^

Haarverzorging

Linden voor haar

Het is gebruikelijker om lindebloemen te gebruiken voor verkoudheid, omdat het een krachtig antipyretisch, ontstekingsremmend, antiviraal en antibacterieel middel is. Niettemin hebben de biologisch actieve stoffen een gunstig effect op de conditie van het haar.

Weegbree voor haar: geneeskrachtige eigenschappen en voordelen

Er is veel bekend over de krachtige werking van een bescheiden ogende plant, weegbree genaamd. Bladeren en zaden bevatten vitamines, fytonciden, tannines, enzymen.

Salie voor haar: eigenschappen, voordelen

Veel soorten salie, waaronder Salvia officinalis (gewone salie), groeien in het Middellandse Zeegebied en sommige van de Salvia-soorten worden wereldwijd gebruikt als aromatische kruiden, evenals als een traditioneel kruidengeneesmiddel.

Nizoral roos Shampoo

Nizoral voor hoofdroos is een populaire remedie in de dermatologie, die de belangrijkste oorzaak van de pathologie elimineert - een schimmelpathogeen die alle tekenen van seborrheic dermatitis veroorzaakt.

Tar Dandruff Shampoo

De verzorging van haar dat gevoelig is voor de vorming van meerdere huidschilfers (dode huidcellen van de epidermis) vereist een speciale benadering. Regelmatige shampoos kunnen het probleem niet aan.

Zelfgemaakte uihaarmaskers: recepten

Maak een van de zelfgemaakte haarmaskers voor haar, die recepten bieden het internet, eenvoudig en goedkoop. Er zijn immers in elke keuken honing, boter, mayonaise, knoflook, eieren, kefir, gist, wortelen, citroen en soortgelijke producten en als er iets ontbreekt, is kopen geen probleem.

Uien voor haarbehandeling

Mooi haar - de droom van elke persoon. In de strijd om de schoonheid van het haar, bewaren vrouwen geen geld of tijd. Naast genetische factoren, zijn belangrijke zorg en kwaliteit van de middelen waarmee het wordt uitgevoerd.

Amberzuur voor haar

Amberzuur (ethaandicarbonzuur, natriumsuccinaat) is een stof die wordt verkregen bij de verwerking van barnsteen. Vanwege de therapeutische eigenschappen wordt barnsteenzuur veel gebruikt in cosmetica en geneeskunde, omdat het een uniek verjongend en herstellend effect heeft.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.