieuze cirkel) ondersteunen allergische ontsteking (type I allergieën).

Wat is een allergeen?

Een lijst met stoffen die allergische reacties van het lichaam kunnen veroorzaken, heel veel. Voor de eenvoud van definitie, studie en eliminatie, wordt het conventioneel allergenen toegewezen door hun aard, die kunnen zijn:

 • food;
 • chemische;
 • drug;
 • biologisch.

De meest voorkomende zijn stofallergenen, waaronder kleine tangen, in grote hoeveelheden die zich in de lagen huisstof, plantenpollen, micro-organismen en stoffen in de wol van huisdieren, voedsel bevinden. In de afgelopen paar jaar zijn er meerdere gevallen geïdentificeerd, toen de allergie bij kinderen zich ontwikkelde als reactie op de effecten van schimmels. De vormgebieden, die onder huishoudelijke omstandigheden in ruimtes met hoge luchtvochtigheid in levensmiddelen worden gevormd, worden een van de sterkste allergenen.

Een allergeen kan worden gediend door absoluut elke stof, geneesmiddel of voedselcomponent, die op het eerste gezicht volkomen onschadelijk lijkt. Meestal verschijnen de symptomen onmiddellijk na een interactie met de oorzaak van de allergie.

Soortenclassificatie van allergie

Van de classificatie van allergenen in groepen, afhankelijk van de aard van hun oorsprong, komt ook de classificatie van allergietypes naar voren. Overweeg de meest voorkomende soorten allergieën, waaronder:

 • food;
 • seizoensgebonden;
 • koud;
 • dermatitis atopisch.

Voedselallergieën bij kinderen

Allergieën bij kinderen, vooral baby's, houden rechtstreeks verband met het voedsel dat in hun lichaam komt en het voedsel dat de moeder neemt. Tijdens de fouten in het dieet, die het mogelijk maken voor vrouwen die borstvoeding geven, heeft uw kind frequent uitbarstingen op de wangen, luieruitslag en roodheid in alle belangrijke lichaamsplooien: lies, hamstring, elleboog plooien, baarmoederhals-, oksel. Neem snel problemen met de darmen op. Frequente diarree, waterige dragen, buikpijn, begeleid door de constante huilende baby en trekken kolenochek borst. Desgewenst naprinimali maatregelen roodheid op de wangen kan uitgroeien tot kleine wondjes die fuseren aan een vaste korst vormen huiduitrekking, waarbij er kleine scheurtjes, leveren kind ernstige pijn. Vermoeidheid "vreten" de huid af, wat ook leidt tot de vorming van open zweren. Dit alles is een reactie op een voedselallergeen.

Als het dieet van de baby volledig uit moedermelk bestaat en in dit geval de eerste tekenen van een allergische reactie verschijnen, moet onmiddellijk een analyse worden gemaakt van de producten die het dieet van het dieet van de moeder vormen. Het is het beste om voor een korte tijd absoluut alles uit te sluiten dat op de een of andere manier betrekking kan hebben op het aantal allergenen. Maak een dieet zodat de basis bestaat uit granen, kippenvetvrije bouillon, kwark, compotes van gedroogd fruit, plantaardige oliën (zonnebloem, olijfolie, sojaboon). Drink beter, alleen schoon water. Bij het overschakelen naar een dergelijk strikt dieet, zou de allergie bij kinderen op de eerste dag moeten verdwijnen. Als de symptomen aanhouden, moet worden aangenomen dat er een reactie is op het melkeiwit, dat het hoofdbestanddeel van elke melk is. Vraag in dit geval zo snel mogelijk om hulp van een kinderarts of een allergoloog.

Uit melkmengsels komen allergieën vaker voor dan uit moedermelk. Bij het overschakelen van de ene voedingswijze naar de andere, manifesteert de allergie bij kinderen zich vrij vaak. Dit komt door het feit dat het lichaam een nieuw eiwit krijgt. In geval van detectie van allergie voor een soort mengsel, moet men niet experimenteren en het achterlaten in het dieet van het kind, is het beter om een formule te kiezen van de melksamenstelling van het andere bedrijf, en het is noodzakelijk om aandacht te schenken aan de componenten waaruit het bestaat. Het is zeer waarschijnlijk dat de samenstelling een vitaminesupplement zal vertonen, dat hetzelfde is als allergenen. Hoe dan ook, zodra een allergische reactie op voedsel zich heeft gemanifesteerd, moet de kinderarts worden geraadpleegd om samen de meest optimale variant te kiezen voor het elimineren van de oorzaken en alle ongewenste gevolgen die daarmee samenhangen.

trusted-source[5], [6], [7]

Seizoensallergieën bij kinderen

Wanneer het ene seizoen verandert in het andere, beginnen veel volwassenen allergische reacties te krijgen op bepaalde irriterende stoffen. Seizoensgebonden allergieën bij kinderen komt niet alleen voor in het voorjaar wanneer het tijd is om de bloei te beginnen, deze kan worden weergegeven in de zomer, tijdens de vorming van de eerste pollen in de herfst, wanneer de late bloei en gras, zelfs in de winter - op een zeer lage temperatuur, het lichaam kan ook allergisch zijn manifestaties te reageren. Allergieën bij kinderen kunnen ook verwijzen naar het aantal seizoensgebonden manifestaties. Daarom moet u extra aandacht te besteden aan het optreden van symptomen zoals roodheid van de ogen en verhoogde tranenvloed, voortdurende loopneus, zwelling van de slijmvliezen, vooral keel, roodheid van de huid met een overvloed aan uitslag op hen. Als deze symptomen van tijd tot tijd verschijnen, met terugvallen op bepaalde tijden van het jaar, kunt u er gerust vanuit gaan dat dit tekenen zijn van seizoensgebonden allergieën.

Seizoensallergieën bij kinderen, die zich in de lente tot de herfst manifesteren, wordt ook wel "hooikoorts" genoemd vanwege de verbinding met het begin van de bloei van veel kruiden die later hooi gaan oogsten.

Koude allergie voor kinderen

Koude allergie bij kinderen begint net als elke andere soort: rood worden van de huid met ernstige jeuk, het verschijnen van huiduitslag en zwelling in bepaalde delen van de huid. In de toekomst komt een spasme van de luchtwegen samen. Zodra het kind onder invloed van lage temperaturen valt, wordt ademen meteen moeilijk. Dit is een duidelijk teken van een allergie voor verkoudheid. Het is erg moeilijk om de exacte diagnose zelf te bepalen en de oorspronkelijke oorzaak thuis te isoleren. Bronchospasme kan niet alleen allergische manifestaties bij lage temperaturen veroorzaken, maar ook een teken zijn van het begin van een acuut ontstekingsproces. Door een arts te raadplegen en de veranderingen in symptomen voortdurend te volgen naar de toegepaste maatregelen, moet dit bij de allereerste keer worden gedaan.

trusted-source[8], [9], [10]

Atopische dermatitis

Vaak zie je, vooral op producten die voor kinderen zijn bedoeld, maar met een voor volwassenen ontworpen verpakking, een foto van een baby pop met felrode wangen. De kleur van de wangen op de foto is zo helder dat hierdoor veel volwassenen worden aangeraakt en geaccepteerd als een teken van een goede gezondheid van de baby. Echter, elke medisch specialist zal zeggen dat een dergelijke hyperaemie van de wangen in geen geval een teken van goede gezondheid is, maar een symptoom van een huidallergische reactie. Allergie bij kinderen, die zich herhaaldelijk manifesteert en in een chronisch stadium overgaat, wordt atopische dermatitis genoemd. Het is zijn manifestatie van rode wangen bij kinderen, wanneer ze van dichtbij worden onderzocht, kan men zien dat roodheid niet het enige is dat op de wangen zit, ze zijn volledig bedekt met uitslag.

Atopische dermatitis wordt anders genoemd, vaak gediagnosticeerd als "diathese", maar het is een meer algemene naam voor een aantal allergische aandoeningen, waarvan de belangrijkste manifestatie een huidreactie is. Allergieën bij kinderen, voortgaand op het principe van atopische dermatitis, ontwikkelt zich vanaf de kindertijd en kan tot de jeugdige periode voorkomen. Er zijn vier stadia van atopische dermatitis, die opeenvolgend in stadia volgen:

 • baby (van 0 tot 2 jaar);
 • kinderen (tot 13 jaar);
 • tiener (13-15 jaar);
 • volwassen (15-18 jaar).

Elk van deze fasen heeft zijn eigen verschillen en het mechanisme van percolatie. Het feit dat deze stadia stap voor stap plaatsvinden, de een na de ander volgend, betekent helemaal niet dat het onmogelijk is om atopische dermatitis te genezen, in elk stadium. Het organisme van het kind kan deze ziekte in enige fase 'ontgroeien' en zal niet langer worden verlengd. Om dit te doen, is het noodzakelijk om op tijd medische en preventieve maatregelen te nemen en een strikt dieet te volgen en zich te houden aan alle regels voor persoonlijke hygiëne, niet om af te wijken van alle aanbevelingen van een kinderarts en een allergoloog.

trusted-source[11], [12], [13], [14]

Diatyez

Allergie bij kinderen, gemanifesteerd in huidreacties, wordt meestal in het dagelijks leven één woord "diathese" genoemd. In feite is diathese slechts een vorm van allergie, een zekere neiging van het organisme van het kind om op allergenen te reageren. Diathese is niet alleen een uitslag op de huid en zijn roodheid, het is ook een intertrigo die constant optreedt, en seborrhea gebieden op de hoofdhuid, en een groot aantal andere symptomen. Diathesis, alleen, speelt de rol van een voorbode van de mogelijke ontwikkeling van vele ziekten, bijvoorbeeld:

 • eczeem;
 • dermatitis van verschillende etiologie;
 • neurodermitis;
 • psoriasis.

Diathesis heeft de nutritionele aard van oorsprong, wordt vaker geassocieerd met stoornissen in het dieet van de moeder dan in de onnauwkeurigheden van het eigen dieet van de baby. Misbruik van bepaalde soorten voedsel tijdens de zwangerschap kan met een hoge mate van waarschijnlijkheid het voorkomen, na de geboorte, garanderen bij een kind van diathese. De categorie producten met diathese risico's omvatten eieren, noten, honing en sinaasappels. Tijdens de zwangerschap moet u voorzichtiger zijn met het innemen van deze producten.

trusted-source[15], [16], [17], [18], [19], [20], [21], [22], [23]

Allergie bij kinderen: diagnose

Allergie bij kinderen is helaas vrij gewoon. De laatste jaren lijden steeds meer kinderen aan een dergelijke ziekte. Dit is te wijten aan milieufouten in het milieu en, omdat het geen betreurenswaardig laag niveau van gezondheidsindicatoren van toekomstige ouders is.

Diagnose, op basis van symptomen, geschatte redenen voor hun uiterlijk en de aard van hun loop, is vrij eenvoudig. Om de predispositie voor bepaalde allergenen vast te stellen, is het noodzakelijk om speciale analyses uit te voeren, waarvan de adequaatheid en de noodzaak, die de allergoloog-arts zal aangeven. Om te beginnen met de strijd tegen een allergie is het noodzakelijk zonder een bezoek aan deze arts. Alleen hij kan de juiste lijst van alle noodzakelijke tests toewijzen. Het gebeurt vaak dat ouders hun eigen keuze maken voor bepaalde allergische tests, waarvan er vele absoluut niet nodig zijn voor het kind en niet indicatief zijn, vanwege onvoldoende leeftijd of niet de essentie van deze oorzaak weerspiegelen.

trusted-source[24], [25], [26], [27]

Met wie kun je contact opnemen?

Behandeling van allergieën bij kinderen

De allergist-arts schrijft voor dat alle noodzakelijke allergologische tests, analyses worden uitgevoerd en op basis van de verkregen gegevens de meest geschikte behandeling wordt gekozen. Meestal bestaat het uit gebieden als:

 • Blokkering van afgifte van mediatoren uit mestcellen (membraanstabilisatie).
 • Blokkade van de synthese van biologisch actieve stoffen, actieve radicalen O2, cytokinen, NO; remming van Ca-inname in de cel en zijn accumulatie in het cytoplasma als gevolg van een toename van de synthese van cAMP.
 • Blokkade van H1-histaminereceptoren.
 • Effecten op de functionele activiteit van biogene amineantagonisten.
 • Vergroot het verwijderen van allergenen uit de darm en via de nieren.
 • Specifieke immunotherapie (verouderde namen: hyposensibilisatie, desensibilisatie).
 • Maximale uitsluiting van allergeen op het lichaam van het kind;
 • Het nemen van antihistaminegeneesmiddelen die de symptomen van de allergie zelf veroorzaken;
 • Selectie van een dieet en strikte naleving ervan;
 • Verwijdering van bijkomende symptomen en behandeling van secundaire ziekten;
 • Algemene versterking van procedures en maatregelen.

Men moet altijd onthouden dat een allergie bij kinderen de bescherming is van het lichaam tegen elementen die er vreemd aan zijn. Een allergische reactie, het lichaam van een zwak kind geeft aan dat er stoffen zijn binnengekomen die hij niet aankan. Aandachtige ouders letten op alle onverwacht aanwezige rode vlekken, uitslag en irritaties, beginnen het alarm af te slaan en helemaal goed. Hoe vroeger de oorzaak van allergische reacties wordt geëlimineerd, hoe sneller het organisme van het kind de gestoorde functies zal herstellen.

Allergieën bij kinderen moeten in de eerste plaats worden gezien als niet als een gevaarlijke ziekte, maar als een hulpmiddel voor het organisme van het kind, dat het aan omringende volwassenen geeft bij het zoeken naar en elimineren van schadelijke oorzaken ervoor.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.