^

Haartransplantatieklinieken: in Turkije, Rusland, Oekraïne, Duitsland

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

Tot dusverre hebben we het gehad over de voordelen die haartransplantaties bieden aan vroege kale mensen en mensen wier haar van de dichtheid ervan verre van ideaal is, wat bepaalde problemen veroorzaakt op het psychologische en fysieke vlak. We hebben ook verschillende methoden besproken voor het uitvoeren van een procedure die zo belangrijk is vanuit esthetisch oogpunt, hun voor- en nadelen, en die de procedure verlaten. Maar al deze informatie zal weinig lijken, als degenen die via radicale methoden willen concurreren om hun schoonheid niet weten waar ze een haartransplantatie moeten maken.

Om te beginnen is haartransplantatie nog niet zo vereist dat het in elke kliniek in elke stad kan worden uitgevoerd. Deze ontwikkelende gebied van esthetische geneeskunde, die wortel heeft genomen in alle steden, omdat de beslissing over haartransplantatie is niet genoeg, moet u om te beslissen over het land en de kliniek, waar u wilt om het te doen.

Het moet gezegd worden dat serieuze klinieken met de nieuwste technologieën niet alleen in het buitenland te vinden zijn, maar ook in de landen van het voormalige GOS. Bovendien moeten ze worden gezocht in de regionale steden. Reken op haartransplantatie in een kleine stad voor het moment dat het niet nodig is, hoewel de vraag naar de procedure in alle nederzettingen is.

Misschien zal de situatie op een dag ten goede veranderen en kan haartransplantatie in elke stad worden uitgevoerd. Desondanks moet een fatsoenlijk vraag- en prijsbeleid specialisten interesseren en leiden tot de opening van nieuwe centra. In de tussentijd zullen we het hebben over die bekende klinieken die tegenwoordig in verschillende delen van de wereld bestaan.

Haartransplantatie in Turkije

Dit land heeft een zeer rijke ervaring in de richting van haartransplantatie. Niet voor niets zijn de klinieken op zoek naar informatie, niet alleen voor Oekraïners en Russen, maar ook voor inwoners van Europese landen. De klinieken van Turkije zijn vertrouwd, daarom hebben mensen geen medelijden met het geld voor visa, vluchten en accommodatie in dit land, wat hen gegarandeerd een mooi kapsel kan geven.

DOKU Clinic for Aesthetic Medicine (Adam en Eva)  is een van de toonaangevende klinieken in Istanbul, waar patiënten uit Europa en Azië hulp zoeken. Haartransplantatie wordt uitgevoerd door de naadloze methode van FUE, en het haar is niet geschoren, wat betekent dat onmiddellijk na de procedure de patiënt het resultaat van de transplantatie kan zien, wat het binnen een jaar zal zijn.

Transplantatie wordt zowel voor mannen als vrouwen gedaan. Daarnaast worden er wenkbrauwen en baarden gebouwd.

Er is een kliniek in Istanbul bij Cumhuriyet Mah. Incirlidede Cad. No: 6-2, Anthill Towers, Sisli, Istanbul

De Estethica esthetische geneeskliniek (esthetica)  is het grootste medische centrum in Turkije, waarvan er één haartransplantatie is. Het Medisch Centrum aanvaardt sinds 2010 patiënten van over de hele wereld en voert behandelingen uit volgens internationale normen.

Haartransplantatie wordt uitgevoerd volgens de klassieke methode en volgens de FUE-methode.

De kliniek bevindt zich op: Ataşehir (Istanbul) Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. Nr. 28

Hair Med-haartransplantatiecentrum in de Memorial-kliniek Antalya is een moderne medische instelling met 15 jaar ervaring en werkt volgens internationale normen aan de nieuwste apparatuur. Een van de eersten die door JCI is geaccrediteerd.

Het centrum biedt een verscheidenheid aan behandelingen voor alopecia, inclusief haartransplantatie met behulp van de FUT- en FUE-methoden. Specialisten voeren haartransplantaties uit bij mannen en vrouwen, evenals wenkbrauw- en baardtransplantatie, behandeling van chronisch haarverlies door plasmolifting.

.Het bedrijf bevindt zich op: Kuskavagi Mah. Atatürk Bulvarı No: 81 Konyaalti / Antalya.

De FUE Hairlain Clinic  is een bekende Turkse kliniek die al ongeveer 15 jaar haartransplantatie uitvoert met de FUE-methode, sinds de oprichting in 2002. Clinic specialisten zorgen voor een naadloos proces op een hoog niveau, het beoefenen van haartransplantatie als een kleur, en in andere delen van het lichaam, plus corrigerende transplantatie noodzakelijk is in het geval van mislukking van de vorige transplantaties, haar te laten groeien naar behoren.

De kliniek bevindt zich in Ankara. Meer informatie is te verkrijgen op fue-hlc@mail.ru of per telefoon in Rusland +7 (987) 188-76-06.

Prive-kliniek TURHAIR  in Istanbul, waar Dr. Demir, die lid is van de organisatie van de beste artsen van haartransplantologen FUE EUROPE en ISHRS, een receptie geeft.

In de kliniek wordt haartransplantatie uitgevoerd met behulp van de FUE-methode op het hoofd, baard, snor, wenkbrauwen.

De kliniek bevindt zich op: Incirli Cad. Limon Çiçeği Sok. Asfalti Caddesi Kantoorgebouw № 1 Bakirkoy / ISTANBUL, Verenigd Koninkrijk +9 (0 534) 974- 22- 00.

Moet zeggen dat haartransplantatie in Turkije bijna dagelijks gebeurt, omdat er veel medische centra en klinieken zijn die deze kant opgaan. Patiënten krijgen: gratis transfer, volpension, de mogelijkheid om op de dag van de operatie in de kliniek te wonen en nog veel meer. Niet alle privéklinieken zijn echter in staat om een hoog niveau van dienstverlening te bieden. Bovendien oefenen vrijwel alle centra voor haartransplantatie alleen een naadloze transplantatietechniek uit.

Haartransplantatie in Rusland

We zullen een zonde niet verbloemen om een kwalitatieve haartransplantatie te maken, Russische inwoners hoeven niet naar het buitenland te gaan. Voor het uitvoeren van de procedure van transplantatie op een hoog niveau zijn in staat en lokale artsen in bekende klinieken.

De  kliniek REAL TRANS HAIR (RTH haartransplantatie) is een van de bekende klinieken van de Russische Federatie, die al 17 jaar op het gebied van transplantatie werkt.

Deskundigen voeren haartransplantatie uit met behulp van twee methoden van strip en FUE. Tegelijkertijd hebben ze geen haast om over te schakelen naar een modernere methode van HFE, aangezien het een marketingtruc is. Zij stellen dat de methode HFE eigenlijk geen unieke methode, een soort naadloze techniek FUE, andere instrumenten (FUE techniek implanteerorgaan PEN) nagestreefd, de FUT techniek is een variant van de stripmethode. Trouwens, FUE IMPLANTER PEN-methoden worden door veel klinieken in Turkije gebruikt onder de oorspronkelijke, in plaats van de advertentienaam.

De kliniek draagt ook een haartransplantatie op het gebied van de snor en de baard.

De RTH-kliniek in Rusland bevindt zich op: Moskou, metrostation Kurskaya, Yakovoapostolsky pereulok, 8a.

Trichologie Center van Ever voor het haar  - in de Russische medische instelling (lid van de International Society of Hair Restoration Surgery ISHRS) bekend zijn, de praktijk van het werken aan een nieuwe methode van haartransplantatie bij HFE Turkse specialisten voor meer dan 13 jaar. In Rusland is de HFE-methode gepatenteerd, maar dergelijke operaties worden alleen uitgevoerd in een kliniek met dezelfde naam. Er wordt aangenomen dat deze techniek je in staat stelt om je hoofd te bedekken met je haar, zelfs met de laatste 6 graden van alopecia, maar dit duurt ongeveer 8-12 uur.

Specialisten zijn bezig met haartransplantatie vanuit het hoofdgebied, transplantatie-wenkbrauwen, snorren, baard, snorharen.

Het Trichology Centre for HFE bevindt zich op: Moscow, ul. Schepkina, 58 met. 3. U kunt meer leren door gebruik te maken van de meerkanaals telefoon  +7 (915) 107-55-44.

De kliniek voor plastische chirurgie en cosmetologie Inteko is  ook een van de beste klinieken in Moskou, die haartransplantatieservices biedt. De opening van de kliniek vond plaats in 2003.

De specialisten van Inteko-klinieken werken volgens twee methoden: een strip en FUE, ook gezien de HFE-methode is geen niet-chirurgische ingreep, maar een soort naadloze techniek.

Klinisch adres: Moskou, st. 2e Tverskaya-Yamskaya, 26, telefoon: +7 (499) 250-96-56.

De gespecialiseerde haartransplantatiekliniek "Lysine - no"  is een populair centrum in Rusland met een veelbelovende naam en 15 jaar ervaring op het gebied van haartransplantatie. Gedurende deze tijd hebben de artsen geholpen om een prachtig hoofd haar te krijgen voor duizenden patiënten.

De specialisten van de kliniek, die lid zijn van ISHRS, werken aan twee gepatenteerde methoden wereldwijd: strip en FUE.

De kliniek bevindt zich op: Moscow, ul. Clara Zetkin, 33, gebouw 25, telefoon +7 (495) 585-76-36.

Gespecialiseerde kliniek voor haartransplantatie en haartransplantatie "Volosy.ru"  is een modern Russisch centrum dat sinds 2004 actief is, hoewel de ervaring met haartransplantatie zelfs nog ouder is (sinds 1996). Alle chirurgen van de kliniek zijn opgenomen in de internationale organisatie ISHRS.

De specialisten van de kliniek voeren haartransplantatie uit met behulp van FUE- en FUT-methoden, waarbij alleen het haar van de patiënt als biomateriaal wordt gebruikt. Een gecombineerde bewerking met beide methoden is ook mogelijk. Als de haardichtheid niet kan worden bereikt, biedt de kliniek een extra trichopigmentatiemethode (medische tatoeage). Door zijn eigen techniek, artsen uitvoeren wenkbrauwen en wimpers, en gebruiken ook verschillende alternatieve methoden voor de behandeling van kaalheid.

De kliniek "Volosy.ru" bevindt zich op: St. Petersburg, Prospekt Prospekt, 69, telefoon +7 (921) 886-56-64.

Haartransplantatie in Oekraïne

Onze landgenoten zijn niet slechter dan buitenlanders, ze volgen ook hun uiterlijk en willen mooi zijn. En haar - dit is wat helpt om een speciaal gezicht te geven aan een menselijk gezicht, wat betekent dat de urgentie van haartransplantatie in ons niet minder is dan in andere ontwikkelde landen.

Laten we eens kijken naar enkele klinieken waar onze landgenoten de procedure van haartransplantatie kunnen doorlopen, zonder het land te verlaten.

Kliniek van plastische chirurgie en verjongingsmedicatie Ana-Cosmo  is een van de meest prestigieuze klinieken in Oekraïne en de landen van het voormalige GOS, die al meer dan 20 jaar bestaan. Het heeft een hoog niveau van accreditatie van het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne, en specialisten kunnen opscheppen over certificaten en diploma's van internationale standaard.

Haartransplantatie is in het departement van de wereldberoemde plastisch chirurg Akaki Tsilosani. Hij verricht operaties met de patchwork-methode FUT en naadloze FUE, indien nodig, implanteert het haar uit verschillende delen van het lichaam, waardoor 92% van het biomateriaal wordt behouden.

De kliniek is gevestigd in Kiev, ul. Belorusskaya, 11b, telefoon +38 (044) 483-21-78, +38 (050) 326-62-91.

Clinic of Laser Cosmetology and Surgery Diamond Laser is een medisch centrum met een 5-jarige ervaring die gelijke tred houdt met de tijd en luistert naar de behoeften van de Oekraïense bevolking. Een van de diensten die door het centrum wordt aangeboden, is haartransplantatie, die door specialisten van het centrum wordt uitgevoerd volgens een naadloze FUE-methode, waarbij per procedure maximaal 4000 implantaten worden getransplanteerd. Haartransplantatie wordt ook uitgevoerd op de wenkbrauwen en hoofd tegen betaalbare prijzen tot 50 UAH per transplantaat.

Klinisch adres: Kiev, ul. Krasnoarmeyskaya, 89, telefoon +38 (044) 228-72-45.

Laser Laser Cosmetology and Surgery Clinic "Gold Laser" is een ander medisch centrum van Europees niveau, bestaande voor ongeveer 5 jaar, en heeft zich op het gebied van haartransplantatie op een naadloze manier bewezen. Prijzen voor de haartransplantatieprocedure zijn identiek aan de vorige kliniek.

Klinisch adres: Kiev, ul. Leo Tolstoy, 8, telefoon +38 (044) 338-12-90.

Instituut voor Regeneratieve Esthetische Geneeskunde "VIRTUS" is een medisch centrum met 26 jaar ervaring, met vestigingen in verschillende steden in Oekraïne. De kliniek introduceert veel van de meest innovatieve methoden in cosmetologie, dermatologie, trichonologie.

Meer dan 10 jaar in de instelling oefenen haartransplantatie uit met behulp van de striptechniek.

Vind een adres Clinic vestigingen in verschillende steden (Odessa, Kiev, Kharkov, Dnepr, Nikolaev, Kherson), kunt u bellen met +38 (044) 332-44-00 in Kiev of +38 (044) 700-60-60 in Odessa.

De Mediland-kliniek voor laser- en endoscopische geneeskunde  is een moderne, goed uitgeruste polikliniek in het hart van Oekraïne, die onder andere behandelingen voor behandelingen en plastische haarchirurgie biedt.

De kliniek maakt veel gebruik van de methode van haartransplantatie FUE, plus biedt wenkbrauwtransplantatie tegen redelijke prijzen.

De kliniek bevindt zich op: Kiev, ul. Kopernika 12-d, telefoonnummer +38 (044) 355-33-31, +38 (095) 365-00-04.

Het centrum voor gezond haar Ruben Hair is een actief ontwikkelende erkende kliniek met een 4-jarige ervaring op het gebied van behandeling en haartransplantatie met behulp van de FUE-naadloze methode.

Naast haartransplantatie op het hoofd, voeren de artsen van het centrum haartransplantatie uit op de wenkbrauwen en baard, evenals een verscheidenheid aan fysiotherapeutische procedures die effectief zijn voor de behandeling van alopecia. Aan het einde van de transplantatieprocedure krijgt de patiënt een schriftelijke garantie voor haargroei.

Adres van het behandelcentrum: Odessa, ul. Srednefontanskaya, 19b, kantoor.203, telefoon +38 (048) 700-76-76. Filiaal in Kiev: st. Turgenevskaya, 76/78, telefoon +38 (044) 486-56-58, +38 (067) 463-76-76.

Clinic Trichology and Dermatology "Hair Health Centre"  - een organisatie die nog geen 20 jaar bestaat. En al die tijd spanden haar specialisten zich in voor de genezing van de huid en het haar, met behulp van internationaal erkende behandelingsstandaarden en unieke auteurstechnieken.

De kliniek accepteert ervaren trichologen die advies kunnen geven over de behandeling van verschillende soorten kaalheid.

Klinisch adres: Kiev, ul. Kudryashova, 3, telefoon +38 (044) 537-66-10.

Zoals je kunt zien, kun je in Oekraïne zowel centra voor haartransplantatie met ervaring vinden als relatief nieuwe klinieken, klaar om je medeburgers te helpen hun jeugd en schoonheid terug te vinden, samen met mooi haar. Het is dus helemaal niet nodig om hulp te zoeken aan de valse kant.

Haartransplantatie in Wit-Rusland

Ondanks de stabiele politieke en economische situatie in het land hebben veel innovatieve technologieën geen haast om de weg ernaartoe te effenen. Het gebeurde dus met haartransplantatie. De meeste klinieken die haartransplantaties aanbieden, hebben heel weinig ervaring op dit gebied van plastische chirurgie. Toch zijn er al enkele veranderingen in deze richting.

Plastic Surgery Center "EDARAN-Medical", die bestaat sinds 1997, relatief recent voorgestelde landgenoten niet alleen een haartransplantatie, en transplantatie de meest moderne methode van HFE met het overleven van haar gegarandeerd.

Kliniek adres: Minsk, ul. Lenina, 9. Telefoon +375 (17) 220-21-01.

Medical Center "Vertrouwen", werkervaring van meer dan 13 jaar, heeft de beschikking over een hoog gekwalificeerde plastisch chirurg met 8 jaar ervaring Mechkovskaya Prokofjev, die ook in het bezit van een haartransplantatie voor niet-chirurgische methode van HFE.

Adres van het centrum: Minsk, ul. Zaslavskaya 23/1, cabine. 17.

Het Centre of Aesthetic Medicine "Hinevich and K", dat sinds 1992 actief is, is klaar om diensten te leveren voor consultatie en haartransplantatie met strip en methoden, waarbij lang haar en haar vanaf andere delen van het lichaam worden getransplanteerd.

Adres van het centrum: Minsk, ul. Pionerskaya, 45. Telefoon +375 (29) 653-39-95.

Medisch Centrum "Corona", werkzaam sinds 2004 op het gebied van haar- en hoofdhuidbehandeling, voert diagnostiek uit van haarproblemen en haartransplantatieprocedures met behulp van FUT-technologie, terwijl het haar scheef blijft.

Adres van het centrum: Insk, ul. Kommunisticheskaya, 3, telefoon +375 (29) 358-12-04.

Medisch Centrum "Nordin" - een moderne kliniek in dennenbos, gespecialiseerd in plastische chirurgie, inclusief haartransplantatie en patchwork en naadloze methoden. De gemiddelde kosten van de bewerking worden aangegeven in het bereik van 42-43 duizend roebel.

Adres van het centrum: Minsk, ul. Surganova, 47b. Telefoon +375 (017) 289-54-56.

Blijkbaar hoeven de inwoners van Wit-Rusland ook niet naar het buitenland te gaan om het haar op hun hoofd te herstellen. Volgens beoordelingen, binnenlandse klinieken zijn het omgaan met haartransplantaties niet slechter dan buitenlandse meesters.

Haartransplantatie in Duitsland

Duitsland is een land dat wordt gekenmerkt door zijn pedanterie en nauwgezette aanpak van elk bedrijf, zo velen geloven dat de behandeling het beste is in dit land. De medische industrie in Duitsland maakt vandaag een crisis door vanwege een tekort aan gekwalificeerd personeel, dus wees niet verbaasd als de plastisch chirurg die daar werkt uw landgenoot blijkt te zijn.

Wat betreft de klinieken die haartransplantaties uitvoeren, kunnen de meeste van hen alleen worden bereikt via tussenpersonen die hun diensten aanbieden voor behandeling in klinieken in Europa. Het is bekend dat de haartransplantatiemethode FUE een innovatieve kliniek biedt in Hamburg FUE - Hairtransplant, dat is gespecialiseerd in haartransplantatie op een naadloze manier. Kliniekadres: Hamburg, Wendemuthstrabe, 5, telefoon +49 (0) 40-22862-115.

Haartransplantatie wordt ook uitgevoerd in de Vinsbaden Clinic "Mang Medical Way" en het centennetwerk "Aesthetic Clinic", waarvan de vestigingen zijn gevestigd in München, Hamburg, Düsseldorf.

Haartransplantatie in Tadzjikistan

De medische voorlichters van Tadzjikistan besloten in 2010 te bewijzen dat hun land niet afzijdig zal blijven van de innovatieve technologieën van de schoonheidsindustrie en dat er gekwalificeerde specialisten in het land zijn die in staat zijn om een haartransplantatie uit te voeren. De eerste operatie werd uitgevoerd op 13 mei van hetzelfde jaar door de beroemde chirurg en hoofd van de afdeling reconstructieve microchirurgie van een van de toonaangevende medische centra in Tadzjikistan, U. Kurbaev. Patiënten waren in staat om tot 3,5 duizend haarzakjes toe te voegen aan het kalende gebied van het hoofd.

Verder in het centrum werden andere soortgelijke operaties uitgevoerd, maar een brede distributie van plastic haar in Tadzjikistan is nog niet ontvangen. We hebben geleerd dat FUT-haartransplantatie tegenwoordig wordt uitgevoerd in de Tadzjiekse Haarkliniek en de internationale kliniek van Ibn Sino (Fotekh Niesi str., 34) in Dushanbe. Misschien zijn vandaag andere filialen van het Ibn Sino Center geopend in Khujand en Farhor, waar hun opening eerder was gepland.

Haartransplantatie in Azebirjana

Om te zeggen dat de plastische chirurgie van haar in Azejbardjan helemaal niet kan ontwikkelen. Een ander ding is dat er niet zoveel klinieken zijn die zo'n richting van esthetische geneeskunde in het land oefenen.

Accurate informatie konden we alleen vinden in een bekende in Azeybardzhane Centrum van esthetische geneeskunde «Celamig» (Celamig Plastik Estetik Cerrahi Klinika), die diensten voor de haartransplantatie huid flap. Het centrum bevindt zich in Baku op straat. Sulejmana Rahimova, 126/64, telefoon + (99412) 480-05-35.

In principe worden inwoners van Azeybzhan aangeboden om een korte trip naar het buurland Georgia te maken, waar de beroemde klinieken van Tbilisi zich bezighouden met haartransplantatie:

  • Centrum voor haartransplantatie "Talizi" (18 jaar praktijk), geleid door chirurg Akaki Tsilosani, die naadloze techniek beoefent,
  • The Hairline International Haar- en Haarrestauratie en Onderzoekscentrum.

Zo'n reis zal blijkbaar niet moeilijk zijn voor de bewoners Azeybardzhana die op drastische maatregelen besloten ter bestrijding van alopecia, voor visumvrij reizen en de dagelijkse vluchten van Baku naar Tbilisi heel veroorloven een genoegen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.