^

Informatie

Dov Laksman - een professional op het gebied van gynaecologie, chirurgische oncologie. Hoofd van de afdeling Advanced Surgical Gynaecology in de Assuta Clinic.

Hij staat wereldwijd bekend om zijn onschatbare ervaring op het gebied van gynaecologische therapie, minimaal invasieve gynaecologische chirurgie. Hij beoefent onvruchtbaarheidsbehandelingen, voert IVF-procedures uit, houdt zich bezig met oncologische gynaecologie en chirurgische vaginale reconstructie.

Praktische medische ervaring duurt meer dan dertig jaar. Tijdens deze periode verbeterde de dokter bij het uitvoeren van chirurgische gynaecologische procedures en werd hij een erkend expert op het gebied van gynaecologie en orgaansparende chirurgische ingrepen. De belangrijkste doelgerichte activiteit van de arts Laksman is het herstel en behoud van de vruchtbaarheid van een vrouw, ongeacht de aanwezige pathologie.

Dov Laksman gebruikt praktisch zowel conventionele klassieke therapie als geavanceerde innovatieve technieken. Dankzij ultramoderne minimaal invasieve technieken voert de arts de meest complexe unieke interventies uit en behaalt uitstekende resultaten.

De arts heeft al meer dan vier dozijn wetenschappelijke werken geschreven die gewijd zijn aan de problemen van gynaecologische chirurgie. Hij geeft systematisch lezingen aan internationale geavanceerde trainingen, neemt deel aan internationale gespecialiseerde congressen en fora, behandelt de resultaten van zijn eigen onderzoek op het gebied van chirurgie en gynaecologie en is een wereldberoemde expert.

Onderwijs en werkervaring

 • Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, Israël
 • Stage in General Surgery bij Hadassah Hospital, Jerusalem, Israel
 • Stage op het gebied van gynaecologie in het Maternity Hospital "Lys" in het "Ichilov" Medisch Centrum, Tel Aviv, Israël
 • Stage op het gebied van endoscopische gynaecologische chirurgie aan de universiteit. Christian Albrecht in Kiel, Duitsland
 • Stage op het gebied van vrouwelijke plastische genitale chirurgie aan het Institute of Laser Vaginal Rejuvenation in Los Angeles, VS.

Lidmaatschap van internationale organisaties

 • Israëlische medische vereniging
 • Israëlische Vereniging van Verloskundigen en Gynaecologen
 • Israeli Fertility Research Society
 • Israeli Society of Gynecological Endoscopy
 • European Society for Human Reproduction and Embryology
 • Amerikaanse vereniging voor gynaecologische laparoscopie
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.