^

Ontharingscrèmes voor het gezicht

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 10.08.2022
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Eventuele gebreken in de huid zijn erg verontrustend voor vrouwen. Overmatige vegetatie bederft vooral het vrouwelijke uiterlijk en de stemming, dus het werd te allen tijde met alle mogelijke middelen verwijderd. Ontharingscrèmes voor het gezicht helpen de huid pijnloos en gemakkelijk schoon en aantrekkelijk te maken. Ze reinigen het haar subtiel zonder de wortels te verstoren.

Gezichtshaar verwijderen met ontharingscrème

Veel mensen oefenen gezichtshaarverwijdering uit met ontharingscrème vanwege het gemak en de eenvoud. De procedure heeft inderdaad verschillende echte voordelen. Het is pijnloos, niet-traumatisch, goedkoop en geeft een langdurig resultaat. Hoe werken gezichtsontharingscrèmes bij contact met de huid?

Als een scheermes, suikerpasta, was of een elektrische ontharingsapparaat mechanisch werken, dat wil zeggen, ze knippen of trekken haren uit, dan behoort ontharen met crème tot chemische methoden. De romige massa lost ze op, maar vernietigt ook de bol niet. Het hoofdbestanddeel is calciumtheolglycolaat. Het maakt keratine, het eiwit van haren, vloeibaar, waardoor alles bij elkaar gemakkelijk met water wordt afgewassen. Extra componenten zorgen voor het onthaarde gebied.

 • Voor een droge huid is het beter om een preparaat te kiezen met een hoog gehalte aan oliën, voor olieachtig en combi - met extracten van kamille, calendula en soortgelijke kruiden. Olijfolie is een veelzijdig ingrediënt.

Een deel van de crème gaat diep, waar het het onderhuidse deel van de haren vernietigt. Hierdoor blijft het oppervlak meerdere dagen schoon, waarna de haren dunner en in minder aantallen worden.

Als u de instructies strikt opvolgt, is chemisch ontharen ongevaarlijk. Bij uitzondering kunnen irritatie, allergieën optreden, een brandwond is mogelijk op een zeer gevoelige huid. Bijzondere aandacht moet uitgaan naar blondines met een dunne huid. Om problemen te voorkomen, wordt aanbevolen om een test uit te voeren op een klein deel van de huid. Gebruik daarnaast geen zeep en lotions op alcoholbasis.

Aangezien dit soort cosmetica meestal niet erg prettig ruikt, is het noodzakelijk om de procedure uit te voeren in een geventileerde ruimte of met de kap aan. Indien mogelijk, bij afwezigheid van kinderen of volwassenen die vatbaar zijn voor allergieën.

Indicaties Gezichtsontharingscrèmes

Misschien weet niet iedereen dat er naast ontharen ook ontharen is. Het verschil is dat de epilatieprocedure het haar samen met de bol verwijdert, dat wil zeggen voor een lange tijd - bijna voor altijd. En ontharen vernietigt alleen het zichtbare deel van elke haar, dus al snel "plakken" ze weer samen uit de huid en worden ze min of meer zichtbaar.

Gezichtsontharingscrèmes elimineren haar van elke lengte. Het wordt aanbevolen om ze niet vaker dan twee keer per week te gebruiken.

Ontharingscrèmes voor het gezicht worden gebruikt in de volgende gevallen:

 • in aanwezigheid van overvloedig haar op het gezicht, en niet alleen;
 • bij mannen - met een allergie voor dagelijks scheren.

In sommige gevallen zijn indicaties voor gebruik professionele vereisten voor specialiteiten (bijvoorbeeld voor sporters).

Vrijgaveformulier

De namen van epileerapparaten geven niet altijd een duidelijk doel aan. Sommige gezichtsontharingscrèmes worden uitsluitend voor het gezicht gebruikt, terwijl andere geschikt zijn voor andere delen van het lichaam. En vice versa. Het is niet aan te raden om alleen te experimenteren, omdat de huid op verschillende plaatsen ongelijke gevoeligheid heeft en het haar verschillende stijfheid heeft; het is beter om medicijnen te gebruiken, geleid door de instructies of na overleg met een schoonheidsspecialist.

Veel fabrikanten bieden hele reeksen preparaten die zijn ontworpen om haar op alle probleemgebieden en voor alle soorten huid te verwijderen. Onder hen zijn Veet, Sally Hansen, Byly depil gold, Byly aloe, Nad`s, Lady Caramel, Avon, VELVET Camomile, Batiste, Bielenda Vanity, Eveline, Phytocosmetics, Tanita, Vitex, Sanico. In deze cosmetische overvloed is het voor mannen niet moeilijk om een ontharingsapparaat met merknaam voor hun behoeften te vinden.

Byly ontpil goud

De naam Byly depil gold is waar: de gezichtsontharingscrème van dit merk bevat deeltjes cosmetisch goud. Het heeft kalmerende eigenschappen, waardoor het wordt gebruikt om beharing van de meest gevoelige delen van het lichaam te verwijderen. Het edelmetaal beschermt tegen pijn tijdens en irritatie na de procedure.

 • De set bevat een tube en een plastic spatel. Wanneer ze op het gezicht worden aangebracht, lossen de actieve stoffen de haarschachten op zonder de huid te beschadigen.

Extra componenten zorgen voor het huidoppervlak: hydrateren, verzachten, glad maken. Colloïdaal goud, opgenomen in de ontharingsformule, stimuleert de ademhaling en het celmetabolisme, maakt het gezicht strakker en gladder. In dit geval wordt het resultaat lange tijd bewaard.

De procedure met Byly depil gold is eenvoudig en gemakkelijk thuis uit te voeren. De crème wordt gelijkmatig op de huid aangebracht, gewassen met warm water en gedroogd met een spatel - op plaatsen waar vegetatie moet worden verwijderd. Na 5 minuten proberen ze het samen met het haar te verwijderen. Als ze niet volledig worden verwijderd, blijft het product nog een paar minuten staan. De massa wordt ook afgewassen met warm water, voorzichtig gedroogd, zonder over het gezicht te wrijven.

Om ongewenste gevolgen te voorkomen, is het onmogelijk om de procedure langer dan 10 minuten te verlengen. Niet epileren als de huid geïrriteerd is, bedekt is met wonden, uitslag of gezwellen.

Byly aloë

Een van de zachte en huidvriendelijke gezichtsontharingscrèmes is Byly aloë met een unieke 100% natuurlijke samenstelling. Dit is een Spaans product dat aloë en extract van de Boswelia Serrata-boom bevat. Aloë hydrateert, verzacht de huid die aan de procedure wordt onderworpen. Het extract verkoelt en kalmeert, voorkomt ontstekingen en voorkomt ongemak.

De procedure wordt uitgevoerd op een gewassen en gedroogde gezichtshuid. Het effect is vooraf getest op een klein gebied. De crème wordt in een dunne laag aangebracht en verdeeld. Laat het vijf minuten staan, waarna ze hun handen grondig wassen. Als de haren niet goed worden verwijderd, wacht dan nog een paar minuten en was het preparaat vervolgens af met warm water. Droog de huid zonder te wrijven, gebruik aan het einde van de procedure een servet dat aan het preparaat is bevestigd. Het servet is nodig om de huid te hydrateren en te kalmeren.

Doe alles volgens de instructies. Breng het medicijn niet aan op geïrriteerde, ontstoken, door de zon verbrande en beschadigde gebieden, evenals op moedervlekken en andere neoplasmata. De crème mag niet langer dan 10 minuten op de huid blijven.

Veet

Veet France is een van de meest bekende ontwikkelaars en fabrikanten van ontharingsproducten. Gels, sprays, crèmes voor gezichtsepilatie worden geproduceerd in flessen, tubes, cilinders, met dispensers en allerlei additieven in de samenstelling - allemaal voor de efficiëntie en het gemak van klanten.

 • Volgens beoordelingen zijn traditionele buizen praktisch gezien de beste verpakking.
 • Het is handig om het medicijn te gebruiken dat is uitgerust met een dispenser.
 • Sprays worden als oneconomisch erkend, omdat bij een dichte applicatie één fles voldoende is voor slechts één procedure.
 • Veet voor ontharen onder de douche stelde velen teleur. Het blijkt dat wanneer toegepast volgens de regels, het geen haren verwijdert.

De Franse crème is ontworpen voor de kwetsbare huid, wordt gebruikt voor grote delen van de huid, maar is effectief gebleken op het gezicht. Veet Hair Lightening en andere preparaten van deze serie zijn gewild. In tegenstelling tot de meeste andere merken ruikt Veet redelijk verdraagzaam.

De crème wordt aangebracht op een schoon gezicht op behaarde plekken. Houd voldoende tijd om de haren aan te tasten en verwijder ze met een spatel of spons. U moet tegen de groei in bewegen, de romige massa voorzichtig verwijderen met gescheiden haren en zonder de huid te verwonden. Daarna wordt het behandelde gebied grondig gewassen en schoongemaakt. De procedure wordt als voltooid beschouwd na smering met een tonic of voedende crème. Een dergelijke verzorging verzacht en beschermt tegen irritatie.

Sally Hansen

Sally Hansen Amerikaanse producten worden geclassificeerd als luxe. Gebruikers zijn van mening dat de hoge prijs gerechtvaardigd is. Om te beginnen met het pakket: elke gezichtsontharingscrème van dit merk wordt verkocht samen met een spatel, een borstel, een fles balsem voor het behandelen van het onthaarde gebied. Een groot pluspunt is de hoge kwaliteit en een minimum aan bijwerkingen. Het gaat lang mee, zelfs wanneer het niet alleen voor het gezicht, maar ook voor de bikinilijn wordt gebruikt.

 • Wanneer u de antennes verwijdert, moet u het medicijn 3-8 minuten op de lip of op de kin houden en het vervolgens voorzichtig verwijderen met een wattenschijfje. Daarna grondig wassen met zeepvrij water en insmeren met de meegeleverde vitamine E balsem.

Volgens beoordelingen groeit het haar langzaam terug, ze zijn lichter en dunner dan voorheen. De voordelen zijn onder meer kosteneffectiviteit in gebruik. De nadelen zijn de "chemische" geur en de kans op brandwonden bij onjuist gebruik. De fabrikant waarschuwt: het is ten strengste verboden om het medicijn op de wenkbrauwen en rond de ogen aan te brengen.

Sally Hansen biedt een reeks crèmes om ongewenst haar te verwijderen en lichter te maken. Crème met een kwast-applicator is gemaakt volgens een nieuwe formule. Bevat avocado-olie en tea tree honing, belooft onmiddellijke werking en volledige afwezigheid van ongemak.

Avon

"Onberispelijke gladheid" - zo noemden de makers van de gezichtsontharingscrème van Avon. Geclassificeerd als een middel tot massamarkt. Dit is een speciale crème die niet alleen ongewenste vegetatie verwijdert, maar ook de huid subtiel verzorgt: hydrateert en kalmeert. Meadowfoam-olie maakt het oppervlak van de dermis zacht en zacht. Chemische componenten worden gecompenseerd door andere natuurlijke stoffen: oliën en extracten. Shea, aloë, toverhazelaar, jojoba, amarantzaden, witte wilgenbast - deze ingrediënten zijn ontworpen om de huid na het ontharen te verzorgen.

 • De verpakking is voorzien van een afgeschuinde tuit, wat het aanbrengen gemakkelijk maakt. Het medicijn heeft een karakteristieke geur, maar niet zo scherp als bijvoorbeeld voetepilators. Het is echter ook niet prettig.

Vóór de hoofdprocedure moet een allergietest worden uitgevoerd. Meestal werkt de crème in twee en een halve minuut. De tijd kan worden verlengd, maar niet meer dan 8 minuten. De epilator kan eenvoudig worden verwijderd met een tissue.

Bij hoge gevoeligheid tintelt de huid licht, hyperemie is mogelijk, die snel verdwijnt. Dit alles wordt gewaarschuwd door een lange instructie in een kartonnen verpakking.

Volgens beoordelingen kan het ongemak op de ontharingsplaats tot de volgende dag aanhouden. Het effect houdt aan, afhankelijk van individuele kenmerken - van een week tot twee.

Evelyn

Het populaire merk Evelyn bezet het middensegment tegen prijzen, dus velen beschouwen de verhouding tussen prijs, economie en kwaliteit van gezichts- of lichaamsontharingscrèmes als optimaal voor de consument.

 • Ultrazachte, ultrasnelle, ultravoedende 9B1, expresscrèmes met aloë, zeemineralen, voor de gevoelige huid - dit is een onvolledige lijst van ontharingsproducten van Poolse schoonheidsspecialisten.

In totaal biedt Evelyn 15 soorten producten, zowel gemaakt voor universeel gebruik als voor individuele zones. Ze bevatten innovatieve componenten, extracten en biologische oliën, zijdeproteïnen, antioxidanten, houden rekening met het type en de conditie van de huid.

 • De ultrazachte serie van Evelyn is gemaakt voor de gevoelige huid die vatbaar is voor uitdroging, irritatie en uitzetting van haarvaten. Het vereist delicate verzorging, die 9 in 1 en Bio Depil-crèmes kunnen bieden.

Naast de ontharende werking zijn beide producten verrijkt met antioxidanten die de jeugd bevorderen. Aloë vera en eiwitten maken de huid zijdezacht. Vanwege de vertraging van de haargroei kan de ontharingsprocedure minder vaak worden uitgevoerd dan bij andere medicijnen.

Supporters van Evelyn ontdekten een andere praktische toepassing van de crème: het blijkt dat het de verhoornde huid op de hielen perfect verzacht. De procedure is gebruikelijk: na het bad zijn deze plaatsen bedekt met een dikke laag van de substantie, na 10 minuten worden ze afgewassen en ingewreven met puimsteen. Daarna worden de hielen ingesmeerd met een voedende crème. Al snel lijken ze op die van een baby.

Gezicht ontharingscrème met goud

Echt cosmetisch goud is een effectief bestanddeel van speciale gezichtsontharingscrèmes. Deeltjes van edelmetaal geven de huid een natuurlijke glans, kalmeren gevoelige zones, voorkomen pijn, irritatie en ongemak. Colloïdaal goud bevordert de cellulaire gasuitwisseling, herstelt en verstevigt de huid. Gezichtsepilatiecrèmes met goud lossen de haarschachten op zonder het oppervlak te beschadigen, en verzorgende stoffen hydrateren en verzachten de huid.

Byly laboratorium heeft een hele reeks hoogwaardige hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten ontwikkeld, waaronder ontharingsproducten. Geselecteerde natuurlijke ingrediënten, professionele ervaring en creatieve oplossingen van schoonheidsspecialisten stellen ons in staat om effectieve producten te produceren die in veel landen aan populariteit hebben gewonnen.

 • De ontharingscrème met gouddeeltjes vervult perfect zijn taak, hydrateert bovendien en laat het huidoppervlak stralen. Goud is immers niet alleen een edelmetaal, maar ook de beste antioxidant, waardoor de huid stralend en gezond wordt.

Dankzij andere stoffen wordt de huid zachter, houdt vocht vast en blijft beschermd tegen irriterende stoffen van buitenaf. Geschikt voor elke huid, vooral zeer gevoelig.

Crème met goud wordt 8-15 minuten op het gezicht gehouden, afhankelijk van het geproduceerde effect. Als irritatie optreedt, moet de massa onmiddellijk worden afgewassen. Trouwens, het wordt niet aanbevolen om het op de oksels, in de buurt van de ogen, neus, borst aan te brengen. Ook wordt ontharen niet uitgevoerd op plaatsen die bedekt zijn met wratten, eczeem of wonden. In geval van accidenteel contact met de ogen, deze onmiddellijk uitspoelen met schoon water en de eerste keer testen.

Farmacodynamiek

Er is geen informatie gevonden over de farmacodynamiek van gezichtsontharingscrèmes.

Farmacokinetiek

Er is geen informatie gevonden over de farmacokinetiek van gezichtsontharingscrèmes.

Dosering en toediening

Ontharingsapparaten zijn bedoeld voor uitwendig gebruik. De procedure met het gebruik van gezichtsontharingscrème is kort en pijnloos. Vegetatie wordt verwijderd zonder de wortels te beschadigen, zodat nieuwe haren niet in de dermis groeien. Helaas verschijnen ze na een week, soms donkerder dan voorheen.

De wijze van toediening en doseringen worden aangegeven in de instructies. Meestal begint de procedure met voorbereiding - reiniging en ontvetting, rekening houdend met het type huid. Het is niet erg om vooraf een lichte mechanische peeling aan te brengen die dode huidcellen verwijdert.

 • Weersta de massa op de huid gedurende 3 - 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de haren; vernietigde haren worden verwijderd met de applicator samen met de restanten van het product. Beweeg de applicator tegen de haargroei in.

Crèmes worden zeer grondig afgewassen met water. In geval van irritatie worden antiseptische zalven, speciale lotions of afkooksels van kruiden - kamille, calendula of stinkende gouwe gebruikt. Vervolgens worden speciale producten aangebracht om ingegroeide haren te voorkomen en de daaropvolgende haargroei te vertragen.

 • Gebruik geen metalen accessoires voor de procedure. Bescherm uw handen met handschoenen om de nagelplaten niet te beschadigen.

Overdag mogen de ontharingsplaatsen niet met zeep worden gewassen of worden gebruind - noch onder de zon, noch in een solarium. En onthoud dat ze verbeterde voeding en verzorging nodig hebben, omdat ontharingsapparaten de dermis enorm uitdrogen.

Gebruik Gezichtsontharingscrèmes tijdens zwangerschap

Aangezien tijdens het wachten op een kind radicale hormonale veranderingen optreden in het vrouwelijk lichaam, rijst een redelijke vraag: is het geïndiceerd om verschillende methoden te gebruiken om tijdens de zwangerschap van ongewenst haar af te komen, met name door middel van gezichtsontharingscrème?

 • Volgens de fabrikanten hebben dergelijke medicijnen op geen enkele manier invloed op de foetus, omdat ze lokaal werken en niet in de algemene bloedbaan terechtkomen. De voorzichtigheid van de aanstaande moeder doet echter geen pijn.

Om ongewenste gevolgen te voorkomen, is het noodzakelijk om het effect ervan op een proefveld elke keer te controleren, en niet alleen voordat een nieuw medicijn wordt gebruikt. Net zoals conventionele verven het haar van een zwangere vrouw soms vreemd kleuren, zo kan een gezichtsontharingscrème zich anders gedragen dan normaal. Experts adviseren iedereen die een baby verwacht om medicijnen te kopen met een minimum aan agressieve en ruikende componenten. Sommige crèmes, zoals Sally Hansen, worden helemaal niet gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Als u besluit te ontharen met een crème, lees dan zorgvuldig de instructies, inclusief de lijst met contra-indicaties, en bespaar niet op kwaliteit.

Contra

Het gebruik van gezichtsontharingscrèmes is niet altijd goed. Er zijn contra-indicaties voor gebruik in verband met de algemene gezondheidstoestand, lokale pathologieën of gezichtsafwijkingen, namelijk:

 • schade van verschillende etiologieën;
 • wratten, huiduitslag, infecties;
 • mollen en andere uitstekende formaties;
 • oncologie;
 • een korte pauze van de vorige ontharing;
 • een bezoek aan het strand of solarium 2-3 dagen voor de procedure;
 • overgevoeligheid, allergiegeschiedenis;
 • intolerantie voor een van de componenten.

Tijdens de zwangerschap moet u het advies van een arts volgen en u laten leiden door uw eigen gezond verstand. Het is beter voor een toekomstige moeder om het zonder onnodige chemicaliën te doen en het te vervangen door mechanische ontharing met een scheermes.

Bijwerkingen Gezichtsontharingscrèmes

Bij het aanbrengen van gezichtsontharingscrème contact met de ogen vermijden. Als dit gebeurt, spoel dan grondig met schoon water. Voorafgaand testen is zeer wenselijk, en vóór elke procedure.

 • Bijwerkingen zijn onder meer de kans op allergieën en een onaangename geur. Het wordt uitgestoten door bijtende chemicaliën - de essentiële ingrediënten van ontharingsapparaten.

De geur blijft lang hangen, zelfs op een schoon gewassen huid, wat gepaard gaat met ongemak voor de gebruiker, en soms ook voor anderen. Een ander ongewenst item is bruin bleken.

Het is raadzaam om de producten strikt voor het beoogde doel te gebruiken, dat wil zeggen, breng de voor ontharing bestemde gezichten niet aan op andere problematische delen van het lichaam, en omgekeerd. Als er irritatie optreedt, moet de crème worden afgewassen en niet meer worden aangebracht.

Bijwerkingen zijn onder meer:

 • Hergroeide haren kunnen donkerder worden en beter zichtbaar worden.
 • De procedure moet regelmatig worden herhaald.
 • Te dikke en harde haren, typisch voor sommige brunettes, worden niet verwijderd door crèmes.

De lage effectiviteit van de medicijnen kan te wijten zijn aan een hoog vetgehalte of onvoldoende reiniging van de huid vóór de procedure.

Overdose

Gezichtsontharingscrèmes zijn alleen voor uitwendig gebruik. Om overdosering te voorkomen, zijn pauzes tussen de behandelingen nodig om de huid te laten rusten. Als de crème langer wordt bewaard dan aangegeven in de instructies, wordt het behandelde gebied rood, geïrriteerd en in het ergste geval zelfs brandwonden.

Om uitdroging, strakheid en ongemak te voorkomen, moet de pauze minimaal 76 uur zijn en na elke procedure moet de huid worden gevoed en gehydrateerd met geschikte crèmes.

Interacties met andere geneesmiddelen

Interactie met andere geneesmiddelen wordt niet beschreven. Er kan echter worden aangenomen dat de ingrediënten een ongewenste interactie aangaan met alcoholen, zepen, mogelijk andere chemicaliën en ultraviolet licht. Alle fabrikanten van gezichtsontharingscrèmes waarschuwen hiervoor.

Opslag condities

De belangrijkste bewaarcondities zijn een koele plaats en ontoegankelijkheid voor kinderen. Na elk gebruik moet de gezichtsontharingscrème goed worden gesloten.

Houdbaarheid

Let bij het kopen van een gezichtsontharingscrème op de houdbaarheidsdatum. Producten van verschillende merken worden 24 tot 36 maanden bewaard.

Beoordelingen

Vaak worden negatieve beoordelingen veroorzaakt door fouten in gebruik. Degenen die het principe van chemische ontharing begrijpen, lezen en volgen zorgvuldig de instructies voor het gebruik van gezichtsontharingscrèmes, zodat ze het gewenste resultaat krijgen zonder bijwerkingen. De effectiviteit van het medicijn hangt ook af van de individuele kenmerken van de huid, inclusief hormonale.

Alle mensen zijn onderhevig aan leeftijdsveranderingen. Je kunt rimpels, grijs haar, slappe huid negeren. Maar het is nauwelijks mogelijk om het uiterlijk van een snor of haar op de kin te negeren. Ontharingscrèmes voor het gezicht helpen om ze te verwijderen zonder pijn en nieuwsgierige blikken, en nuttige informatie, inclusief die in dit materiaal, zal u vertellen hoe u ze moet kiezen.

Aandacht!

Om de perceptie van informatie te vereenvoudigen, werd deze instructie voor het gebruik van het medicijn "Ontharingscrèmes voor het gezicht" vertaald en gepresenteerd in een speciale vorm op basis van de officiële instructies voor medisch gebruik van het medicijn. Lees vóór gebruik de annotatie die rechtstreeks naar de medicatie is gekomen.

Beschrijving verstrekt voor informatieve doeleinden en is geen handleiding voor zelfgenezing. De behoefte aan dit medicijn, het doel van het behandelingsregime, de methoden en dosering van het medicijn wordt uitsluitend bepaald door de behandelende arts. Zelfmedicatie is gevaarlijk voor je gezondheid.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.