^

Therapie in cosmetologie

Behandeling van spataderen met zalven, tabletten, laser

Met welke arts moet ik contact opnemen met spataderen? Als ze op het gezicht verschijnen - voor een dermatoloog, en als ze op de onderste ledematen en andere plaatsen - voor een fleboloog of vaatchirurg.

Epileren met alexandrietlaser

Diode en alexandriet laser ontharing zijn verreweg de meest populaire methoden om ongewenst haar te verwijderen. Het werkingsprincipe van radiatoren die voor medische doeleinden worden gebruikt, is hetzelfde, maar de technische kenmerken zijn anders.

Vacuümroller-massage

Vacuüm- en vacuümrolmassage zijn procedures die effectief zijn voor het corrigeren van de leeftijdsgerelateerde veranderingen van het gezicht en het lichaam, veranderingen veroorzaakt door ziekte, lichamelijke inactiviteit of de wens om af te slanken.

Vacuümroller-massagemachines

Als u het apparaat voor persoonlijk gebruik wilt aanschaffen, moet u opletten voor draagbare apparaten die licht in gewicht en formaat zijn, maar tegelijkertijd voldoen aan alle voorwaarden voor een hoogwaardige massage.

Diamant-microdermabrasie van het gezicht: protocol van procedure

Mooie, gezonde en goed verzorgde huid van het gezicht is de helft van het succes in de business van externe aantrekkelijkheid, de rest wordt gegeven door moeder natuur. Toegegeven, er zijn gelukkige mensen die alles van haar krijgen, maar helaas heeft niet iedereen geluk.
Dutch translation unavailable for Goede vacuümmassage: de methode van.

Vacuümmassage door de banken tegen cellulitis: hoe doe je het correct?

Vacuümmassage is een effectieve manier om van de "sinaasappelschil" af te komen, die niet veel fysieke inspanning vereist. Massage wordt uitgevoerd met behulp van speciale blikjes of apparatuur.

Vacuümmassage met blikjes voor cellulitis

Cellulitis of de medische term "gynoid lipodystrophy" is een structurele verandering in de subcutane laag. Vetcellen van kleine omvang als gevolg van stagnatie worden gegroepeerd in knobbeltjes en verstoren de normale circulatie van bloed en lymfe.

Laserepilatie van de diepe bikinizone: effectiviteit en schade

De behoefte om zich van het haar te ontdoen wordt veroorzaakt door de wens, vooral voor vrouwen, om esthetische perfectie van het lichaam te bereiken. In elke tijdruimte hun normen van schoonheid. In deze fase heeft mode geen haar nodig, niet alleen voor het lichaam van vrouwen, maar ook voor mannen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.