^

Huidverzorging

Atraumatische gezichtsreiniging

In tegenstelling tot handmatige of vacuümtechnieken, wordt atraumatische gezichtsreiniging contactloos uitgevoerd. Daarom is de huid niet gewond en ondervindt geen mechanische stress, en bijwerkingen in de vorm van irritatie, strakheid, hyperemie komen niet voor.

Epileren van de bovenlip

Iedereen die lange tijd van antennes af wil, kan zijn toevlucht nemen tot de epilatieprocedure. In tegenstelling tot bij ontharing, waarbij alleen het zichtbare deel van het haar wordt verwijderd, omvat deze methode de vernietiging van haarzakjes.

Gezichtsreiniging met zuren: hyaluronzuur, salicylzuur, melkzuur

Als de schoonheidsspecialiste adviseerde om het gezicht met zuren te reinigen, zou het moeten beginnen met een grondige voorbereiding - ongeacht of het nu in de salon of thuis is. Het verschil is dat dit in een cosmetische instelling door een professional wordt gedaan, en als je het zelf doet, moet je zelf voor de voorbereiding zorgen.

Gezichtscrème met anti-aging effect: rangorde van de beste merken

Een kwaliteitscrème zou in verschillende combinaties de volgende verbindingen moeten bevatten: retinol, ascorbinezuur, polyfenen, isoflavonen, proxylanen, hydroxyzuren, hyaluronzuur, collageen, elastine, peptiden, essentiële en vetachtige plantaardige oliën.

Crèmes voor een vette huid: topranking

Verhoogd vetgehalte door overmatige activiteit van de talgklieren, wat leidt tot een afname van de concentratie van linolzuur - het bouwmateriaal van het celmembraan en een afname van de zuurgraad.

Hoe zich te ontdoen van kamille-acne: recepten

De samenstelling van het kruid Matricaria omvat essentiële oliën en andere stoffen die een gunstig effect hebben op de huid en helpen bij huiduitslag. Overweeg de meest populaire recepten met kamille-acne

Kamille voor puistjes op het gezicht: afkooksels, infusies, lotions, maskers

Kamille (Matricaria) heeft sterke ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen. Vanwege dit, ze omgaat met acne op haar gezicht en lichaam. De plant desinfecteert en onderdrukt ontstekingsprocessen.

Gezichtsreiniging met actieve kool

Over actieve kool, de meesten van ons weten alleen dat het een zeer nuttig medicijn is voor vergiftiging en sommige darmproblemen.

Chamomile gezichtsbehandelingen: voordelen, recepten

Dit is een medicinale plant voor alle gelegenheden: maagpijn, een opgeblazen gevoel, winderigheid, indigestie, een ooginfectie, huiduitslag, een verkoudheid en een zere keel - allereerst herinner ik me kamille.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.