^

Algemene informatie over een persoon

Waarom is de gezichtshuid vettig en wat moet ik doen?

De huid is het grootste menselijke lichaam. Ze heeft talrijke en zeer belangrijke functies. Onder hen, een beschermende (barrière tegen externe invloeden zoals UV, chemische, microbiologische, fysische), thermoregulatie (constante en optimale temperatuur voor vitale activiteiten voort), gasuitwisseling (2% van het lichaamsoppervlak). 

Permanente wimpers verven

Als je het elke dag beu bent om te worden geschilderd, kun je proberen een dergelijke procedure uit te voeren als permanente vlekken op wimpers. Dit is een innovatieve procedure en werd nog niet zo lang geleden geregistreerd in het salon-dienstenmenu. Laten we het een beetje hebben over de permanente vlekken op wimpers.

Cosmetologie voor mannen

Traditioneel werd aangenomen dat mannen minder veeleisend zijn over hun eigen uiterlijk en de voorkeur geven aan eenvoudige en betaalbare middelen en methoden voor huidverzorging.

Dermatocosmetologie van de adolescentie

In het dagelijkse praktische werk moeten de dermatoloog en dermatocosmetologist steeds meer adolescenten nemen. Dit feit kan worden verklaard door de toenemende vraag naar gekwalificeerde cosmetische diensten onder de bevolking, een goede kennis van jongeren en hun ouders, alsmede, vaak, de wens om jongeren zelf om hun eigen uiterlijk te veranderen.

Soorten gezichtshuid

Voor de doelbewuste impact op de huid tijdens verschillende cosmetische procedures, is het noodzakelijk om het huidtype en de conditie ervan correct te bepalen.

Tactiele cellen

De meest mysterieuze cellen van de epidermis zijn Merkel-cellen. Ze zijn verantwoordelijk voor de tactiele gevoeligheid van de huid, dus werden ze tactiele cellen genoemd.

Enzymen van de huid

Het enzym speelt de rol van een ervaren koppelaar die huwelijken regelt waar, in de natuurlijke loop van de gebeurtenissen, geen kans op succes zou zijn. Elk enzym is gespecialiseerd in een enkele reactie.

Huidbeschermingssystemen

Met plezier in het warme zand te graven op het strand, het plukken bloemen in het bos, lopen op blote voeten op de grond en loungen op het gras, we nauwelijks l en na te denken over wat een enorme en hard werken leidt in deze tijd van het immuunsysteem van de huid.

Zure huidmantel

Zure huidmantel wordt gevormd door een mengsel van talg en zweet, waaraan organische zuren worden toegevoegd - melkzuur, citroen en andere. Deze zuren worden gevormd als gevolg van biochemische processen die plaatsvinden in de epidermis.

Huidvet

Het apparaat van de talgklier kan worden voorgesteld als u een laag cement op de huid aanbrengt en er een depressie van maakt die de dermis bereikt. Vervolgens worden de wanden van de resulterende fossa bekleed met epidermis.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.