^

Essentiële oliën

Tea tree olie in de gynaecologie

Met een therapeutisch doel wordt olie gebruikt voor ontsteking in de vagina in de vorm van tampons. Een oplossing hiervoor wordt bereid door een olie van 1 druppel te verdunnen met een glas water.

Tea tree olie voor tanden

Na een cursus van een maand moet je ongeveer 3-4 maanden pauze nemen. In tegenstelling tot dure speciale bleekverven en andere producten, gaat etherische olie hier niet slechter mee om.

Tea tree olie voor het gezicht

Voor de behandeling van gerst worden stoombaden gebruikt, waarvoor een oplossing van 2-3 druppels etherische olie moet worden bereid die aan heet water wordt toegevoegd.

Toepassing van tea tree olie

Essentiële olie is een sterk antisepticum dat bacteriën, schimmels en virussen helpt doden. Bovendien beïnvloedt het het immuunsysteem van het lichaam door het te stimuleren.

Tea tree olie

Tea tree olie is een derivaat van de bladeren van deze boom, die een enorme hoeveelheid essentiële oliën bevatten met een geur die lijkt op kamfer. Tea tree is alleen te vinden in Australië.

Tea Tree etherische olie

Tea tree etherische olie is een universele remedie die kan helpen bij het wegwerken van vele ziekten. Het gebruik ervan heeft een gunstig effect op het menselijk lichaam.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.