^

Facelift op alternatieve manieren

, Medische redacteur
Laatst beoordeeld: 08.07.2022
Fact-checked
х

Alle iLive-inhoud wordt medisch beoordeeld of gecontroleerd op feiten om zo veel mogelijk feitelijke nauwkeurigheid te waarborgen.

We hebben strikte richtlijnen voor sourcing en koppelen alleen aan gerenommeerde mediasites, academische onderzoeksinstellingen en, waar mogelijk, medisch getoetste onderzoeken. Merk op dat de nummers tussen haakjes ([1], [2], etc.) klikbare links naar deze studies zijn.

Als u van mening bent dat onze inhoud onjuist, verouderd of anderszins twijfelachtig is, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter.

De informatieruimte staat vol met advertenties over de ongelooflijke effectiviteit van professionele anti-verouderingsprocedures, vaak zeer riskant en ongelooflijk duur. Hoeveel vrouwen zijn bereid te betalen, met zo veel en belangrijk risico? Of hebben degenen die op alternatieve wijze een facelift praktiseren gelijk? Wij bieden u aan om kennis te maken met de methoden waarmee de wijsheid van vorige generaties, verbeterd door onze tijdgenoten.

Facelift-recepten

Simpele recepten voor een facelift, bereid uit betaalbare natuurlijke grondstoffen, zijn vaak even effectief als dure professionele methoden. Het belangrijkste is om de kenmerken van uw huid en het effect van de ingrediënten te kennen, evenals hun compatibiliteit met elkaar.

Een facelift met alternatieve middelen helpt het uiterlijk en de conditie van het gezicht aanzienlijk te verbeteren, vervaging te stoppen, de frisheid en helderheid van de contour te herstellen. Thuis anti-verouderingsprocedures worden aanbevolen om na 30 jaar te beginnen. De meest voorkomende praktijk is het aanbrengen van maskers. Recepten worden geselecteerd afhankelijk van het type huid.

 • De regels vereisen dat de massa wordt aangebracht op een gereinigd en gestoomd gezicht dat is behandeld met een scrub. Manipuleer met de vingers, volgens de massagelijnen. Als u meerdere lagen nodig heeft, wacht dan tot elke laag is opgedroogd.

Een droge huid reageert vrolijk op honing-citroenmengsels met kaolien. Na het afwassen van het mengsel wordt de huid afgeveegd met kalk en als u ook een koud kompres maakt, neemt de effectiviteit aanzienlijk toe. Elke behandeling eindigt met het aanbrengen van een dagelijks verzorgingsproduct.

Een te vette huid kan worden verbeterd door eiwitten met fruitzuren. Rauwe proteïne, een theelepel verse citrus en honing - deze combinatie heeft een effectieve invloed op de opperhuid, verstevigt, normaliseert de vetafscheiding.

Een masker van een half uur van eiwit, komkommer en olijfolie werkt snel. De componenten verstevigen en maken fijne rimpels glad. Om het resultaat te behouden, moet elk van de maskers om de drie dagen worden herhaald.

Voor het aanspannen van elke huid is het gebruik van gelatine nuttig. Het makkelijkste recept is om het gezwollen product te mengen met een geprakte banaan.

Een complexer hijsmasker wordt als volgt uitgevoerd:

 • Citroensap en glycerine worden toegevoegd aan de opgeloste gelatine, het mengsel wordt verwarmd en aangebracht op een verband, waarvan de stroken op de huid worden aangebracht.

Facelift oliën

De eerste plaats in de lijst met producten voor een facelift met alternatieve middelen wordt stevig ingenomen door natuurlijke oliën. Plantaardige en essentiële oliën verrijken de huid met vitamines, maken glad, verhogen de turgor, verlichten spanning en onaangename droogheid, verbeteren de immuniteit.

Ongeraffineerde extra vierge olijfolie is het meest populaire ingrediënt in schoonheidsproducten en thuisbehandelingen. De traditie van het gebruik van deze olie voor een facelift gaat terug tot de oudheid, toen Romeinse en Helladische schoonheden die in de vruchtbare zuidelijke landen woonden, veel olijfvruchten en olie eruit geperst kregen. En met succes gebruikt voor huidverzorging.

Andere oliën zijn niet minder effectief op het gebied van tillen:

 • castor - verhoogt snel de turgor;
 • argan - hydrateert en voedt perfect;
 • avocado-olie - stimuleert de aanmaak van collageen, werkt zowel van buitenaf als van binnenuit.

Oliën verhogen de efficiëntie als ze worden aangebracht na waterbehandelingen, wanneer vergrote poriën ervoor zorgen dat nuttige componenten dieper in de onderste lagen van de dermis kunnen doordringen. Lichte massage bevordert de penetratie.

Bijzonder zacht moeten acties zijn in de peri-oculaire zone, waar de tere huid zich bevindt. Het wordt gesmeerd met een spons, niet wrijven, maar alleen kloppen met de vingers.

Etherische oliën voor huidverstrakking

Natuurlijke cosmetica is ondenkbaar zonder geurcomponenten. En niet alleen vanwege de aangename geur. Een groot pluspunt van etherische oliën is hun samenstelling, met name de overvloed aan antioxidanten. Essentiële oliën voor het strakker maken van de gezichtshuid helpen de opperhuid te ontdoen van schadelijke stoffen, en op een schone hoes remmen ze de processen van celvernietiging.

Net als andere alternatieve facelift-methoden, zijn aromatische oliën beschikbaar voor zelftoepassing. Het belangrijkste is om een stof voor jezelf te kiezen, voor je huid - met zijn kenmerken, grillen, problemen. Ervaren vrouwen combineren vaak een paar favoriete ingrediënten die prettig en heilzaam zijn voor hun huidtype. Ze kunnen in één masker worden gecombineerd of afwisselend worden aangebracht om ongewenste verslaving te elimineren.

Kies uit de populaire oliën degene waarvan de huid in uw geval het maximale voordeel zal halen. Het effect van populaire producten op de huid is als volgt:

 • Rozenhout - activeert de bloedstroom, veroorzaakt een blos en uitstraling.
 • Sandelhout - verstevigt de verzakking van probleemgebieden.
 • Wierook - weerstaat rimpels, egaliseert de toon, herstelt de frisheid, beschermt de nek.
 • Roze - verstevigt en verjongt, voedt, bevordert de zuurstofopname.
 • Geranium - verwijdert overtollig onderhuids vet.
 • Patchouli - versnelt de regeneratie, hydrateert, voegt elasticiteit toe, vertraagt veroudering.

Voor efficiëntie en veiligheid worden essentiële producten gemengd met basisproducten - mosterd, olijf, avocado, cacao. Dit verhoogt de effectiviteit en veiligheid van essentiële oliën die worden gebruikt voor facelifts.

Facelift met bloedzuigers, hirudotherapie

Denk aan de bloedzuigers, maar weinig mensen huiveren of deinzen niet terug. En om je voor te stellen dat gemene bloedzuigers over het gezicht kruipen, is volkomen onaangenaam. Toch vonden bloedzuigers ook met alternatieve middelen een plaats in het arsenaal aan facelifttechnieken. De methode van hirudotherapie wordt als pijnloos en effectief beschouwd, maar vereist voorbereiding en naleving van veiligheidsregels.

Artsen gebruiken al lang bloedzuigers voor behandeling, maar voor cosmetische doeleinden - alleen in onze tijd. Bloedzuiger facelift, hirudotherapie is gebaseerd op de eigenschappen van een van de soorten die medische wormen worden genoemd. Schoonheidsspecialisten gebruiken bloedzuigers op verschillende manieren:

 • om defecten te elimineren;
 • anti rimpel;
 • voor huidverstrakking.

Het cosmetische effect komt tot uiting door het vrijgeven van een uniek geheim dat bijna honderd nuttige componenten bevat. Onder hen zijn ontstekingsremmende, pijnstillende stoffen die trombose voorkomen.

Dankzij de enzymen in het bloedzuigergeheim bereiken ze een merkbare verzachting van diepe en volledige eliminatie van opkomende rimpels, verstevigen ze de spieren en geven ze een gezonde toon. Naast oplossingen voor andere problemen, die elk hun eigen kenmerken hebben, moeten dergelijke procedures worden uitgevoerd door een getrainde specialist.

Kenmerken van de procedure met bloedzuigers:

 1. Om alle geuren te elimineren, wordt de huid met neutrale middelen gereinigd en wordt voedsel met scherpe aroma's een dag stopgezet.
 2. Wormen worden volgens het standaardschema, op een bepaalde afstand, symmetrisch aan beide zijden geplaatst.
 3. Het is onmogelijk om bloedzuigers met geweld af te scheuren; ze worden eenmalig gebruikt.
 4. De cursus is 10 sessies; verbetering is merkbaar na de 4e.
 5. Wellness gaat niet alleen over het gezicht; door de stimulatie van actieve punten wordt fysieke en hersenactiviteit geactiveerd, is er een toename van kracht en een verbetering van het welzijn.

Gelatine facelift

Het geheim van een jeugdige huid is om de elastische vezels van het collageeneiwit langer intact te houden. De stof houdt vocht vast en zorgt samen met elastine voor de elasticiteit en gezondheid van de huid. Het masker van deze stof verstevigt en hydrateert de huid perfect. En in combinatie met zijn inname, zet het de mechanismen aan die zijn eigen collageen produceren.

 • Een wegwerp gelatine masker geeft een tijdelijk resultaat; net als andere methoden van facelift met alternatieve middelen, wordt het gebruikt voor speciale gevallen. Voor een diepere impact is een reeks procedures vereist, daarna houdt het effect lang aan. Hierdoor wordt gelatine vergeleken met natuurlijke Botox.

Maskers kunnen het beste direct voor gebruik worden bereid - van droge korrels en water, melk of kruidenafkooksel in een verhouding van 1:5. De gezwollen gelatine wordt verwarmd in een waterbad en volgens de regels aangebracht, beginnend bij de nek, het gebied rond de ogen kneden en eindigend met het voorhoofd.

Voor het aanbrengen moet een zachte peeling worden uitgevoerd, het gezicht moet worden gewassen en gedroogd. Gebruik voor smering een borstel. De oplossing werkt totdat deze droogt, ongeveer 25 minuten.Op dit moment wordt aanbevolen om te ontspannen, nabootsende bewegingen en inspanning te vermijden. Was vervolgens met warm water, spoel af met koud water en hydrateer je gezicht met crème.

Vitaminen, fruitingrediënten, eiwitten, natuurlijke oliën kunnen aan het gelatinemasker worden toegevoegd. De cursus is een maand. Voor de beste prestaties wordt aanbevolen om componenten van tijd tot tijd te vervangen.

Lijnzaad voor facelift

Lijnzaad is al lang in trek in cosmetica voor thuis. Het product bevat een hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren, die zeer gunstig zijn voor de huid, waardoor het een van de belangrijke ingrediënten is voor alternatieve facelifts. Hiermee kunt u het reliëf egaliseren, versterken, hydrateren, kleine schade elimineren, verrijken met nuttige stoffen.

 • Vetzuren maken deel uit van de epidermale vetten en celmembranen, hun gebrek heeft een nadelige invloed op het uiterlijk en de conditie van de huid.

Multivitaminen, andere componenten hebben een anti-aging effect, zijn bestand tegen verwelking en verkleuring, kalmeren en vernieuwen de dermis.

Dankzij lijnzaad voor een facelift kunnen ook gerelateerde problemen worden opgelost:

 • smalle poriën;
 • zich te ontdoen van acne en ongezonde glans;
 • verwijder verhoornde deeltjes;
 • verwijder kleine rimpels;
 • oogzorg geven.

Een kuur van 15 maskers transformeert een slappe huid die zijn elasticiteit heeft verloren. Een goed voorbereid masker moet uit slijm bestaan en het wordt gevormd als de grondstof met kokend water wordt gegoten en enkele uren afgedekt blijft. Een theelepel heeft een derde van een kopje water nodig. Om de taak te vergemakkelijken, moet u het werk goed organiseren: maak de compositie 's ochtends en maskers' s avonds.

De slijmstof wordt met een spons in lagen op het gezicht en de hals aangebracht. Voor een liftend effect heb je minimaal 5 lagen slijm nodig, elke volgende moet worden aangebracht nadat de vorige is opgedroogd. Met een masker op uw gezicht en gesloten ogen, moet u 20 minuten gaan liggen en ontspannen. Breng na het spoelen een vochtinbrengende crème aan.

Acupunctuur voor facelift

Cosmetische acupunctuur voor facelift is erg populair in Hollywood. Indicaties voor procedures - slapheid, verwelking, verslechtering van de kleur, zwelling en wallen onder de ogen, de vorming van een tweede kin. In tegenstelling tot een facelift met alternatieve middelen die beschikbaar zijn om zelf uit te voeren, moet een acupunctuurfacelift worden uitgevoerd door een schoonheidsspecialist die speciaal is opgeleid in de techniek van acupunctuur.

 • De techniek is gebaseerd op de impact van speciale naalden op actieve punten op de huid.

De injecties werken zowel op het oppervlak als op de diepe lagen, waardoor rimpels met succes worden geëlimineerd en de turgor toeneemt. Dankzij de activering van de bloedcirculatie komt de celregeneratie op gang, wat zich uit in de vorm van verjonging.

Het voordeel van acupunctuur ten opzichte van andere methoden is dat het niet alleen lokaal werkt. Actieve punten zijn verantwoordelijk voor verschillende interne organen, dus stimulatie heeft een gunstig effect op hun werk. Dus de punten op de vleugels van de neus zijn geassocieerd met de activiteit van de darmen, op de binnenste ooghoeken - met de nieren.

Acupunctuur helpt bij het wegwerken van de volgende onvolkomenheden:

 • tweede kin;
 • kringen en wallen bij de ogen;
 • aardse schaduw;
 • rimpels nabootsen;
 • wallen;
 • verzakken.

Het effect treedt eerder op na de leeftijd van 30: 3-4 behandelingen zijn voldoende, terwijl 40-jarigen tot tien sessies nodig hebben. Het resultaat wordt, afhankelijk van de kenmerken van het lichaam, zes maanden tot een jaar bewaard.

Het is belangrijk voor vrouwen om te weten dat een gezonde huid die een natuurlijke verwelking ondergaat, zich leent voor correctie met naalden. In aanwezigheid van pathologieën is acupunctuur niet effectief. En als er een hormonale onbalans is, en vooral nicotine-intoxicatie, dan verdwijnen zelfs goede resultaten snel.

Face Lift Clay

Kleimaskers zijn heel gebruikelijk in cosmetologie en dermatologie, en terecht. Cosmetische klei heeft immers veel voordelen: het reinigt, bleekt, verwijdert gif en acne, verbetert de toon en het celmetabolisme. Facelift-klei is er in verschillende soorten en tinten. Roze is geschikt voor velen, voorziet weefsels van nuttige ingrediënten, maakt rimpels glad en verstevigt de epidermale laag.

Net als andere producten in het alternatieve facelift-arsenaal wordt klei gebruikt in de vorm van maskers. Zo wordt roze klei gemengd met een theelepel honing en worden een paar druppels citroensap toegevoegd om een dikke "zure room" te maken. Laat het een half uur op je gezicht liggen en was het af.

 • Het is handig om thuis anti-verouderingsmaskers te maken, het belangrijkste is om de eigenschappen van elke kleur en de kenmerken van uw eigen huid te kennen.

Groene klei vertraagt veroudering, versterkt het epitheel. Omdat het het oppervlak uitdroogt, is het meer geschikt voor de vette huid. Droog onmiddellijk nadat de procedure moet worden bevochtigd.

Voor een slappe, doffe huid is gele klei geschikt, die de toon herstelt, verjongt en verrijkt met zuurstof.

Witte klei heeft een helende werking; nuttig voor een droge, dunne huid.

De klei van een grijze tint hydrateert en verstevigt. Vooral effectief voor een doffe, vochtarme huid.

Rode klei verbetert de doorbloeding en zuurstofvoorziening. Nuttig voor de huid die vatbaar is voor roodheid en irritatie.

Naast gekleurde klei bieden schoonheidsspecialisten gekleurde serums voor verzorging na kleimaskers. Ze bevatten aromatische oliën, worden gemakkelijk opgenomen en versterken de werking van de klei.

Facelift met honing

Honing is een van de favoriete ingrediënten van liefhebbers van alternatieve facelifts. Professionele schoonheidsspecialisten zijn er ook dol op, ook in crèmes, shampoos, zeep en andere producten. Het anti-aging effect van het bijenproduct wordt geassocieerd met een overvloed aan nuttige componenten: vitamines, antioxidanten, organische zuren, mineralen die een positief effect hebben op de huid. Honing geneest zelfs wonden en zweren.

Het zoete product herstelt de turgor, verfrist, voedt en hydrateert de huid. In recepten voor een facelift met alternatieve middelen gaat honing goed samen met plantaardige oliën, neergeslagen eiwit, citroen, melk, zetmeel, enzovoort. Natuurlijke stoffen.

Honing-citroen-eiwitmasker heeft een drievoudig effect op de huid:

 • hydrateert;
 • verstrakt;
 • geeft glans.

De ingrediënten worden gemengd tot een schuimige massa, met de vingers verspreid over het gezicht en de hals, zonder de lippen en de oogcontour aan te tasten. Het is wenselijk dat de massa droog is, in ieder geval niet eerder dan na 20 minuten verwijderen. Als u een tinteling of een trekkerig gevoel voelt, is dit normaal: het masker werkt. Na het spoelen moet je je gezicht bedekken met een vochtinbrengende crème en de verfriste huid bewonderen.

 • Een honingmasker met melk en zetmeel wordt toegeschreven aan de onvergetelijke Cleopatra.

De legende zegt dat de beroemdste Egyptische koningin niet alleen een masker nam, maar elke avond een bad met volle melk met verschillende toevoegingen. Voor een liftend masker worden honing en melk eenvoudig gemengd; voor een vette huid wordt maizena aan het mengsel toegevoegd.

Het gezicht wordt ingesmeerd met een spatel of vingers met een dunne laag, wacht tot het droogt - en zo 3-4 keer. Wacht na de laatste laag 10 minuten en was je gezicht met warm water. Ten slotte afvegen met een stuk ijs, je kunt met kamille.

Facelift met eigeel

Voedingsproducten hebben een sterke plaats tussen de ingrediënten die zijn opgenomen in de lijst met alternatieve facelifts. Zuivelproducten, fruit, groenten, eieren - alles wordt gebruikt in het belang van vrouwelijke schoonheid en eeuwige jeugd.

 • Volgens cosmetologische regels worden eiermaskers, inclusief facelifts van eieren, niet gemaakt van hele eieren, maar door ze in hun samenstellende delen te verdelen. Dit komt doordat de dooiers en eiwitten een andere samenstelling hebben, waardoor ze individueel verschillende taken uitvoeren. Eiwitten zijn dus effectiever voor een vette huid en de dooier voedt de droge huid.

Dooiermaskers verrijken met vocht, voedingsstoffen, verstevigen en egaliseren het oppervlak. De eigenaardigheid van maskers voor een facelift met dooier is dat deze met water op kamertemperatuur moet worden verwijderd. Van de dooier met olijfolie (1 lepel) wordt een verjongend masker bereid, waarbij de ingrediënten door elkaar worden geklopt. De massa wordt 15 minuten bewaard en afgewassen.

Eiwitmaskers hebben ook een verstevigend effect, waardoor ze geschikt zijn voor leeftijdsgebonden veranderingen. Voor het beste effect wordt het neergeslagen eiwit gemengd met gezwollen en gesmolten gelatine, op smaak gebracht met rozenolie en aangebracht op het gezicht en de hals. Maskertijd - tot 40 minuten.

Van praktisch advies verdienen de volgende aandacht: zelfgemaakte eieren werken beter dan industriële eieren; Eieren moeten voor gebruik uit de koelkast worden gehaald, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.

IJs facelift

Cryotherapie, dat wil zeggen blootstelling aan kou, is een modieuze trend onder de klantenkring van schoonheidssalons. Aanhangers van procedures weten dat het gedoseerde effect van verkoudheid het uiterlijk en de conditie van de huid verbetert. Hoe werkt ijs en is het voor iedereen geschikt?

 • Facelift met ijs veroorzaakt doorbloeding, vernauwing en uitzetting van bloedvaten, celvernieuwing. Rimpels worden gladgestreken op het gezicht, er verschijnt een aangename blos.

Voorzichtigheid is geboden voor eigenaren van een dunne huid, die gemakkelijk kan worden verwond door agressieve factoren, evenals schrale, bevriezingsverschijnselen en zeer gevoelig.

 • Een goedkoop alternatief voor cryotherapie is een facelift met behulp van alternatieve middelen, namelijk ijs uit een koelkast thuis. Het wordt bereid uit gewoon water, infusie van kruiden, geplette vruchten, ingevroren in vormen.

Cubes worden 's ochtends en 's avonds gebruikt. Veeg snel het gezicht af en beweeg langs de massagelijnen. Koude verstevigt ondiepe plooien, slappe zones, elimineert saaiheid en ongezonde bleekheid.

Kruidenijs voor de normale huid wordt bereid uit munt, sint-janskruid, dille, valeriaan, weegbree, duizendblad, viooltje. Voor droog - van kamille, citroenmelisse, peterselie, voor olieachtig - pioenroos, alsem, calendula, klein hoefblad, berk. Een problematische huid geeft de voorkeur aan brandnetel, groene thee, eikenschors. Fruitijs wordt "naar smaak" bereid, met name citrusvruchten zijn geschikt voor elk huidtype.

Facelift zetmeel

Zetmeelmaskers voor een facelift worden niet meer genoemd dan een alternatief voor Botox. Waarom is dat? Welke invloed heeft een uitwendig gebruikt voedingsproduct op de conditie van de huid?

De cosmetische eigenschappen van zetmeel worden verklaard door de overvloed aan vitamines en sporenelementen. Hierdoor voedt zetmeel, elimineert het schilfers en irritaties. Maakt de vette huid minder vet en niet-glanzend, verkleint poriën en reinigt vuil. Veel vrouwen die alternatieve facelifts toepassen, gebruiken met succes zelfgemaakte zetmeelmaskers in plaats van dure salonprocedures.

 • Zetmeel werkt normaal gesproken op alle delen van het gezicht: van de mond tot het voorhoofd. Alleen ziekten en schade aan de dermis kunnen een obstakel zijn voor maskers.

Het witte product wordt gecombineerd met eiwitten, dooiers, plantaardige oliën, groenten, verse sappen, room, honing, glycerine, bananen, zeezout, soda, verdund met puur of mineraalwater.

Een mengsel van zetmeel en kefir (gelijkmatig ingenomen), gedurende een half uur op het hele gezicht aangebracht, heeft een goed liftend effect. Bij regelmatig gebruik wordt de huid strakker, glad en elastisch.

Een vereenvoudigde versie van het zetmeelmasker tegen donkere kringen: breng tijdens het baden "chips" van verse aardappelen onder de ogen aan, verwijder deze na 15 minuten.

Alle zetmeelmassa's voor het gezicht zijn ook geschikt voor het decolleté. Een aardappelproduct in elk recept kan worden vervangen door maïs.

Voeding en dieet voor facelift

Op het eerste gezicht is alles duidelijk: voeding en voeding voor een facelift zijn niet minder belangrijk dan andere levensfactoren. Het is immers van voedsel dat een persoon alle componenten ontvangt die zorgen voor het functioneren van organen en het lichaam als geheel, wat de gezondheid en het uiterlijk beïnvloedt. Vrouwen die een facelift met alternatieve middelen uitvoeren, mogen rationele voeding en diëten die de schoonheid van de huid bevorderen niet vergeten.

Een van deze diëten is ontwikkeld door professor Perricone. De basis is zalmvis en andere zeevruchten, evenals noten, asperges, olijfolie. Zalm dieet principes:

 1. Eet dagelijks vis voor lunch en diner, gecombineerd met groenten en fruit.
 2. Grill, bak in folie.
 3. Verander zalm regelmatig voor kalkoen of kip.
 4. Begin je ochtend met een glas schoon water.
 5. Verminder de hoeveelheid koolhydraten.
 6. Omvat magere kazen, zuivelproducten, natuurlijke yoghurt.
 7. Weiger cafeïne, suiker, alcohol, zetmeelrijke groenten en fruit, boter, harde kazen, mayonaise, vet vlees.
 8. Eet rauw of gebakken, stoom, gegrilde gerechten.
 9. Snack op gezond voedsel: bessen, noten, yoghurt.
 10. Om te voorkomen dat salades saai worden, combineer je groenten, breng op smaak met citroen en olijfolie. De prioriteit ligt bij asperges.
 11. Van dranken - magere melk, water van hoge kwaliteit, thee.
 12. Van de bessen gaat de voorkeur uit naar bosbessen, die een overvloed aan antioxidanten bevatten.

Na een paar dagen worden de verbeteringen merkbaar en na een maand van het volgen van het dieet wordt het gezicht jonger en wordt het figuur slanker.

Tape facelift

De verscheidenheid aan manieren om een gezicht op te tillen met alternatieve middelen is werkelijk verbazingwekkend. Vindingrijke vrouwen bedenken ze zonder de spiegel te verlaten, en ondernemende mensen belichamen hun ideeën op industriële schaal.

Dat is toch zeker gebeurd met de techniek van facelift met plakband. Eerst plakte een eerbiedwaardige Engelse vrouw, op leeftijd, klittenband achter haar oren, trok het onderste deel van haar gezicht omhoog en deelde deze schoonheid met een vrouwelijk publiek. En al snel verschenen er nette plakstrips in de aanbieding, speciaal ontworpen voor visuele gezichtsverjonging.

 • Stickers zijn vellen met meerdere lagen. Na het lijmen wordt de bovenste witte strook verwijderd en blijft er een transparant deel op de huid achter, dat wordt afgeveegd met een vochtige spons en bijna onzichtbaar wordt.

Een andere optie voor pull-up klittenband zijn cosmetische pleisters (patches) verrijkt met ontstekingsremmende, voedende en andere nuttige componenten. Gewone chirurgische pleisters worden ook gebruikt - microporeuze, elastische producten.

En de Japanse arts Reiko heeft de patchmethode van aanhalen wetenschappelijk onderbouwd. Hij beweert dat wanneer de pleister wordt aangebracht, het vernieuwde, gladde gezicht wordt "herinnerd" door de hersenen, wat op zijn beurt herprogrammeringsmechanismen voor regeneratie en verjonging activeert. Er wordt een liftend effect gecreëerd in alle gebieden die worden beïnvloed door plakstrips.

Modellering volgens Reiko gebeurt op de huid opgewarmd door een lichte massage, de pleisters worden gelijmd volgens een speciaal schema, rekening houdend met de locatie van de spieren, bestaande problemen en de leeftijd van de patiënt.

Facelift klauwen

Onder de draden die door schoonheidsspecialisten worden gebruikt, vallen klauwen voor facelift op. Ze hebben inkepingen, eigenaardige haken of klauwen. De functie van dergelijke inkepingen is om de weefsels vast te houden terwijl ze door de dikte van de huid bewegen en de positie van het gehele draadframe te fixeren.

Het gebruik van draden is het voorrecht van professionele schoonheidsspecialisten, dus de draadtechniek kan niet worden toegeschreven aan alternatieve facelift-methoden. De draden worden via micro-puncties in de onderhuidse laag ingebracht, tot een diepte van 5 cm. Afhankelijk van het probleemgebied worden verschillende materiaalopties gebruikt: hangmatten - voor de kin, veren - voor de wangen en nasolabiale locaties.

 • Klauwen zijn gemaakt van verschillende materialen. Sommige ondergaan een snel verval en worden uit het lichaam uitgescheiden, terwijl andere lang aanhouden. De eerste zijn gemaakt van polymelkzuur, het effect na hun toepassing duurt tot 2 jaar. De tweede - polypropyleen, versterking met dit materiaal gaat 4 jaar mee.

Na draadversterking moet de patiënt een korte revalidatieperiode doormaken, met name om gezichtsuitdrukkingen gedurende twee weken te bewaren. De populariteit van deze facelift-technologie is te danken aan een laag trauma, een minimum aan onaangename verrassingen en een snelle terugkeer naar "operatie", dat wil zeggen naar een werkende staat.

Kruiden facelift

Groene planten zijn een echte voorraad aan stoffen die nodig zijn voor de huid. Voor een facelift worden kruidenplanten genomen, afhankelijk van het type huid, en ze worden gemengd om de effectiviteit te vergroten. Kruidenmengsels passen goed bij andere producten: room, sappen, kefir.

 • Een facelift met alternatieve middelen, waaronder kruiden, wordt thuis uitgevoerd. Verschillende medicijnen voor de huid kunnen worden bereid uit plantaardig materiaal: afkooksels, infusies, tonics, lotions, baden, maskers.

Als u kruiden gebruikt, moet u weten:

 1. Om een afkooksel te krijgen, volstaat het om het gras te brouwen; de infusie is meer geconcentreerd, omdat deze na het brouwen nog een tijdje wordt toegediend.
 2. Producten moeten vers worden gebruikt.
 3. In extreme gevallen maximaal 3 dagen in de koelkast bewaren, dan gaan de heilzame eigenschappen verloren.
 4. Spoel afkooksels niet af.
 5. Kruidenmasker is een half uur werkzaam.
 6. Maskers worden gebruikt in kuren van 10-15 sessies. Na een pauze is het aan te raden om een nieuwe cursus te starten met andere planten.
 7. Breng geen medicijnen aan rond de ogen.
 • Een eenvoudig recept van weegbree en bloem: beide ingrediënten worden in gelijke verhoudingen gemengd tot een pap, op het gezicht aangebracht en afgewassen.

Veel vrouwen gebruiken ijsblokjes van afkooksels. Een dagelijkse behandeling van 10 minuten verbetert de stevigheid en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Hercules Face Lift-masker

Haver bevat veel componenten die het lichaam voorzien van voeding en energie. Maar creatieve vrouwen bereiden niet alleen een gezond ontbijt in hun eigen keuken, maar ook effectieve maskers met hercules voor een facelift. Samen met de verstrakking worden de poriën gereinigd, worden keratinisatie en ontstekingen geëlimineerd, wordt de huid gehydrateerd en verzadigd met een uitgebalanceerde set van anti-aging componenten. Er zijn geschikte recepten voor alle huidtypes en leeftijden.

 • Een facelift met alternatieve middelen zoals Hercules wordt succesvol toegepast door vrouwen na 40 en na 50 jaar. In het eerste geval is één procedure per week voldoende, in het tweede geval zijn er twee vereist.

De cursus, respectievelijk 8-12 en 12-16 procedures. Liftende behandelingen verjongen de ouder wordende huid en voorkomen diepe rimpels.

Voor een gecombineerde huid bieden ze een combinatie met blauwe klei en citroenfris. Voor één aanhaalprocedure nemen ze volgens Art. Een lepel gemalen havermout en klei en een theelepel vers sap. De ingrediënten worden gemengd tot een gladde massa. Het is beter om het mengsel twee keer per week voor het slapengaan aan te brengen. Afhankelijk van de conditie van de huid, 1-2 maanden aanbrengen en daarna dezelfde pauze nemen.

 • Kenmerken van de bereiding van havermoutmasker:
 1. Make-up van het gezicht verwijderen, afspoelen met warm water.
 2. Breng indien mogelijk een warm kompres aan.
 3. Breng de massa aan langs de massagelijnen en op de hals, ontspan het gezicht en raak het niet aan met uw handen.
 4. Houd 20 minuten vast voor een vette huid en 30 minuten voor een droge huid.
 5. Was je gezicht met warm en daarna met koud water.
 6. Verzacht en hydrateer met crème.

Voedselomslag voor facelift

De Japanners weten te verrassen - in de regel met supertechnologieën, ook op het gebied van geneeskunde en cosmetologie. Maar het gebruik van huishoudfolie voor een facelift, die wordt toegeschreven aan Japanse vrouwen, verraste professionele schoonheidsspecialisten. Het blijkt dat naast bijzondere massages en allerlei exotische ingrediënten met anti-aging eigenschappen ook een facelift met alternatieve middelen bij Japanse vrouwen op zijn plaats is. Moeten we ons verbazen over de porseleinen schoonheid van de gezichtshuid van Japanse vrouwen?

 • De essentie van de procedure is dat de film op het gezicht voorwaarden schept voor zweten. Vocht komt vrij, poriën openen, waardoor cosmetische preparaten beter doordringen in de dikte van de dermis en actiever werken op een dieper niveau.

Voor de ingreep is een stukje folie met uitsparingen voor mond, ogen en neusgaten voldoende. U kunt een speciaal masker kopen met gaten die zijn ontworpen voor chemische peeling.

Bij het reinigen of wassen met zeep wordt de film stevig aangedrukt en gedurende 15 minuten vastgehouden. Een andere soortgelijke film is besmeurd met een dikke laag crème. Nadat het natte gezicht met een servet is afgeveegd, wordt het masker met crème op het gezicht aangebracht. Als het zo onhandig is, kun je de crème op je gezicht smeren en vervolgens de film plakken. Bewaar het masker nog 15 minuten en was het af met koud water.

Teerzeep voor facelift

Teer is een stof met een penetrante geur die wordt verkregen uit gewone berk. In teerzeep, ongeveer 10% van de stof, bevat het fytonciden, harsen, organische zuren en andere actieve chemische componenten. Deze eigenschappen van teer worden al lang gebruikt voor medicinale en cosmetische doeleinden.

 • Door teerzeep te gebruiken voor een facelift, verwijderen ze tegelijkertijd ouderdomsvlekken, acne en verhoornde opperhuid. De huid krijgt gezondheid, zuiverheid, frisheid en geneest sneller na verwondingen en brandwonden. De poriën worden vernauwd, de structuur wordt hersteld, huiduitslag en roodheid verdwijnen.

Een facelift met alternatieve middelen is goed omdat het weinig tijd en vooral geld kost. Immers, salonprocedures jagen velen letterlijk weg met hun prijzen, en soms met mogelijke complicaties. Teerzeep kan bij correct gebruik wonderen doen. Het is alleen belangrijk om het product niet te misbruiken, om de huid niet uit te drogen en niet kwetsbaar te maken voor externe factoren. Als u bijvoorbeeld een maand lang elke dag uw gezicht met zeep wast, is het optreden van hevige peeling en irritatie onvermijdelijk.

 • Een milder effect manifesteert zich wanneer maskers op het gezicht en de hals worden aangebracht, waarna zacht warm water wordt gebruikt en de huid noodzakelijkerwijs wordt gevoed met crème.

Teerschuim wordt als volgt gemaakt: een stuk zeep met een volume van 1/8 zeep wordt gewreven en neergeslagen, met toevoeging van gekookt water, tot een dikke, stabiele consistentie. Breng een laag aan, nadat deze is opgedroogd - nog een. Nadat de tweede laag is opgedroogd, afwassen en de crème verdelen. Het verstevigende effect treedt 20 minuten na het spoelen op.

Zoutkompres voor het optillen van het ovaal van het gezicht

In het arsenaal aan facelift-methoden met alternatieve middelen was er plaats voor een alledaags product - tafelzout. Het wordt gebruikt om een dubbele kin, slappe ovaal gezicht te elimineren. Voor procedures wordt een concentratie van 1 theelepel gebruikt. Zout per kopje gekookt heet water. Volgens de Franse methode wordt zeezout genomen, en de procedure wordt toegeschreven aan de hofdames van het koninklijk gevolg.

 • Om een zoutkompres voor te bereiden voor het optillen van het gezichtovaal, wordt een meerdere keren gevouwen verband bevochtigd in een oplossing van de hierboven aangegeven concentratie en een beetje uitgeperst. Een verbandverband wordt op de onderkaak aangebracht, waarbij de nek wordt vastgehouden, vastgebonden met een droge doek of verband van bovenaf.

Voor een verband kunt u bij de apotheek een elastisch verband kopen. Het is handig om met twee personen een verband te maken, maar in extreme gevallen kunt u het alleen doen. De spanning van het verband moet zacht zijn om de bloedvaten niet te knijpen. Het kompres wordt maximaal een uur bewaard, daarna wordt het zout gespoeld met koud water en wordt de droge huid ingesmeerd met een voedende crème. De cursus bestaat uit 10 sessies, daarna worden ondersteunende sessies een of twee keer per week aanbevolen.

 • Hete kompressen uit een zoutoplossing zijn nuttig (2 eetlepels per 1 liter). Ze bevochtigen een badstof handdoek en zijn van toepassing op de kin en nek.

Voorlopig wordt de huid gesmeerd met een versterkte crème. Zo werken room, zout, stoom en warmte tijdens de sessie op de huid in. Procedures zijn vooral nuttig na ziekte, slapeloosheid, wanneer het gezicht er verwilderd en vermoeid uitziet. De procedure egaliseert het ovaal, verstevigt en verfrist de huid.

Er zijn veel meer vrouwen die er mooi uit willen zien dan zij die bereid zijn er veel geld aan uit te geven. Dit is waarschijnlijk de reden waarom er alternatieve facelift-methoden worden gecreëerd. Besparingen zijn niet hun enige voordeel. Het is fijn om voor jezelf te zorgen in het comfort van je eigen huis, creatief oude recepten te gebruiken en nieuwe, individuele recepten te creëren. Verwen jezelf maar, liefs...

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.