^

Huidverzorging

Zonnebrandmiddelen voor het gezicht

Om de effecten van ultraviolette stralen tegen te gaan, produceert het melanine, dat niet altijd gelijkmatig over de huid wordt verdeeld, er ontstaan pigmentvlekken.

Gezichtscrèmes voor kinderen voor volwassenen en kinderen

Over de vraag of het mogelijk is om gezichtscrème voor kinderen te gebruiken, zijn er meningsverschillen tussen schoonheidsspecialisten. Sommigen beschouwen het als zeer nuttig voor hydratatie, verzachting, het wegwerken van ontstekingen, bescherming tegen de zon, wind en kou, het behandelen van acne en het kalmeren van de huid.

Ontharingscrèmes voor het gezicht

Ontharingscrèmes voor het gezicht helpen de huid pijnloos en gemakkelijk schoon en aantrekkelijk te maken.

Peeling van de gezichtshuid met ferulazuur

Vooral populair bij cosmetische ingrepen is oppervlakkige chemische peeling, die helpt bepaalde huidproblemen te elimineren en de textuur van de opperhuid te verbeteren. Zo'n procedure is peeling met ferulazuur.

Atraumatische gezichtsreiniging

In tegenstelling tot handmatige of vacuümtechnieken, wordt atraumatische gezichtsreiniging contactloos uitgevoerd. Daarom is de huid niet gewond en ondervindt geen mechanische stress, en bijwerkingen in de vorm van irritatie, strakheid, hyperemie komen niet voor.

Epileren van de bovenlip

Iedereen die lange tijd van antennes af wil, kan zijn toevlucht nemen tot de epilatieprocedure. In tegenstelling tot bij ontharing, waarbij alleen het zichtbare deel van het haar wordt verwijderd, omvat deze methode de vernietiging van haarzakjes.

Gezichtsreiniging met zuren: hyaluronzuur, salicylzuur, melkzuur

Als de schoonheidsspecialiste adviseerde om het gezicht met zuren te reinigen, zou het moeten beginnen met een grondige voorbereiding - ongeacht of het nu in de salon of thuis is. Het verschil is dat dit in een cosmetische instelling door een professional wordt gedaan, en als je het zelf doet, moet je zelf voor de voorbereiding zorgen.

Gezichtscrème met anti-aging effect: rangorde van de beste merken

Een kwaliteitscrème zou in verschillende combinaties de volgende verbindingen moeten bevatten: retinol, ascorbinezuur, polyfenen, isoflavonen, proxylanen, hydroxyzuren, hyaluronzuur, collageen, elastine, peptiden, essentiële en vetachtige plantaardige oliën.

Crèmes voor een vette huid: topranking

Verhoogd vetgehalte door overmatige activiteit van de talgklieren, wat leidt tot een afname van de concentratie van linolzuur - het bouwmateriaal van het celmembraan en een afname van de zuurgraad.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.