^

Maskers voor gezicht

Masker voor het gezicht tegen rimpels van barnsteenzuur: recepten

Dankzij deze remedie kun je veel cosmetische problemen oplossen, de conditie van de huid verbeteren en het ook ontgiften.

Koffie gezichtsmasker

Aangezien de ochtendbeker met vers gezette koffie de persoon een lading levendigheid geeft, stemt het masker van de koffiedik de cellen van de opperhuid perfect in en is het tegelijkertijd geschikt voor alle huidtypen

Gezichtsmaskers van citroen

Een rijke bron van vitamine C, citroensap - en het is onderdeel van zelfgemaakte maskers, lotions en scrubs - heeft veel voordelen wanneer het direct op de huid wordt aangebracht.

Masker van chocolade - cosmetische trend

Cacao wordt beschouwd als een rijke bron van antioxidanten, zoals procyanidinen, polyfenolische flavonoïden en catechinen. Cacaopoeder bevat kalium, natrium, calcium, magnesium, fosfor, mangaan, ijzer, koper, selenium en zink.

Fruitmaskers voor gezicht en haar

Fruitmaskers helpen de huid verzadigen met nuttige ingrediënten. Vruchten zijn vooral belangrijk voor de menselijke huid.

Masker voor gezicht van melk

Welk effect heeft het gezichtsmasker op de huid van melk? Zeker, positief. En melk heeft zijn eigen nuttige eigenschap voor elk type huid.

Maskers voor gecombineerde huid

Zelfgemaakte maskers voor een gecombineerde huid helpen bij het oplossen van veel van de problemen die kenmerkend zijn voor een gemengd huidtype.

Maskers gemaakt van erwten: goed voor elke huid

Velen lijken onverwachte erwtenmaskers, maar het gebruik van deze populaire boon is volkomen natuurlijk, omdat thuisverzorgingsproducten bijna alle producten van plantaardige oorsprong bevatten.

Paraffinemasker: gezondheid en huidverjonging

Het paraffinemasker is gemaakt van gesmolten paraffine, een oliedestillaat, een mengsel van vaste koolwaterstoffen (alkanen), die worden omgezet in een vloeibare toestand bij verwarming tot + 45-60 ° C.

Gezichtsmasker met aloë - een effectieve remedie voor alle gelegenheden

Maskers met aloë-sap zijn een uitstekend hulpmiddel om de gelaatshuid in toom te houden. In de vlezige bladeren van aloë, is er veel sap: het is niet alleen het vocht dat de plant behoudt "in reserve" in het geval van langdurige droogte, maar ook een concentraat van levensondersteunende stoffen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.