^

Haarverzorging

Hoe zich te ontdoen van roos met zout?

In de strijd tegen roos worden zowel cosmetische producten die speciaal door fabrikanten zijn ontwikkeld om dit probleem op te lossen, als tal van alternatieve recepten gebruikt.

Shampoo Dermazol voor roos

De werkzame stof van de shampoo is ketoconazol, dat de groei van schimmels vertraagt en stopt als gevolg van een verandering in de lipidensamenstelling van hun membraan.

Kamille voor haar

Van kamille bereiden we afkooksels, infusies voor gorgelen, oraal ingenomen als een antisepticum, ze behandelen darmkrampen, diarree

Zeer droog haar: hoe hydrateren?

De conditie van de hoofdhuid op het hoofd komt vooral voor bij vrouwen, die vaak klagen over zeer droog haar.

Shampoos voor droge roos

Zonder overdrijving biedt een breed scala aan droge roosshampoos de mogelijkheid om de beste optie voor jezelf te kiezen.

Shampoos voor vette roos

Indicaties voor behandeling met olieachtige roosshampoos kunnen zijn: vette roos geassocieerd met hormonale veranderingen (puberteit bij adolescenten, zwangerschap.

Haarmaskers tegen roos: effectieve zelfgemaakte recepten

Een anti-roos masker kan een goede aanvulling zijn op de algemene therapie voorgeschreven door een arts (dermatoloog of tricholoog).

Shampoo Keto plus voor roos

Om seborroe te overwinnen, zullen speciale remedies voor het wassen van je haar helpen, waaronder Keto-shampoo plus voor roos.

Antiroosshampoos: een overzicht

Conventioneel kunnen roosshampoos worden onderverdeeld in cosmetisch en therapeutisch. De eerste dienen meestal om de huid te voorkomen en te herstellen, de laatste om onaangename "sneeuw" radicaal te elimineren

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.